Пролет во маало

Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

Chevrolet Corvette 1958 Во изградба Дедо Мраз, на Кеј Со König Ludwig на клупа "На работ на разумот" Roof Дрвја Пролет во маало Паркет Just clouds New dawn fades Godzilla Мојата зграда Тераса во Парк Smilerotic Водно-Матка

Дополнителни информации

Подесувања: 1/315s ƒ/2.2 4 mm

Сподели преку: