Потоната љубов или само стар чамец, Дојранско Езеро

Иако потонат и стар чамец сепак како да имаше душа и убавина во Дојранското Езеро
Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

Игуана Магарето од Крапа Велигденски јајца на мојата трпеза Велигденски црвени јајца на мојата трпеза Најсимпатичниот уличен свирач Рефлексија,  Дојранско Езеро Поглед  кон Дојранско Езеро од црквата Св.Илија Потоната љубов или само стар чамец, Дојранско Езеро Фотограф во акција Цветовите пред Младост Езеро Камуфлиран тигар Ајфелова Кула,Eiffel Tower,  Tour Eiffel Paris, France Одбојкарки од екипата Пирин, Бугарија Прилепска шатка Езецето во прилепски парк Минијатурно сервирано благо од крем од јагоди и ванила
bijons
Иако потонат и стар чамец сепак како да имаше душа и убавина во Дојранското Езеро
Направена со Fujifilm FinePix SL1000
  1. На Jas. и Krstev им се допаѓа ова.

Дополнителни информации

Подесувања: 1/85s ƒ/4.1 7 mm

Сподели преку: