Поглед кон Дојранско Езеро од црквата Св.Илија

Поглед од задната страна на реновираната црква во Дојран Св.Илија кон Дојранското Езеро, со...
Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

Мачка со неправилна шара на муцето! Игуана Магарето од Крапа Велигденски јајца на мојата трпеза Велигденски црвени јајца на мојата трпеза Најсимпатичниот уличен свирач Рефлексија,  Дојранско Езеро Поглед  кон Дојранско Езеро од црквата Св.Илија Потоната љубов или само стар чамец, Дојранско Езеро Фотограф во акција Цветовите пред Младост Езеро Камуфлиран тигар Ајфелова Кула,Eiffel Tower,  Tour Eiffel Paris, France Одбојкарки од екипата Пирин, Бугарија Прилепска шатка Езецето во прилепски парк
bijons
Поглед од задната страна на реновираната црква во Дојран Св.Илија кон Дојранското Езеро, со останатиот ѕид рушевина останата од старата црква
Направена со Fujifilm FinePix SL1000
  1. На Krstev му/ѝ се допаѓа ова.

Дополнителни информации

Подесувања: 1/450s ƒ/2.9 4 mm

Сподели преку: