Најсимпатичниот уличен свирач

Додека тато седеше одстрана, најмладиот уличен свирач ги вежбаше своите прсти на песните на Deep...
Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

Охридско Езеро Крава, а сепак има поглед ! Мачка со неправилна шара на муцето! Игуана Магарето од Крапа Велигденски јајца на мојата трпеза Велигденски црвени јајца на мојата трпеза Најсимпатичниот уличен свирач Рефлексија,  Дојранско Езеро Поглед  кон Дојранско Езеро од црквата Св.Илија Потоната љубов или само стар чамец, Дојранско Езеро Фотограф во акција Цветовите пред Младост Езеро Камуфлиран тигар Ајфелова Кула,Eiffel Tower,  Tour Eiffel Paris, France Одбојкарки од екипата Пирин, Бугарија
bijons
Додека тато седеше одстрана, најмладиот уличен свирач ги вежбаше своите прсти на песните на Deep Purple со соло гитара !
Направена со Canon PowerShot SX220 HS
  1. На shutrak и Krstev им се допаѓа ова.

Дополнителни информации

Подесувања: 1/100s ƒ/5 24 mm

Сподели преку: