Мачка со неправилна шара на муцето!

...не ги сакам, ниту ме сакаат ама ова беше посебна мачка која со мјаукање како сакаше нешто да...
Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

Кон манастирот Трескавец Прилеп! Пупка од роза и мразот ! Есента покрај Охридско Езеро Поглед кон Св.Наум , Охридско Езеро Влез во Охрид град Охридско Езеро Крава, а сепак има поглед ! Мачка со неправилна шара на муцето! Игуана Магарето од Крапа Велигденски јајца на мојата трпеза Велигденски црвени јајца на мојата трпеза Најсимпатичниот уличен свирач Рефлексија,  Дојранско Езеро Поглед  кон Дојранско Езеро од црквата Св.Илија Потоната љубов или само стар чамец, Дојранско Езеро
bijons
...не ги сакам, ниту ме сакаат ама ова беше посебна мачка која со мјаукање како сакаше нешто да ми каже, највероватно да ја фотнам !
Направена со Canon PowerShot A2300

Дополнителни информации

Подесувања: 1/80s ƒ/2.8 5 mm

Сподели преку: