Магарето од Крапа

... нагарето од Крапа, инат тераше среде ливада!
Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

Есента покрај Охридско Езеро Поглед кон Св.Наум , Охридско Езеро Влез во Охрид град Охридско Езеро Крава, а сепак има поглед ! Мачка со неправилна шара на муцето! Игуана Магарето од Крапа Велигденски јајца на мојата трпеза Велигденски црвени јајца на мојата трпеза Најсимпатичниот уличен свирач Рефлексија,  Дојранско Езеро Поглед  кон Дојранско Езеро од црквата Св.Илија Потоната љубов или само стар чамец, Дојранско Езеро Фотограф во акција Цветовите пред Младост Езеро
bijons
... нагарето од Крапа, инат тераше среде ливада!
Направена со Canon PowerShot A2300

Дополнителни информации

Подесувања: 1/1000s ƒ/2.8 5 mm

Сподели преку: