Крава, а сепак има поглед !

...ме привлече нејзиниот тажен поглед насочен кон мене !
Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

Со најверниот пријател на Водно! Кон манастирот Трескавец Прилеп! Пупка од роза и мразот ! Есента покрај Охридско Езеро Поглед кон Св.Наум , Охридско Езеро Влез во Охрид град Охридско Езеро Крава, а сепак има поглед ! Мачка со неправилна шара на муцето! Игуана Магарето од Крапа Велигденски јајца на мојата трпеза Велигденски црвени јајца на мојата трпеза Најсимпатичниот уличен свирач Рефлексија,  Дојранско Езеро Поглед  кон Дојранско Езеро од црквата Св.Илија
bijons
...ме привлече нејзиниот тажен поглед насочен кон мене !
Направена со Canon PowerShot A2300

Дополнителни информации

Подесувања: 1/250s ƒ/6.9 25 mm

Сподели преку: