Игуана

...ја чекав цели 15 мин да се помести и да ја фотнам!
Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

Пупка од роза и мразот ! Есента покрај Охридско Езеро Поглед кон Св.Наум , Охридско Езеро Влез во Охрид град Охридско Езеро Крава, а сепак има поглед ! Мачка со неправилна шара на муцето! Игуана Магарето од Крапа Велигденски јајца на мојата трпеза Велигденски црвени јајца на мојата трпеза Најсимпатичниот уличен свирач Рефлексија,  Дојранско Езеро Поглед  кон Дојранско Езеро од црквата Св.Илија Потоната љубов или само стар чамец, Дојранско Езеро Фотограф во акција
bijons
...ја чекав цели 15 мин да се помести и да ја фотнам!
Направена со Canon PowerShot A2200
  1. На Krstev му/ѝ се допаѓа ова.

Дополнителни информации

Подесувања: 1/50s ƒ/3.5 9 mm

Сподели преку: