Есента покрај Охридско Езеро

Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

Кон Јадранска Магистрала! На 11 000 м височина! Атрактивен излог ! Лед фонтана ! Со најверниот пријател на Водно! Кон манастирот Трескавец Прилеп! Пупка од роза и мразот ! Есента покрај Охридско Езеро Поглед кон Св.Наум , Охридско Езеро Влез во Охрид град Охридско Езеро Крава, а сепак има поглед ! Мачка со неправилна шара на муцето! Игуана Магарето од Крапа Велигденски јајца на мојата трпеза

Дополнителни информации

Подесувања: 1/105s ƒ/5 15 mm

Tags

Сподели преку: