Дорчо

Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

Bee Дорчо Avtoportret Skopje

Дополнителни информации

Подесувања: 1/250s ƒ/4.4 15 mm

Сподели преку: