Велигденски јајца на мојата трпеза

...само црвени јајца се вистински празнични Велигденски јајца кои го симболизира Воскреснувањето...
Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

Кон манастирот Трескавец Прилеп! Пупка од роза и мразот ! Есента покрај Охридско Езеро Поглед кон Св.Наум , Охридско Езеро Влез во Охрид град Охридско Езеро Крава, а сепак има поглед ! Мачка со неправилна шара на муцето! Игуана Магарето од Крапа Велигденски јајца на мојата трпеза Велигденски црвени јајца на мојата трпеза Најсимпатичниот уличен свирач Рефлексија,  Дојранско Езеро Поглед  кон Дојранско Езеро од црквата Св.Илија Потоната љубов или само стар чамец, Дојранско Езеро
bijons
...само црвени јајца се вистински празнични Велигденски јајца кои го симболизира Воскреснувањето и црвената Крв на Исус !
Направена со Samsung SM-G903F

Сподели преку: