Велигденски црвени јајца на мојата трпеза

Вистински Векигденски јајца се само црвените јајца, црвени како крвта како Исус чија симболика...
Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

Кон манастирот Трескавец Прилеп! Пупка од роза и мразот ! Есента покрај Охридско Езеро Поглед кон Св.Наум , Охридско Езеро Влез во Охрид град Охридско Езеро Крава, а сепак има поглед ! Мачка со неправилна шара на муцето! Игуана Магарето од Крапа Велигденски јајца на мојата трпеза Велигденски црвени јајца на мојата трпеза Најсимпатичниот уличен свирач Рефлексија,  Дојранско Езеро Поглед  кон Дојранско Езеро од црквата Св.Илија Потоната љубов или само стар чамец, Дојранско Езеро
bijons
Вистински Векигденски јајца се само црвените јајца, црвени како крвта како Исус чија симболика ја славиме со Негово Воскреснување !
Направена со Samsung SM-G903F

Сподели преку: