Азиско филхармониско селфи

Фото натпревар: концерт
Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

Надбљудувајќи го Маврово Азиско филхармониско селфи Маврово во март
grande-juve
Фото натпревар: концерт
Направена со Samsung SM-N9005

Дополнителни информации

Подесувања: 1/17s ƒ/2.2 4 mm

Сподели преку: