¾+1.jpg

Кликнете на фотографијата за да започнете со тагирање. Готово!

Во овој албум

zima01 ¾+1.jpg 11714

Дополнителни информации

Подесувања: 1/200s ƒ/2.5 14 mm

Сподели преку: