Мобилни телефони и телекомуникации

Рецензии и дискусии за мобилни телефони, рингтонови, логоа, позадини...

Apple уреди и iOS

Apple "fan boy"? Тука ќе ги најдете сите теми поврзани со разни Apple продукти и софтверски апликации. Ова е катче наменето за дискусии, упатства за надградба на iOS и jailbreak, интересни игрици и софтвер, помош од долгогодишни корисници и тн...
теми
151
Мислења
6,5K
теми
151
Мислења
6,5K

Android

Телефони, таблети и други мобилни уреди кои "возат" Android OS.
теми
237
Мислења
10,3K
теми
237
Мислења
10,3K

Windows Phone

теми
28
Мислења
3,6K
теми
28
Мислења
3,6K
Одговори
114
Прегледи
11K
K
Одговори
33
Прегледи
3K
N
Одговори
2
Прегледи
771
noguljubamdaveslam
N
Одговори
12
Прегледи
2K
Z

Нови теми

Нови мислења

На врв Bottom