Најнови огласи

 1. Мрежа за пинг-понг

  Се продава нова, некористена мрежа за пинг-понг со метални држачи. Цена 600 ден.
 2. Nikon D7000 + NIkon 18-105

  Апаратот е купен од Америка, користен за домашна употреба ретко фотографиран, има направено само 21477 окинувања, без гребнатинки, со заштита на лцд екранот, чуван во специјална торбица, најчесто користен за снимање на кратки видеа и филмчиња.Заедно со него си доаѓа оригиналниот полнач, батерија и кабел. Објективот е НОВ, доаѓа со оригиналната кутија и худ и се + екстра ув филтер за зашита на објективот, купен месец мај и има само снимано. Заедно во пакет давам уште една екстра батерија за апаратот. Апаратот и објективот можат да се видат и пробаат во секое време.
 3. Тарот карти со скрипта на српски

  Тарот карти со скрипта на српски.
  alekjov, 17 март 2017, Разно Прегледи: 497 Read More
 4. Battery Grio for Nikon D3000 D5000 D60 D40 D40x

  Супер функционален грип за Nikon D3000 D5000 D60 D40 D40x , во пакувањето заедно доаѓаат 2 батерии.
 5. Nikon d7000 battery grip

  Продавам батери грип за Nikon D7000, 7100, 7200, купен од Америка и користен само за домашни услови за фотографија многу малку, користен е само со дадатокот за екстра батерија, а додатокот за 6 АА батерии воопшто не е користен. Се користи или со 6те батерии или со EN-EL15 battery. На грипот има шатер копче за користење во при вертиканло фотографирање, AE-L/AF-L мод исто за вертикално фотографирање, имате 2 посебни тркала за пробена на бленда и промена на шатер исто додека котистите во вертикала и класични стрелки команди за вртење на фотографии и корекции на фокус точки. Марката на моделот е Vello BG-N4 , модел кој најде одлична примена наместо плаќањето на оригиналниот никон грип кој кошта повеќе од 250 $. Го продавам затоа што повеќе не го користам за фотографирање и само така ми стои.
Вчитување...