Срам, не срам, ќе ви кажам

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
:):oops::eek::pos:
Ќе ви раскажам што ми се случи пред извесен период(а ќе пробам и сликовито да ви го доловам моментот) за да ја сфатите целата ситуација во која се најдов- уууууууф колку беше непријатна .СРАМ.БРУКИ.

е па вака беше.
Ми се допадна една девојка која овде студира 4-та година ..., нејзините се во странство - а таа живее со баба и’ во стан во една ..... населба .Се вика Маја и е навистина убава- крупни сини очи, природна блондинка, згодна,висока...

И така еден ден јас чисто од заебанција и пишав смс,таа веднаш одговори , па се договоривме да се најдеме на кафе за едно 15-минути . Во меѓувреме почуствував дека ми се сере.
Не така силно, само малку- ама сепак ми наговестуваше ... Но,време за серење немав. Застанав и се замислив...дали да појдам дома да се исерам па да се вратам или....може да причека .
И така влегов во кафичот - нарачав кафе кога еве ти ја Маја пристигна. Па,така уз муабет, јас кафе, она кафе, па пак кафе, па јас пиво, она вотка, па пак пиво- вотка....И мене ми се примоча .Односно и ми се примоча и ми се присра повеќе.
Тогаш Маја ми вика- еј, ај ќе идеме кај мене дома баба ми приготви нешто вкусно - мораш да пробаш од нејзиниот специјалитет- не прифаќам НЕ.
Искрено,со пола уста прифатив- иако ми идеше у џенем да ја испратам- зошто веќе не можев да издржам- ми се сереееее бре, а непријатно ми е да и кажам.
Стигнавме кај неа. Баба и пријатна женичка. Веднаш ни изнастава тањири, и почна да ги полни , јадете деца, јадете.... ....БЉАК...мене МИ СЕ СЕРЕ,ама не може сега - трпи и ќути- си велам .
А и ми се моооча уште повеќе . И седам јас така и јадам , јаде и Маја , а баба и некои приказни раскажува.Туку одененадеш ја почувствував нејзината рака на мојата нога- Маја нежно почна да ме допира по ногата. Беља работа- како таа ме допира по ногата - мене „пријателот ми се
разбуди “- у пичку матер - уште ерекцијава ми фалеше- ем ми се моча, ем ми се сере ...
А јас не можам во тоалет да појдам, Што ќе им кажам? Простете, ама...
Туку, глеј спас- баба и станува и вика дека мора некоја серија да гледа, а вие ни вели останете си овде и све да дојадете.
Само што отиде таа, и велам на Маја - јас морам до тоалет.Залетан упаѓам...морам да мочам, серам, а пријателов СТОИ.
Од каде да почнам прво????!!!!

Се наведнувам кон вц-шољата за да можам да се измочам со стојко кој ко војник на стража стои .
Ги олабавувам мускулите и наеднаш чувствувам како нешто почнува да искача отзади.

СТОП! Подобро да седнам, да се исерам. Седнав, пробав да серам со пријателов кренат, но во исто време почнав и да мочам.

СТОП! биди присебен -велам- уффффф која дилема Серење-мочање-ерекција.
Седнав на вц-шољата и пробав да го спуштам меѓу нозе пријателов ...но... ќути што не го здробив.
Подстанав и полунаведнат пробав да серам- но го усрав крајниот дел од шољата

Ме фати паника, се’ ме боли.САКАМ да серам, мочам, а стојко стои и чека, од очи скоро солзи да потечат , а тоалетот веќе смрди.
И ми дојде се преку глава! Да се измочам и исерам можам истовремено единствено во кадата и потоа све ќе измијам!

Влегувам во кадата и... се измочав, се исрав, ама пријателов уште стои ... Па добро, пушти го нека стои , веќе не ми пречи .
Во глава ми пеат ангели.:)Го знаете ли мотивот на онаа Алелуја, Алелуја ????o_O

Го земам тушот и почнувам да го одмивам гомното. А тоа....тоа не проаѓа низ решетката. Со раце не се осудувам да фатам . Глетка страшна- кадата се полни , а гомната пливаааааат ли пливааат.

Повторно ПАНИКА. Зад вратата го слушам гласот на Маја :
"Ти зошто тушот го пушти??"
У П Матер
"Да , решив да се истуширам"
"Се мрдна ли од умот? Зошто? Па баба ми е дома!"
Мозокот ми се поматил и и реков:
"Па нели ќе се сексаме"
"ШТОООО????Ја влегувам"
"Те молам не влегувај- "
Но...џааабе таа веќе беше влезена во купатилото и....

Стојам јас без гаќи во кадата, со будниот пријател -со остатоци од фекалиите по телото, кадата преполна со кафејава вода во која гомната мирно пливаат и не така пријатна миризба наоколу.
Крикот на Маја јас никогаш нема да го заборавам.Ги џапнав своите алишта и истрчав во ходникот кон излезната врата.
Последно што памтам е избебумените очи на бабата која истрча заради крикот на Маја и ме гледа мене полугол и со стојко в раце.Трчаничка по скали- панталони навлеков- правец до кола и доооома.

Оттогаш нит и’ се јавив нит таа ми се јави мене....

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Ахахаххахахахахахахахахааххахахахахаххахахахахахахаахаххахахахаахахахахахахаахах , ептен си бил баксуз :/
:cuc:

B

BrunoFresh

Гостин
"Пријатен" поклон си и дал за тоа што те поканила на ручек.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
стварно не можам да поверувам .
Не си знаел да се снајдиш .
Јас немам срам ама оваа да го направам стварно не ке можам да го видам девојчето а пак недај боже да се знае со некој мој пријатели .
Знаете како викаат .
Гласот и водата не се сопира .

А

Антоние

Гостин
Wow, која случајност, ти и дечково што е од друга држава на друг континент имате целосно исти искуства!

Неверојатно...

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=120921191&page=1

Само на него му се има троа порано десено (итоа две-три години уназад :))

S

Sagan

Гостин
Застанав и се замислив...дали да појдам дома да се исерам па да се вратам или...
Си се заебал у старт. Или многу си мислел :pos:
Наравоучение за друг пат.

Башка, сликите се од 2010.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Wow, ти и дечково што е од друга држава на друг континент имате комплетно исти искуства!

Неверојатно...

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=120921191&page=1

Само на него му се има троа порано десено (две-три години уназад :))
а кој рече дека БАШ мене ми се случило????
текстот е преведен од мене- и е од овде ако те интересира
http://178.63.122.43/pricols/811-xudshee-svidanie-v-mire.html
И ЗА ПРОМЕНА- можеш НЕШТО ДА ЗЕМЕРШ И ДА ПРЕВЕДЕШ и ПОСТИРАШ- а не да ми даваш линкови :pos:

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
:pos:
Требало дома да идеш у ВЦ...требало да се јавиш ...ке покаснам 10 мин и толку..чекај..а ти наопаку..ЈБГ :pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom