Хороскоп, хороскопски знаци (општо)

Што сте во хороскоп


  • Вкупно гласачи
    1.364
Член од
15 август 2006
Мислења
11
Поени од реакции
1
Не дека целосно не верувам во хороскоп, ама зашто верувам ви Господ и не сакам да верувам дека иднината може да биде предвидена. Во однос на карактерните црти кои се карактеристични за секој знак не можам да речам дека оние кои се за мојот знак не се совпаѓаат едно 90% со тоа каква сум навистина јас. Значи во однос на тоа верувам, а дека иднината може да се предвиди не верувам и не сакам да верувам, засто тоа би значело дека сите ние сме дел од еден Мастер план и дека доколку тој план не ни одговара не можеме да направиме нисто за да го смениме тоа.:angel1:
 

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
RealGirL напиша:
Совршенство без мани-лав...знакот мн.зборува за мојот карактер :)
Ne znam so si u podznak,ali ja kao dupli lav moram da ti go potvrdam ova za sovrsenstvoto bez mani:costumed3
So se odnesuva do samata tema,se so ne e natalna karta e glupost i pogoduvanje na slepo.Vise so godini strasno sum "nafurana" na astrologija,imam puno knigi na taa tema,a i trojca astrolozi mi imaat izraboteno natalni karti so predviduvanja,pa slobodno mozam da tvrdam deka ima neso poveke od cista koincidencija.Ne deka sum zabegana i ili pak veruvam slepo u se sto ke mi kazat,ama ne mozam da mislam deka astrologijata e bezveze,zatoa sto do sega mi imaat pogoduvano takvi raboti za koi sum mislela deka nikoj ne gi znae ili nema sansi da mi se desat.
 
Член од
27 јануари 2007
Мислења
167
Поени од реакции
0
citam po vesnici,spisanija i ponekogas se slucuva da pogodi nesto,ama mnogu retko.
 

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Ja sum Lav.. Mi imaat napraeno natalna karta.. Podznak Vaga Mesec Ribi ali i4 ne veruem u toa.. Isto mi kazaa deka do Septemvri 2007ma ke iam problemi.. Posle ke mi bide se 0k.. Ne veruem u toa uopste.. Ako sam ne si go naredis zivotot ko so treba nema "zvezdite" sigurno da ti go naredat.. Ne veruvam vo sudbina.. Ne veruvam vo horoskop.. Veruem vo instinkti, samodoverba i PAMET :baeh:
 

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
јас верувам у хороскоп :toe:
 
R

Razorblade Kiss

Гостин
Јас сум Лав,но многу работи не ги наоѓам слични со оние општи карактеристики и јас..Велат дека Лавот е гламурозен,сака да биде во центар на внимание,обожава скапи поклони па тоа го прави и недостижен...тотално спротивно од мене.Можеби затоа што сум во подзнак Рак-најчувствителниот и најпосветениот знак според астролозите,па така кај мене поизразени се карактеристиките на Ракот.Иако тврдоглавоста и на моменти дивоста и тешкодостапноста зборува за мене-чистокрвен Лав!
 

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2
Вага!


Единствениот знак кој не преставува живо суштество.Инаку,во врска со хороскоп...чат-пат кога сум читкал имало вистина во сето тоа,искрено верувам во моќта на знаците.Поздрав.
 

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не верувам обично во хороскоп, додуша никогаш не верувам во хороскоп, ама шо си прочитав во едно списание хороскоп... ммм... Дај Боже да се оствари.
 

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
skorpija - vatra sto tece :) veruvam vo horoskop i astrologija ednostavno imam takov interes za ovie raboti i dosta gi poznavam dobro gi poznavam karakkteristikite za sekoj znak.. posleno moze da se proceni edna osoba ako dovolno go znaete negoviot horoskopski znak do dusha ponekogas i ima laga vo nivnite izvestuvanja
 

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Мистичен напиша:
Верувате во хороскопи, натални карти и слично?
За хороскопиве по веснициве несакам да коментирам, но за наталните карти...хммм...мислам дека доколку е изработена од човек кој навистина се разбира од астрологија, наталната карта може да предвиди навистина некои работи.
Ваши мислења или искуства?
Немам никакво искуство, ама едноставно не верувам. Јас верувам во тоа дека иднината на некој, зависи само од него. Незнам дали ќе го сфатите овој начин на размислување, но, се` може да се случи и да не се случи, што значи дека ако ти предвидат нешто, тоа може и да се случи и да не се случи. Мислам, и да се случи, нема да се случи зашто така ти предвиделе, туку ќе се случи зашто ете, се случило, т.е. ти самиот си направил да се случи. Мислам дека не ме сфаќате, но, сепак, тоа е мојот начин на размислување во врска со темава. Ако мисли некој дека грешам, слободно нека ме поправи, но, јас важно си кажав што мислам. :)
 

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
151
Овој хороскопов во Вест ми е најпогоден од пишаниве,не дека верувам чисто ради досада ги читам али се случува да се замислам од кога ќе го прочитам а натални карти,тарот карти,географски карти и други видови на карти се у корпа
 

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
У хороскоп сум Водолија , подзнак Стрелец . Тие дневните и неделните хороскопи ги читам онака како шо го читам и остатокот од весникот...од забава. А тие шо се натални карти можда има нешто.
 

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Во годишните хороскопи каде се предвидува за месеци и периоди верувам дека се до некаде точни,но во дневните не ми погодуваат баш.Секогаш кога ќе прочитам некое убаво предвидување имам чуство дека го очекувам да ми се случи,и само дел од тоа да се оствари ми се потврдува верувањето во хороскоп или обратно за неубаво.
Но во хороскопските знаци стварно верувам и мислам дека можеш личноста до негде да ја предвидиш што човек е ако и го познаваш знакот,барем малку.Бидејќи некои знаци со некои не се поднесуваат многу,можеш да си стоиш подалеку од него/неа.
Јас сум дупла шкорпија,си го обожавам знакот и си стојам подалеку како пријател и другарка од раковите/жени (да нема крвави инциденти:pos: )
 

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Во дневни,месечни и слично не.Ама затоа во оние општите хороскопи има нешто.Пример мене ми имаат погодено доста работи.Ама па од друга страна има уште 500 милиони што се ист знак како мене така да преопшто е некако.А во гатање и слично баш и не верувам
 

Kajgana Shop

На врв Bottom