Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024


  • Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Тотален трип му беше измената Нагатомо-Брозовиќ. Смени у 3-5-2 па за 15 минути го извади Ранокија и го стаи Гнукури и смени у 4-3-3.
Манчини мисли што праиш да не ти ебам мајката, почнуваш да ми идеш на живци!
 
Член од
25 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
6.358
Шо играч е овај од прилика?..кој се неговите предности и недостатоци?..ме мрзи да отворам википедија и да гледам јутуб клипчиња
одличен :)
што да ти кажам повеќе освен дека он и Санти Мина ми се омилените млади играчи во ЛаЛига и дека многу сакав да дојде во Валенсија.
игра добро и одбрана и напад, знае да даде гол, борбен е. За 11М тешко дека има подобар од него, плус тек му почнува кариерата, ако продолжи како што почна ќе биде класа, само да не му дојде тешко адаптирање на италијански лига, ама ко што реков има само 21 год.
иначе агентот негов вика дека е сличен на Видал.

Да да, и италијанските весници истото го пренесоа.
Излезе и шпекулација дека Валенсија е повторно заинтересирана за Гуарин.
Ај носете го побрзо, боље он него Ковачиќ да ни летне. :D
тешко за Гуарин, Валенсија ќе игра ЛШ има богат газда и интересни се на медиумите па пишуваат секакви шпекулации. Енцо дојде и ја пополни таа дупка каде евентуално би се уклопил Гуарин. На Валенсија и треба задњи везни, малку подобар со топка од Фуего и веројатно тоа би бил Имбула од Марсеј, со кого веќе стапиле во контакт.(иако го бара и Челзи)
 

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Балканциве со исклучок на Ковачиќ се катастрофа. Хандановиќ беше еден од најдобрите голмани во Европа? Заедно со Видиќ нека се ебат у гз!
 

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.052
Поени од реакции
12.510
Беда,очај дно мизерија...
Она што уште лани зборев дека не чека со трансфери од типот на здраве мвила медел,за жал се оствари.Се читаме на крај на летото,ако има што да се пише!До тогаш секое добро другари,имам баајги проблеми,не планирам и со жутоклунецот и неговите мудри одлуки и трансфери да си ги ебавам нервиве!
Пс.Пред да го плукате Манчини,сетете се на глупостите што ги пишуваа миланезите за Алегри пред да го избркаат.Учете на туѓи грешки ;)
 

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.093
Поени од реакции
9.009
Брат да им го дадеме на Јувентус ќе завршат шести. Гледај го што прави со измените и тактиката. Каков е тој напад со кружење без конкретно задно додавање/уфрлување/набацување whatever. Абе никаква поставеност немаат, никаква. Имаме голем посед на топка само зашто ја пимплаат со додавања Медел-Ханда-Хесус. Паласио прави фор трча како стока се врти никој не го прати, лол! Со Хуан Хесус му се замислени нападите по лева?

Искрено овие играчи можат да дадат многу повеќе со добар менаџер и мотиватор, со јасна визија како да нападне и кога и какви измени да прави. Играчите играат како кловнови а тој се смее. Вежбаат ли нешто на тренинг, уигравање, акции ова она?
 

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.093
Поени од реакции
9.009
"Inter has locked Biabiany, who has been out because of a heart problem that stopped his transfer to Milan. If the player, who is currently well and training, passes a medical, the Nerazzurri will bring him back home on a free transfer."

Биабиани бе, овој ќе гине за Интер. Буквално :facepalm:
 
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Изгледа и Миранте сме го собрале за на клупа.
Што ќе биде со Карицо јебем ли га.
Миранте е добар голман, може и 1 да биде. :D
 

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.094
Поени од реакции
16.291
Последниот јак ми е :)
 
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.289
Поени од реакции
15.490
Уште дресот остана да се реши...
 

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.093
Поени од реакции
9.009
Вечер се надевам ќе биде добра утакмица, Џенова игра напаѓачки фудбал и нема да се бранат со 10 души позади.

Сеедно резултат битно да гледаме добра игра од нашите.

20:45
http://livetv.sx/en/eventinfo/312962_genoa_inter_milan/[DOUBLEPOST=1432409839][/DOUBLEPOST]Имаме кловнови во одбрана не знаат топка да исфрлат. Ги фаќа паника и го сркаме курот. Сакам идната сезона одбрана сочинета од искусни 30 плус годишни дефанзивци, заеби деца паничари...

Самуел врати се :(
 
Последно уредено:
Член од
25 ноември 2007
Мислења
277
Поени од реакции
193
ех ранокија бе...ех ханданович бе...ех брозович бе...ех сите бе (чест за исклучоците шо ги нема)...и најпојке ех манчини бе...брозович добива појке доверба од шакири :tapp:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom