Семинарски, состави, есеи, задачи

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.271
Поени од реакции
45.657
Kaко иде бе ова “на ти дај ми’’ или со пари ??

ако е за пари нишо не праиме :)
 
Член од
18 декември 2008
Мислења
8
Поени од реакции
0
u redu je sto je objedinjena tema, a ide, po principu razmene prvenstveno (posaljete 3, dobijete 3 rada), a bilo je free do pre nekoliko dana, ali zbog mesecnog bandwitcha (mesecni protok sajta), kao i zbog veceg broja radova (oko 10 gb), vise to nije moguce, nazalost :( , a ako se nadje sponzor koji ce dati veliki hosting, bice besplatni opet :)
 

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Ми треба помош итно...ми треба состав на тема:Сердерот - величествена поема на слободата и човечкото достоинство....ес суун ес пас'б'л...би му бил вечен должник на тој што ке ми обезбеди...:smir:
 

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.231
Поени од реакции
337
Семинарски

Ке ве молам ако може некој да ми даде семинарска за Integrated Services Digital Network or Isolated Subscriber Digital Network (ISDN) на македонски или српски итно барав околу 2 часа ништо не најдов...Однапред фала
Контакт или линк по ПП или пратете ми на маил
 

_master

*Big Barsa Fan*
Член од
15 август 2007
Мислења
535
Поени од реакции
18
Мене некој ако може да ми најде семинарска за СИТЕ ВЕРЗИИ НА ОПЕРАТИВЕН СИСТЕМ ВИНДОУС ке го Частам
 
R

RAYTHEON23

Гостин
eve "ИСДН" преусмерава овде. На албуму Тхе Футуре Соунд оф Лондон, види ИСДН (албум). За дроге користи у лечењу ангина пецторис, види Исосорбиде динитрате.
У ОСИ Модел
7. Апликација слој
ННТП СИП ССИ ДНС ФТП смоластога ХТТП нфс НТП СМПП СМТП СНМП Телнет
6. Приказ слој
МИМЕ КСДР ССЛ ТЛС
5. Слој сједнице
Назван Цеви НетБИОС Сессион САП СДП Соцкетс успостављање ТЦП СИП-у.
4. Транспортни слој
ТЦП УДП ППТП Л2ТП
3. Мрежни слој
ИП ИЦПМ ИПсец ИГМП
2. Дата Линк Лаыер
АРП ЦСЛИП Слип
1. Физички слој
РС-232 В.35 В.34 И.430 И.431 Т1 Е1 802,3 Етхернет 10БАСЕ-Т 100БАСЕ-ТКС ПОТС СОНЕТ ДСЛ 802.11а/б/г/н ПХЫ
Овај оквир: преглед • разговор • уреди
Овај члан захтева додатне цитата за верификацију.
Угодити помоћ поправимо овај члан додавањем поуздане референце. Унсоурцед материјала мај бити изазван и уклоњен. (Јануар 2008)

Дигитална мрежа интегрисаних услуга или Изоловане Субсцрибер Дигитал Нетуорк (ИСДН), изворно "Интегриертес Спрацхе-унд Датеннетз" (немачки за "Интегратед Говор и Дата Нетуорк), је телефонски систем мреже. Пре него што је ИСДН, телефон је прегледан систем као начин транспорта глас, уз неке посебне услуге доступне за податке. Кључ за ИСДН функција је да се интегрише говора и података о истим линијама, додајући опције које нису доступне у класичним телефонским системом. Постоји неколико врста интерфејса за приступ у ИСДН дефинисана: Басиц Рате Интерфаце (бри), Примары Рате Интерфаце (При) и широкопојасне ИСДН (Б-ИСДН).

ИСДН је склоп-комутирана телефонска мрежа систем, који такође нуди приступ пакетна комутирана мрежа, дизајниран да омогући дигитални пренос говора и података преко обичних телефонских бакарне жице, што је резултирало у бољој квалитету глас него аналогни телефон. Она пружа спој са проспајањем везе (или за глас или података), и пакетна веза (за податке), у корацима од 64 Кбит / с. Друга апликација је главни тржишни приступ Интернету, где ИСДН обично даје максимално 128 Кбит / с у оба смера узводно и низводно (која се може сматрати да се широкопојасне брзине, јер премашује ускопојасна брзинама стандардних аналогних телефонских линија 56к). Б-ИСДН канала могу се бондед како би се постигла већа брзина преноса података, обично 3 или 4 брис (6 до 8 64 Кбит / с канала) су прешано.

ИСДН не би требало да буде у заблуди за његово коришћење са одређеним протоколом, као што су ИСДН К.931 чиме је запослен као транспорт, дата везе и физичких слојева у контексту у ОСИ моделу. У широком смислу ИСДН може сматрати суите дигиталних услуга постојећих слојева на 1, 2 и 3 од ОСИ модела. ИСДН је дизајниран за омогућити приступ гласовне и дата услуге истовремено.

Међутим, заједничко коришћење је смањен ИСДН бити ограничени на К.931 и сродних протокола, која су скуп протокола за успостављање и раскид склоп комутирана веза, као и за напредне опције позив за корисника. Они су се упознали у касним 1980-их. [1]

У видеоцонференце, ИСДН омогућава симултано глас, видео и текстуалних преноса стони видеоконференција између индивидуалних и групних система (соба) видеоконференција системима.
Цонтентс
[сакриј]

* 1 ИСДН елемената
* 2 интерфејс основне брзине
* 3 интерфејс примарне брзине
* 4 канала за податке
* 5 сигнални канал
* 6 протокол Кс.25
* 7 Фраме Релаы
* 8 Потрошач погледе и индустрије
8,1 о Сједињеним Државама и Канади
о 8,2 Јапан
о 8,3 Унитед Кингдом
о 8,4 Француска
о 8,5 Немачка
о 8,6 Индија
о 8,7 Интернатионал појава
* 9 Конфигурације
* 10 бодова Референце
* 11 Врсте комуникације
* 12 Узорак позив
* 13 Референце
* 14 Види такође
Протоколе о 14,1
Други о 14,2
* 15 Екстернал линкс

ИСДН елемената

* Интегрисани ИСДН услуге односи се на способност да достави на минимум два истовремена веза, у било којој комбинацији податке, глас, видео и факс, преко једног реда. Вишеструки уређаја може бити прикључен на линију, и користи по потреби. То значи ИСДН линија може да води бригу о већини људи треба комплетну комуникацију на много већу брзина преноса, без присиљавања куповину више аналогних телефонских линија.

* Дигитал односи на његове ццисто дигитални пренос, за разлику од аналогних преноса аналогни телефонски сервис (ПОТС). Коришћење аналогни телефонски модем за приступ Интернету захтева да је давалац Интернет услуга (ИСП) модем претвара дигиталне сигнале аналогних садржаја пре слања и акоунт модем онда конвертује тих сигнала назад у дигитални приликом примања. При повезивању са ИСДН нема дигитално аналогни на обраћење.

Мрежа * односи се на чињеницу да је ИСДН није само од тачке до тачке као решење за унајмљене водове. ИСДН мрежа проширити из локалних телефонских централа до удаљеног корисника и укључује све од телекомуникација и комутацијска опрема ин између.

Сврха је ИСДН је пружити интегрисана дигитална услуга корисницима. Те услуге спадају у три категорије: основне услуге, додатних услуга и телесервицес.

Интерфејс основне брзине

Улазној нивоу интерфејса ИСДН је Басиц Рате Интерфаце (бри) је 144 Кбит / с услугом испоручио преко пар стандардне телефонске бакарне жице. Тхе 144 Кбит / с брзина је оборио на два 64 Кбит / с канала носилац ( 'Б' канала) и један 16 Кбит / с сигнализацијски канал ( 'Д' канал или канал Делта).

Бри се понекад називају 2Б + Д

Интерфејс специфицира три различите мрежне интерфејса:

* У интерфејс је двожични интерфејс између размене и мрежна јединица која се обично демаркација скретница ин нон-Сјеверноамеричка мрел̌а.
* Т интерфејс обједињеног рачунарског интерфејса између уређаја и Терминал адаптер, који је дигитални еквивалент модема.
* С интерфејс четири жице аутобус који ИСДН потрошачке уређаје у додатку; С & Т референтне тачке су обично проводи као јединствено интерфејс под називом "С / Т 'на НТ1
* Р интерфејс дефинише тачку између не-ИСДН терминал уређај и адаптер (ТА) који омогућава и превод на један од таквих уређаја.

Бри ИСДН-врло је популаран у Европи, али је много мање уобичајено у Северној Америци.

Граф укључује "У, Т, С, Р" могу се наћи на хттп://ууу.цисцо.цом/ен/УС/доцс/интернетуоркинг/тецхнологы/хандбоок/ИСДН.хтмл

Интерфејс примарне брзине

Други ИСДН услуга је Примары Рате Интерфаце (При), који се одвија преко Е1 (2048 Кбит / с) у већини делова света. Ан Е1 је 30 'Б' канала од 64 Кбит / с, један 'Д' канал од 64 Кбит / с, а време и аларм канал од 64 Кбит / с. У Северној Америци При услуга је испоручена на једном или више Т1с (понекад се називају 23Б + Д) од 1544 Кбит / с (24 цханнелс). А Т1 има 23 'Б' канале и 1 'Д' канал за сигнализацију (Јапан користи склоп назива Ј1, што је сличан то Т1).

У Северној Америци, НФАС омогућава два или више прис да буде под контролом једног Д канала, те се понекад назива "23Б + Д + н * 24б". Д-канал резервну дозвољава вам да имате други Д каналу у случају примарне не успе. Један популаран коришћење НФАС је на Т3.

При-ИСДН је популаран у целом свету, а посебно за повезивање ПСТН склопови за ПБКСс.

Иако многи мрежни професионалци користе израз "ИСДН", односе се и на доњем бандуитх бри склоп, у Северној Америци далеко већина ИСДН услуге се заправо При склопови послуживање ПБКСс.

Канал за податке

Носећа канал у (Б) је стандардни 64 Кбит / с говорни канал од 8 битова узорак у 8 кХз са Г.711 кодирање. Б-канали могу се користити за пренос података, јер су ништа више од дигиталних канала.

Сваки од ових канала је познат као ДС0.

Већина Б канали могу носити са 64 Кбит / с сигнал, а неки су ограничени на 56К јер су путовали преко РБС линије. То је више проблем у прошлости, и није уобичајено наишли данашњице.

Сигнализација Цханнел

Тхе сигнализација цханнел (Д) користи за сигнализацију К.931 с друге стране везе.

Протокол Кс.25

Протокол Кс.25 може бити пренешена Б или Д канала од бри линије, и преко Б канала од При линију. Протокол Кс.25 преко Д канал се користи у многим поинт-оф-продаја (кредитне картице) терминала јер уклања модем сетуп, и јер се спаја на централни систем преко Б канал, чиме елиминише потребу за доношење много и модеми боље коришћење централног система телефонске линије.

Протокол Кс.25 је такође део ИСДН протокол под називом "Увек на / ИСДН Дынамиц", или АО / ДИ. Овај корисник дозвољено да имају сталан мулти-линк ППП везе на Интернет преко протокол Кс.25 на канал Д и довео до једног или два Б канала према потреби.

Фраме Релаы

У теорији, Фраме Релаы могу деловати преко Д канал брис и прис, али то је ретко, ако икада, који се користи.

Заштита потрошача и индустрија перспектива
Тон или стила у овом чланку или одељку мај неће бити прикладан за Википедију.
Специфична брига мај се наћи на страници за разговор. Сее Уикипедиа'с водич за писање чланака за боље предлоге. (Децембер 2007)

Постоје два мотришта у ИСДН свету. Најчеа̨ћи становишта је да је крајњи корисник, који се жели добити дигитални порт на телефон / мрежа за пренос података од куће, чије перформансе ће бити боље него обични аналогни модем цоннецтион. Типични крајњи корисник је веза на Интернет је везана уз ове тачке гледишта, и расправа о меритуму разне ИСДН модеми, носиоци 'приносе и тарриффинг (функција, цена) су из ове перспективе. Већи од следећих расправа је из ове тачке гледишта, али треба напоменути да као података веза услуга, ИСДН је углавном суперседед бы ДСЛ.

Нема другог становишта, да је телефонска индустрија, ИСДН, где је цоре технологија. Телефонска мрежа може да се сматрају збирку жице раздражљиви између комутацијски системи. Заједничка спецификација за електричне сигнале на те жице је Т1 или Е1. Између телефонских компанија скретница, на сигнализирање се обавља путем СС7. Нормално, корпоративног или другим ПБКС је повезан преко Т1 и сигнализација је учињено са А & Б битова указати на удицу или искључивање слушалица условима и МФ и ДТМФ тонове на одредиште кодирати број. ИСДН је много боље, јер порука може бити послата много брже него покушава кодирати бројеви докле (100 мс по цифара) тон секвенци. Овај преведена на много брже успостављање позива пута. Такође, већи број могућности су доступне и превара је смањен.

ИСДН се користи као мрежне технологије смарт-намеру да додате нове услуге на јавна комутирана телефонска мрежа (ПСТН) дајући корисницима директан приступ енд-то-енд-комутирани дигитални склоп услуга и као бацкуп или фаилсафе склоп решење за критичне коришћење података кола.

Сједињене Америчке Државе и Канада

ИСДН-бри (Басиц Рате Интерфаце) никада није стекао популарност као телефонски приступ технологији у Канади и САД-у и данас остаје ниша производ. Служба је видео као решење је у потрази за проблем, и опсежан низ опција и могућности су за већину купаца тешко схватити и користити. ИСДН је одавно познат по неколико погрдно Скраћенице наглашавајући тим питањима, као што је он још увек не ради ништа, иновације Претплатници не требају, а ја још не знају.
 
R

RAYTHEON23

Гостин
eve go i vtoriot del
Један од ретких места где још увек постоји бри је видеоконференција. Хигх-енд видеоконференција које предузећа као што су Соны, Полыцом и ТАНДБЕРГ обвезница до 6 Б-канала заједно (помоћу бри склоп за сваке 2 канала) пружати дигитални, склоп проспајањем видео везе са готово било где у свету. То је врло скупо, те је замењен ИП-басед конференција, али у којем нема цену објекта, квалитета и савршена је потребно, бри је преферирани избор. Други корисник бри линије је УС Савезне владе.

Део тешкоћа је у томе што је долазио у бри услугу, појма о томе што је реч широкопојасног значило да је био ревидиран навише значи да најмање 256 Кбит / с на долазни купца. [Цитат потребан] Као што је АДСЛ у популарност расла у Сједињеним државе, потрошачко тржиште за бри имплодед. Његова једина преостала позитивни елемент, док је да АДСЛ има функционалну удаљеност ограничења, бри има већи лимит. могу користити и понављала. Као такав, бри мај бити прихватљива у ситуацијама у којој се је гост превише даљински за АДСЛ на посао. Ово је додатно стымиед многи сјеверноамеричке ЦЛЕЦс власништво одустао од бри и неће га инсталирате као нову могућност за даљинско / рурално бурза.

Међутим, већина модерних нон-ВоИП ПБКСс користити ИСДН-При (Примары Рате Интерфаце) склопови. Они су повезани путем Т1 линије са централном уреду прекидач, замијенивши старе аналогне двосмјеран и директно пролазно бирање (Дид) гаће. При је способно испоручивати аутоматска идентификација броја (ани) у оба смера, тако да је број телефона Продужни, него је главни број предузећа, може бити послата. То је још увек најчешће користи у студија за снимање, када је глас-овер глумац је у једном студију, али је редитељ и продуцент су у студију на другој локацији. Тхе ИСДН протоцол испоручује цханнелизед, не-овер-тхе-интернет услуга, снажан позив Постављање и усмеравање функције, брже постављање и рушити, врхунског аудио верност (у односу на ПОТС услуга), нижих одгађања, а на вишим денситиес, нижих трошкова.

Јапан

У Јапану, она је постала популарна у одређеној мери од око 1999 до 2001, али сада када је уведен АДСЛ, број претплатника је у опадању. НТТ, а доминантна јапански телефонских компанија, пружа ИСДН услуга са називима ИНС64 и ИНС1500, које су много мање него признате ИСДН.

Унитед Кингдом

У Великој Британији Бритисх Телецом (БТ) пружа ИСДН2е (бри), као и ИСДН30 (При). До априла 2006, оне су такође понуђене Почетна Аутопут и Бусинесс Хигхуаы, који су бри ИСДН услуга базираних на којима се нуди интегрисани аналогни Повезивање као и ИСДН. Касније верзије аутопута производи такође су укључене изграђен-ин УСБ утичнице за директни приступ рачунару. Почетна Аутопут је купио од многих кућне кориснике, обично за Интернет везе, иако не тако брзо као и АДСЛ, јер то је био пре АДСЛ доступан и на местима где нема АДСЛ домет. Виргин Медиа такође користити ИСДН линије за клијенте од Девице Широкопојасни који живе у подручјима кабловска ТВ.

Француска

Франце Телецом нуди услуге ИСДН њихових производа под називом Нумерис (2 Б + Д), од којих Дуо професионалне и кућне Итоо версион ис аваилабле. ИСДН је уопштено познат као РНИС у Француској и има далекосезна расположивости. Увођење АДСЛ је смањење ИСДН користи за пренос података и приступ Интернету, иако још увек је више заједничког у руралним подручјима и спољни, а за пословне апликације, као што су глас и поинт-оф-продају терминала.

Немачка

У Немачкој, ИСДН је врло популаран са инсталираним базу од 25 милиона ћелија (29% свих претплатничких линија у Немачкој од 2003 и 20% свих ИСДН канала широм света). Због успеха ИСДН, број инсталираних аналогне линије смањује. Деутсцхе Телеком (ДТАГ) нуди обоје и бри При. Натјечући телефон компаније често нуде само ИСДН и аналогне линије бр. Због распрострањеним расположивости услуге АДСЛ, ИСДН је данас првенствено користи за пренос говора и факс промет, али је још увек врло популаран захваљујући Прицинг полицы оф Герман телекомуникационих услуга. Данас ИСДН (бри) и АДСЛ / ВДСЛ често су повезани на истој линији, углавном због комбинације са АДСЛ аналогно линија нема предности над ценом комбиновани ИСДН-АДСЛ линије.

Индија

У Индији, ИСДН је била веома популарна све до увођења АДСЛ. Бхарат Санцхар Нигам Лимитед, од којих је највећа комуникацијска услуга у Индији и предузећа у власништву државе, нуди оба ИСДН бри и услуге При целој земљи преко својих ИСДН мрежи. Након увођења широкопојасног АДСЛ технологија код статичких ИП адреса, подаци пренос оптерећења је преузет од стране АДСЛ. ИСДН, али још увек игра врло велику улогу као резервну мреже за поинт-то-поинт изнајмљена линија купаца и ниским трошковима поуздане дата мреже организације за смјештене широм Индије, као што су банке, Е-сева центри, животно осигурање Цорпоратион оф Индиа, а тако даље.

Међународни појава

А студы [2] од немачког Одјељења за науку показује следеће ширења ИСДН-канала на 1000 становника у 2005:

Норвешка * 401
* Данска 339
* Германы 333
Швајцарска * 331
* Јапан 240
* УК 160
* Финска 160
* Суеден 135
* Италија 105
* Франце 85
* Спаин 58
* Унитед Статес 47

Конфигурације

ИСДН-у, постоје две врсте канала, Б (за "носилац") и Д (за "Делта"). Б канали се користе за податке (што укључује мај глас), те Д канали су намењени за сигнализирање и контролу (али се такође може користити за подацима).

Постоје два ИСДН имплементација. Басиц Рате Интерфаце (бри), који се називају Основни приступ (БРА) у Европи - састоји се од два Б канала, свака са пропусност од 64 Кбит / с, те једног Д канала са пропусност од 16 Кбит / с. Заједно ова три канала могу бити означене као 2Б + Д. Примары Рате Интерфаце (При), који се називају примарни приступ (Пра) у Европи - садржи већи број Б канала и један Д канал са пропусност од 64 Кбит / с. Број Б канала за При варира у зависности од нације: у Северној Америци и Јапану је 1 Д 23Б, са битним агрегатна стопа од 1,544 Мбит / с (Т1), у Европи, Индији и Аустралији је 30Б 1 Д, са агрегатним битни стопа 2,048 Мбит / с (Е1). Броадбанд дигитална мрежа интегрисаних услуга (БИСДН) је још један ИСДН спровођење, те је у могућности да управљају различите врсте услуга у исто време. То се првенствено користе унутар мреже бацкбонес и запошљава банкомата.

Друга алтернатива ИСДН конфигурација се може користити у којем је Б канала од ИСДН интерфејс основне брзине су бондед обезбиједити укупно дуплекс пропусност од 128 Кбит / с. Овај прецлудес употреба линији за гласовне позиве док је интернет веза је у употреби. Б канала од неколико брис могу бондед, типичан је коришћење 384К видеоконференција канал.

Коришћење Биполарни са осам-нула супституција кодирања технике, позива се подаци преносе преко података (Б) канала, са сигнализирања (Д) канале који се користе за успостављање позива и управљање. Након позива је подешен, има је једноставан 64 Кбит / с синкрони двосмерни дата канал (заправо спроводи као два Симплекс канала, по један у сваком смеру) између краја странака, у трајању до позив је прекинут. Ту се може онолико колико има позива носилац канала, на истом или различитим крајњих тачака. Носилац канале мај такође бити мултиплексирано у оно што се сматра једним мај, високо-пропусне канале преко процесу који се зове канал Б веза, или преко коришћење Мулти-ППП Линк "бундлинг" или помоћу Х0, Х11, или канал Х12 на При .

Д канал се такође може користити за слање и примање података протокол Кс.25 пакета и прикључивање на протокол Кс.25 пакетна мрежа, то је наведено у Кс.31. У пракси, Кс.31 је био једини комерцијално примјењивати у Великој Британији, Француској и Јапану.

Приручници бодова

Скуп референтне тачке су дефинисане у стандардним ИСДН упутити на одређене тачке телцо између крајњег корисника и ИСДН опрему.

* Р - дефинише тачку између не-ИСДН терминал уређај и адаптер (ТА) који омогућава превођење на и из таквог уређаја
* С - дефинише тачку између ИСДН опрема (или ТА) и мре? Ним завршеци Тип 2 (НТ-2) уређај
* Т - дефинише тачку између НТ-2 и НТ-1 девицес1

1 Мосту НТ-1 уређаја може обављати функције, НТ-2, и тако је и С Т референтним тачака уопштено су пропали у С / Т референтним тачку.
² Инсиде Северној Америци, НТ-1 уређаја сматра се корисничка опрема (ЦПЕ) и мора бити одржаван од стране купаца, чиме је у интерфејс за госта. У другим местима, у НТ-1 уређај се одржава у телцо и С / Т интерфејс за госта. У Индији, даваоци услуга пружају У интерфејс и НТ1 мај бити испоручени са Вршилац услуга као део услуга које нуде

Врсте комуникације

Међу врсте података које може бити премештен на 64 Кбит / с канала ПУЛСЕ-цоде модулирани гласовне позиве, пружају приступ традиционалну ПСТН глас. Ова информација се може пренети између мреже и корисника енд-поинт ат време успостављања везе. У Северној Америци, ИСДН је сада углавном користе као алтернативу за аналогни везе, најчешће за приступ интернету. Неке од услуга замишљен као испоручио преко ИСДН сада су испоручена путем Интернета уместо. У Европи, а посебно у Немачкој, ИСДН успешно продали као телефон са могућности, за разлику до телефона ПОТС (Плаин Олд Телепхоне Сервице) са мало или никакве могућности. У међувремену, функције које су доступне са ИСДН први (као што су Три пута позива, прослеђивање позива, Цаллер ИД, итд) сада су обично на располагању за обичне аналогне телефоне, те елиминише ову предност ИСДН. Још једна предност ИСДН је могућност вишеструких истовремених позива (један позив по Б каналу), нпр за велике породице, али уз повећану популарност и смањене цене мобилне телефоније ово је постао мање занимљив као добро, чинећи ИСДН неумолив у приватни купац. Међутим, ИСДН је обично поузданији од лонце, а има и знатно брже успостављање позива време у поређењу са лонце, и ИП везе преко ИСДН обично имају око 30-35мс повратно путовање временом, за разлику од 120-180мс (мјерено са обе линије иначе неискориштена ) преко 56к модема или В.34/В.92, чинећи ИСДН поузданији и ефикаснији за телецоммутерс.

Где аналогни порт захтева модем, ИСДН везу једног захтева терминал адаптер (ТА). Функција једне ИСДН терминал адаптер испоручен је често у форми једног ПЦ картица са С / Т интерфејс, а сингле-цхип решење, чини се да постоји, с обзиром на плетора комбинованог ИСДН и АДСЛ-усмерива.

ИСДН се обично користи у радио емитовања. Будући да ИСДН пружа висок квалитет везе ово помаже у испоруком квалитетних аудио за пренос на радију. Већина студија радио су опремљени са ИСДН линија као главни облик комуникације са другим студијима или стандард телефонске линије.

Узорак позив

Следећи пример је примарна брзина (При) ИСДН позива приказује К.921/ЛАПД и К.931/Нетуорк поруку интермиксед (тј оно што је размијењен на Д-канал). Позив је поријеклом из пребацити где је траг и изађе са неким другим пребацити, евентуално оконццана канцеларија ЛЕЦ, који завршава позив.

da ne preterav malce
 

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
644
Дајте нешто за туристички криминалитет и за кривично дело измама. Па ако треба одма праќам нешто и јас семинарска од право овде на форумов. фала.
п.с побрзо ми треба материјалот.:wink:
 
R

RAYTHEON23

Гостин
превари

Доцумент превара

Као слободни детектив стручне праксе чији чекић смеру је 25 година проучавању стилова, потписе и излагање фалсификовања исправа всевазмозхните би си приуштити чак и површно да се изјасни о том, јер, где је незнање у којој злобност година општег хаос у друштву у којем живимо нико од нас је имуни на болест жртва документ преваре.

Пре него што коментар о томе шта документи су најчешће предмет фалсификовања, где и како ставити његов потпис како би се избегло попаднем заробљеник сопственог непросветеност или наивно лаковјерност, он прво мора да осмислим ово је потписала, и то је Овај документ те врсте докумената могу постојати.

У годинама тоталитарних друштва заједно са многима од наших закарныаването инстинката, као што је био спржен и наш алертнесс погледајте где и шта је потписано. Сада смо веома много и можда неће продубити непотребан када смо доверцхиви дајући својим потписом без судбоносни схвате колико је важно за нас и наших рођака. Стога желимо без аццомплицес или барем створити повољно окружење за документарни фраудстерс. Управо за то у овом тренутку ми џомба ову криминала и створити утисак да је готово сваки документ мај бити предмет фалсификовања. Дневне обавештени путем медија од лажних биљежнички дела; лажни проксије, ручно ковани хоће, лажни рачуноводствених докумената, фалсификовани уговора, а шта не. Нико, међутим, не коментар о томе како смо у одређеној мери могли бисмо самопредпазим.

Неопходно у том правцу требало би да буде позната и да се никада не заборавља се чињеница да је слика коју смо га поставили / позив / наше аутограм једном кад га ставите на комад папира постаје неоспорив доказ писмо да је наше горе изјаву, тј да нема мардане истих. Ово правило важи чак и у случајевима где је писано преко наше потпис није лично код нас, по било којој другој особи, да ли и за нас неразумљив језик. По закону не захтева лица чији се потпис пре него што прочитате текст у наставку који ће бити потписан у циљу да усвоји који представља његову писмену изјаву, као и потпис није дужан бити смештени одмах након писања текста. Могуће је и не сматра се злочин у којем један или другим околностима бити написан на текст већ потписао је бели лим / ћебе. Будите пажљиви о томе ко је и шта је с обзиром ћебе. Изврстан документарни фраудстерс знате како искористити наше непажљивост писати преко или додати сопствени потпис непогодан за нас текста.

Изузетно тешко, када се сматра да је потпис на текст је направљен од нас, али желимо да се докаже да је писање о њој не представља нашу изјаву. То се постиже или доказати да је потпис је лажно, или да је текст под којима је то зачињено. Графика / поцхеркова / или изведени гразхданственост стручност у судски поступак као графологицхеска је техничка средства за спровођење овог доказа.

У дугој пракси учесника у судски поступак у грађанским и кривичним предметима, као стручна / стручна графолог, чије је кладива смеру студија стилова и потписе и фалсификовања исправа открио сам да је предмет фалсификовања може бити не само приватно, али и тзв. службене исправе.

Како би се јасно који од докумената који се односе на различите односе између нас су приватни и службени ко, он мора да зна да службене документе под законом одређених функционера у својству државне власти у разним случајевима овлашћено за прихватање изјаве грађана јер они чине правилан службене унети документ.Тук бележника дела за разне трансакције или волеизлеыаниыа; акти грађанског статуса, истражним и судским записима на сведочења оптуженог, сведока, стручњака и других., позив са изјавама по лицу позва, итд обзиром на чињеницу да је службени документи су изјаве пред релевантни орган овлашћени законом, злочина повезаних са њима су далеко мањи. За разлику од њих, међутим, у приватним документима тсари потпуни хаос.

Показати истину приватну документ, она мора да прође кроз тзв Грапхицс усвојена у судски поступак као стручности графологицхеска потпис рукописа или текст изнад ње. Резултат је ту и једна од највећих беди. Због многи конфликтне извјештаје смо сведоци како случајевима развлачити годинама, а многи од њих су судбоносни значај за странке у поступку.

Један парадокс. Пре десет година, догађај је био троструки графологицхеска стручности. Сада чак је прва инстанца се у неколико. Пре него што се зна који су то стручњаци у овој области, а сада није ни школе за такво особље оператерима неконтролирани многи су уживо у улози "стручњаци" су самоназовават графолози, па ни свесни шта тај појам значи. Заправо произлази и један од разлога за тренутни хаос у администрацији правде. Можда је то повољно за било коју.

Стога, с друге стране, наша будност и вештина као учесници у обликовању један или други документ који би требао бити споменуто зависхени.Както евидентиары приватну вредност документа је изграђен на потпис под изјаву. Потпис се сматра и безбуквеното правопис име. То је у бити написан најмање два имена. Само неколико имена није било довољно. Ја посаветвал посебно важно у случајевима као што хоће. и други. као у упростена транскрипција / особља / потпис потписан, осим по њему или да буде записано и пуни назив. То ће бити више препрека да кривотвори.

Још једном погледати његов потпис! Ако је врло једноставно / као што је Мартин, пуж, цхецк / етц основне слика не би само да буду лако фалсификовани, респективно. тешко би се доказали својим аутентичност, али је могуће да се парница одбацио, па чак и као потпис, а то значи да је несигуран у корист друге стране изазовна за наше изјаве. Стога, још једном, за сигурнији и вербалним изписваыте барем њена два имена.

Често је потребно у обликовању документа се корекције брисањем или додавањем речи или било којим другим средствима која Тзв фалсификовања исправа. Подправката међутим, може да буде учињено са користна сврху. Ако пре или након потписа, али и на потпис није наведено ко је починио зачине је неизвесно да ли је то учињено уз пристанак оних који су потписали документ / пре или после његова / или врши произволно.В овом случају могуће је позвати у питање истинитост документа и требало би да буду свесни да, ако идете на суд, суд није дужан да прихвати да је документ био фалсификован у своје врсте, данас је у оригиналној изјави за лица чији потписи стоје испод њега.

На богатим асортиманом фалсификованих докумената у последњих неколико година су случај се односи на тзв. РЕЦОРД редоследом појављивати значи за подмирење плаћања однос између двоје литса.Нузхдата обликовању Унос поруџбине се појављује када се лице је дужно да плати одређени износ другог литсе.По дефинитион видео на захтев један је безусловно опредјељење одјевена у правно писање, под којим се издавалац обавезује се да плати доспијећа или друге особе под његовом командом одређену суму новца. Наредбодавац је дужник у трансакцију.

Која креативност примјењују документарна фраудстерс да зарадите новац на терет тих средстава за подмирење финансијских односа између две литса:

РЕЦОРД циљу ушао у масовну промет у последњих неколико година и брзо разградити обзиром на своју сврху. Врло брзо и са завидним генијалност Бугарски фраудстерс га претвара у средство правене немацхени новац и статутарни шеме. Све се налази у чаробну измаысторыаването потпис издаваоца да лица која би могла резултирати у износу. За оне који не је новац Шема је како следи:

1.Фалсхив Унос поруџбине;

2.Завезхдане извршне деловање у суду;

3.Извазхдане извршења од стране суда;

4.Налагане хапшење на посједовањем "дужник" / објављен поредак / покретну или непокретну имовину у износу од неколико десетина стотина хиљада евра;

5.Нататак - последице су јасне.

Наравно, након спровођења ове шеме привидан зртва нема других разумних алтернатива него потражите праву путем судова. И јер је све око оверити потписе у евиденцију о редоследу, а затим преместите изван суда именовани стручни Грапхицс наметнуо као графологицхеска. Тук именно, в резултата от експертизата се кријат и големите надежди на измамниците, които искрено се молјат "тја да не сгреши", сиреч да узакони измамата .

Ако се стручност не стварно тачне и није у реду, овај суд нема алтернативу, него до краја игре Унос поруџбине Оцењујуцхи исправна.

По мом мишљењу, једно једноставно поправљив пропуст који постоји у обликовању документа олакшала провођење кривичног Шема за јачање стомака измамнитсите и стоји иза њих "стручњаци". Овај недостатак је да је потпис издавача је једини атрибут који мора бити испуњен руком и остале детаље могу бити имплементирани као руком, писања и коришћења алтернативних прибор. Ако, међутим, бити правно уређен садржај рекорд бити ручно довршена по издавачу, више рада и готово немогуће да се покуссаји кривотворитељи - љубитеље лако добит. Ако вам се аутоматски подесити / не мисли о томе смо додали потпис у рукопису од најмање две наше 3 имена самозасхтитата је загарантована. Сви они који желе да имају користи од могућности овог обрасца у које се баве својим финансијским друже него горе наведене савете и дајте нам још један запамти изведени из судске праксе, односно да се у евиденцију о циљу против елементи морају користити сва три имена од издадателыа / дужник. Коначно, ако се нешто тешко, онда направи бележника потписа за издавача редослед! Ваш мир је загарантована!
иде продолзение
 
R

RAYTHEON23

Гостин
Рукописна Тестамент

Уз улазак наруџба као хит у последњих десет година у парницама и имати рукописни или дати тајни документ завесхтание.Този приватни без преседана у годинама тоталитаризма данас је основа за мир између неописуеми драме сазхителствувалите својим изгледом / уклањање на светлост или легализација, родбина из различитих поколениыа.Изван логици било који неки родитељи унели доби, ипак у већини својих старости су добра за негу од једне њихове деце, поворком од подлагвани засвидетелстваните Они у својим бригу последњим недељама, данима и часовима живота, а под утицајем разних других фактора према писању руком ће тајно прехварлыаха све што њихова неочекивана једна од њихове друге деце. У неким случајевима, нормалан ум није у могућности да реши овај феномен, наиме, овако порицце човек који је увек стајао уистину најближи вас, јер то развартыаха Врући самоизтосхтителни суду спорове.В срцу таквим споровима је увек стајао основне питање хоће ли ће се аутентични, тј да ли је цео текст из врха до дна је написана само завесхтателыа ни не помажу у писаном облику и да ли је потпис је оставитељ био приложен него.В по многим случајевима чини се да је млађи од живце, синови, кћери и унучад не опирати се а ако не за себе, па понекад су грабват рука се деда или бака и почела писати ће заједно. Мајор мана, за које многи су прогласили хоће ништаван.

Судска пракса показује да је тешко доћи до истине. То је зато што се у срцу решавању случаја садебнографицхеската је поново позвао графологицхеска стручности. А они значе да је у нашој школи за такве професионалаца није доступна, а одобрен је у прошлости и активно користе институције стручњаци су ассимилатед готово новоизлыупените у последњих десет година такви надре онда одговорити зашто је у случају 5-6 и више и трокреветних експертиза је јасна. Врло често, процес заврши, јер је истина не победи, али људи су једноставно финансијски исцрпио и немају средстава да наставе судских случајева у горњем тела / ие бој.

С времена на тржишту правде у овом документу резонно корист фраудстерс документарни. Брзо идентификују њихове жртве, посебно међу једним старијим и болесних људи, који нуде своје услуге на "помоћ" где интелигенцију и што они имају и пристојан један рукописни завесхтаниытсе у њихово име. Тако смањују Ниска сачекајте тренутак његова звијезда, молите, надамо се, да иде на стварни број превара и баштиници углавном Тхемис.

Маниера деловања за сналажљив преварант научити од приговора преваре од стране разних институција, укључујући и и Тужилаштво:

... ... ... ... .. Ми смо баштиници М.И.К. да се након смрти левом нам следеће некретнине: кућа ... ... ... .... Прошлогодишњи станар смо смјештени наши обавештени да је лице Г.П.К. , Која је ништа радити и не знам је представљен власник имовине и водио купаца. Ова особа је снабдило складу са лажне документе и сертификате - потврде о смрти и баштиници М.И.К добијања лажних исправа № ... .... За време обављања цивилне случају утврђено је да његово лице је писан на основу рукописни ће, а то је добити бележника акт. Овако лице Г.П.К. бити легитимизед као власника, који је одлучила да прода "своју" имовину.

Даље на овај приговор у старица пише: ....... Упркос воденото против Г.П.К. Сунны случај преваре он доводи купце и само прилика да се види је да се заузимати у власништво и то харроус као Утврда Схипцхенски Као што се види из свих одбија, неуспех, претње, итд ...... ...

Баттле је окрутно, али у овом случају заиста припремили Грапхицс људска експертиза је одиграла своју улогу.

Питање радозналости и предметима као што су следећи пример, односе на младу даму да брине о усамљен али богати стари нежења. То је изненада умро, након његове смрти Показало се да се лажно у рукопису ће руку на основу којих тражи од суда да узакони његове комплетне покретне и непокретне имовине. "Скацхат 'родбина и заварзва тешку борбу. Осим тога, испада да је дама сдобила и лажно помоћу пуномоћ која је схетала "из своје банковне рачуне. Графика је стручност и доказано на суду и на свакој нивоу добију заслужен дионици.

Други занимљиви случај води нас подбалканско у лијепом граду, где је мајка са малом кћери, чији супруг и отац је у затвору присламцхва бити стар човек би помогло у бриге за болеснике од рака његова супруга. Врло брзо стари човек остаје удовац, младу жену са ћерком и неће оставити, иако је мушкарац, док се у другом месту има кћер и унуке мајка и ћерка незван остати у својој кући са "добро" царе план проћи на себи. Тако је накнадно "разварта и следеће игре:

Након смрти људске материјалних интереса у судници суочава мајка и њена кћер сада одрасла и баштиници покоыника тема за апартмане сопствених родитеља. Врло занимљива и неочекивана Цвако међу материјалима случају појављује као доказ не само красхтелно под којима се чини да је све до недавно био мањи гирл "ћерка човека, али једна тајна" ће у рукопису, који је и живот аутора био завесхтал апартмана и неке друге тхингы. Преживеле у овој ситуацији нема других наравно, али по именовању Грапхицс стручности тражити истину на суду о увезена из незван "гости" докумената. Стручност је тачан и напетости између странака у спору је искључено. "Красхтелното цертификат" и "а рукописни Тестамент" били лажни и да је суд проглашен ништаван.

ПАЛНОМОСХТНО

Сдобиването с фалшиво п'лномоштно е един от често срештаните способи за лесно припечелване на нјакој лев, било от чужда банкова сметка, или на нјакоја друга материална ценност, к'м којто често прибјагват документните измамници.

В едно фалшиво завештание нај-вече обект на фалшифициране е подпис'т на уп'лномоштителја, но има и такива, при които подписа е истински, а са допечатани п'лномоштија, за които уп'лномоштителја не знае и не е по неговата волја.

Едно фалшиво п'лномоштно пуснато в обр'штение влече след себе си серија от прест'пни дејствија на различни нива и институции, което ште се усети от приведените по-натат'к примери от мојата практика на експерт по графически изследванија, доказвал истинността на десетки п'лномоштни, които са били предмет на с'дебен спор.

В п'рвија пример, иштцата по делото отправја следното послание к'м С'да: С договор за покупко-продажба ........изразен в нотариален акт №....... на ответника са продадени от лицето Г.П.К. от гр. Софија представјашт се за мој п'лномоштник следните недвижми имоти: втори жилиштен етаж,........

При изповјадването на сделката е представено п'лномоштно рег.№.. на Софијски нотариус........, което не е подписано от мен..... подпис'т за продавач в издаденија нотариален акт е положен от фиктивнија п'лномоштник, без да е посочено, че се подписва като п'лномоштник..... Представената декларација за гражданство, жителство, имотно с'стојание при издаването на нотариалнија акт не е подписана от мен, както и нјама нотариална заверка на подписа, а последната е зад'лжителна, когато сделката се изповјадва чрез п'лномоштник........

И така в заклјучение иштцата моли с'да да призове ответната страна и след установјаване на тв'рдјаните от неја обстојателства да б'де објавен за ништожен издаденија в'з основа на фалшивото п'лномоштно, нотариален акт.

Естествено средството да б'де установено дали п'лномоштното е фалшиво или не е графическата, наложила се като графологическа експертиза. Последната потв'рди тв'рденијата на иштцата, С'д'т благодарение на неја постанови своето справедливо решение објавјавајки издаденија нотариален акт за ништожен.

Вторијат пример е с'с следнија казус:

"Смелијат" човек сдобил се с фалшиво п'лномоштно "дадено" му от управителја на едно ООД и фалшив документ за самоличност се јавјава в банката, којато иначе добре се охранјава с жива и техническа охрана и изтеглја нјаколко стотин хилјади долара.

С'битието става в момент, когато управителја на фирмата, единствено имашт право да се разпорежда с'с сметките на фирмата е отс'ствал от страната.

Решаването на проблема отново опира до назначаването и респ. изв'ршването на графическа експертиза. В случаја заклјучението на последната е, че подпис'т на управителја е бил много сполучливо имитиран. Остава обаче открит в'прос'т, кој е изкуснијат имитатор - фалшификатор. Резонен е и в'прос'т зашто тегленето на валута в касовата кабина не е било с'проводено с видеозаснемане и второ, как е в'зможно една такава крупна измама без с'дејствието на счетоводител, контрольор, касиер.

Благодарение на фалшиви п'лномоштни непрек'снато стават жертва много наши с'граждани, но нај-апетитнијат обект за измамниците отново са беззаштитните, останали заради различни обстојателства самотни - стари хора, инвалиди, психично болни. Те обикновено биват "зарибјавани" с обештанија за изгоден и примамлив заем, след което принуждавани да подпишат договор.

Естествено между купчината от документи е п'хнато и п'лномоштното за продажба на жилиштето, което без да усети жертвата подписва.

Така на територијата на цјалата страна се ос'штествиха и прод'лжават крупни имотни измами.

С'штествуват случаи, когато измамниците са се представјали за служители на Енергото и така карајки ги да подписват разни квитанции са успјавали да заблуждават своите жертви при подписването на с'дбовните за тјах книжа.

Жертва на фалшивите п'лномоштни могат да б'дат и млади и дееспособни млади хора. Например измамник фалшифицирајки подписа на едно морјаче изтегли от банката неговите валутни спестјаванија и то, докато младијат човек е на д'л'г рејс сред океана.

С'штествуват оште множество, нај-разнообразни и пикантни случаи на измама с фалшиви п'лномоштни, на които бихме се нат'кнали ако надникнем по-над'лбоко в с'дебната практика.

:toe:
 
R

RAYTHEON23

Гостин
po sto ne mozam da gi pratam po PP eve linkovi stojatseminarskite na filehost site ke ti dadam linkovi napraviv nekolku na makedonski a dr e srpski(posle linkot cekas otprilika 5o sekundi i fajlot e simnat)
http://www.webfilehost.com/?mode=viewupload&id=8914198 moderna organizacija na pretprijatie
http://www.webfilehost.com/?mode=viewupload&id=5654511 za NATO

http://www.webfilehost.com/?mode=viewupload&id=8145131 translatori za programski jazici od high level

http://www.webfilehost.com/?mode=viewupload&id=4587122 inovacija ili firmata propaga(sumpeterijanska skola)
http://www.webfilehost.com/?mode=viewupload&id=7820861 raganje na talibanstvoto

http://www.webfilehost.com/?mode=viewupload&id=9007964 pretprijatie niz teorijata na sistemitehttp://www.webfilehost.com/?mode=viewupload&id=3769416 ova e za voeni helikopteri se nadevam deka ke zavrsat rabota.:toe:
 

BONDEK

ТHE DEVIL
Член од
18 април 2006
Мислења
751
Поени од реакции
30
Aј ако има некој вишок семинарска по хемија нека ми ја прати,темата не е важна :wink:
 
Д

Демијан

Гостин
Ми треба семинарска за Втора Светска војна.Причини,повод,фронтови,крај на војната,војната во Македонија и сл.Ако може некој да ми помогне ќе му бидам благодарен
 

Kajgana Shop

На врв Bottom