Г
ГОЦ-К.О
Гостин
Значи мене у подрум освен туршија и ракија ме чека и профит.
Се користат за:Не гледам сврха да се одледуваат лебарки освен ако не сакаш после да ги убиеш
Содржат протеини ! Може и така да се консумираат. Којзнае колку би коштала порција поховани лебарки.Како крцкаат запржени во маслиново масло, со лукче и магдоновче. Мх!
ѕидовите да ги обложиш со ламперија, 100 посто ке се намножатКакви услови требаат ? Инфо ми треба.
К'цана сол од сушени лебарки.Како крцкаат запржени во маслиново масло, со лукче и магдоновче. Мх!
Нов производ на пазарот. Па во брашното и лебот којзнае колку сме изеле веќе. Ми кажувале луѓе у миксерите за брашно влегувале и стаорци и ги мелеле....К'цана сол од сушени лебарки.
За ова најпаметно прашај ја @leandra , она убаво ќе ти раскаже за лебарките од Бугарија и колку е паметно да се чуваат кај насНаидов на интересен текст во весникот Труд од Бугарија.
http://ow.ly/2Imf0s
Се однесува на одгледување на лебарки.
Дали некој може да сподели повеќе. Верувам дека е профитабилен.
Гоце студентскиот е такоџе фарма. Сега летово слушам ќе вложувале за да ги зголемат капацитетите на производство од 5 на 8 лебарки на метар квадратен. На сител кажаа оти 90% од производството за извоз ќе одело.Има ваква голрма фирма во Франција мислам дека беше за повеќе видови на инсекти. Само тоа е прилично голема инвестиција. Има голем број на стандарди да исполниш, а пазарот сеуште не е целосно оформен.