Мажите и заљубувањето / одљубувањето

Член од
21 мај 2008
Мислења
9
Поени од реакции
1
....

Za ova ne si vo pravo...
Mashkite sakaat mnogu poveke od zenskite...
Sakaat dlaboko i iskreno iako ti toa ne si go zabelezala i patat mnogu poveke od nas...
Razlikata e ogromna bidejki tie nikogash ne gi iskazuvaat svoite cuvstva...
 

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Заборавив да кажам никогаш не му верувај на машко 100% секогаш за нешто лажи :)
Мажите тешко се залјубуваат но уште потешко се одљубуваат :) ама никогаш не се верни како жените :) тоа се најважни факти за мажите
А што е најтрагично, најголемиот дел од женската популација уствари и се води според вакви и слични на овие факти, примарно затоа што се од (соу кол`д) машко кажани, па аналогно се и точни. Ријалити чек... Патетични се. И фактите, и (при)глупите девојчиња кои виреат на секое ќоше, патем. Ама ако, мора да има и такви.
Mashkite sakaat mnogu poveke od zenskite...
Ma немој. Полот нема благе везе со интензитетот на љубовта. Башка мерна единица за љубов уште не сум чула дека постои.
Razlikata e ogromna bidejki tie nikogash ne gi iskazuvaat svoite cuvstva..
Немој ни да oчекуваш. Ќе ти ги "искаже" некој хормонално неурамнотежен мочко што на две минути ќе ти кажува колку многу те сака и мал милион слични лигави изјави, а моментот откако ќе се скарате ќе падне на првото деколте на улица. И то просечно. Таквиот е... Светлосни години оддалечен веројатно, од некој што може маж да се нарече.

Факт е дека на мажите зборовите треба со клешта од уста да им` се вадат кога се во прашање емоции. Да, нервира, фрустрира, к..чи, и тоа многу (демек не знаевте). Нешто подоцна, ќе видиш дека таквата им` карактеристика е уствари добра. Мнооогу, многу, многу добра. Можеби се напорни и тешки на такви теми, можеби молчат 90 и кусур посто од приликите кога ти очекуваш да ти симиња ѕвезди, можеби избегнуваат кога пробуваш да извадиш нешто и слично, НО... Toкму оние кои кријат чувства, сакаат најмногу.
i patat mnogu poveke od nas...
Страдаат.
 
Член од
11 февруари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
17
Како прво и основно полот нема веза со тоа кој колку сака се си зависи од личноста. Второ на нас машките никој не ни е крив што страдаме повеќе сакаме се сами да си пребродиме и тогаш уште повеќе се затвораме во себе и сме во down(барем јас). За разлика од жените кои одат кај својата најдобра другарка и заедно си плачат.
И да не се повторувам се согласувам со тоа што го кажа Acid на почеток. :smir: :helou:
 
Член од
30 јули 2016
Мислења
75
Поени од реакции
17
Какви жени сакаат мажите? Во какви жени најлесно се заљубуваат?
 

Kajgana Shop

На врв Bottom