Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Порај другите, ова ми е омилено ливче и едвај чекам да видам што ќе испадне.

Атлетико х-х
Реал х-1
Бенфика х-х
Севиља 1-1
Минимална уплата.
 
Член од
5 октомври 2012
Мислења
1.951
Поени од реакции
1.169
CELZI 2ka nevidena deneska , odam na faktot deka atletiko skoro site utakmici gi igra besprekorno i redno vreme e da gubat , dosta i bese do tuka da stignat ,, nesto slicno kako metalurg vo rakometot , taka barem mislam jas , dali ke se slozete toa si e vase ;)
 

@codeblock@

"Prediction is difficult, especially the future."
Член од
9 март 2014
Мислења
61
Поени од реакции
18
Jonkopings vs Varnamo
Tip : 2/1 Half Time / Full Time
Odd : 30.00
SWEDEN: Superettan
 
Член од
23 август 2010
Мислења
38.035
Поени од реакции
106.829
Според мене Атлетико е преценет во денешниот дуел, и коефициентот за 1 некако не ми е исплатлив. Мурињо и Челзи не се воопшто наивна екипа и мислам дека вреди да се изигра х2 овде.
 
Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.147
Поени од реакции
3.098
Еве една интересна информација.Знам дека не е на македонски ама ќе ја разберете.
Predsjednik Hrvatskog Dragovoljca Ivica Perković već dulje riga vatru po Bogovima ove kaljuže zvane HNL. Dero je po Štimcu, a dero je i po Mamiću... Nedavno je nakon pobjede Osijeka nad Dinamom izjavio : - "Nemam opipljivih dokaza da je Osijekova pobjeda čudna, stoga i neću niti želim nekoga optuživati. Imam svoj dojam, no dokaze ne..." Svi u hrvatskom nopgometu imaju isti dojam, ali hrabrosti da taj dojam kažu u javnosti baš i ne... I to je najveći hendikep Hrvatskog Dragovoljca u današnjoj utakmici - imaju predsjednika koji se usudio javno progovoriti o onome o čemu svi već sve praktički znaju, ali nitko ništa ne poduzima... Jer Mamić se hrvatskim nogometom širi kao tumor, a Osijek je uspio 3 boda uzeti i Dinamu, i Dinamu 2 (Lokomotivi) pa i Dinamu (3) Rijeci... Sve to ide na uštrb hrabrog Ivice Perkovića i njegovog kluba...jer misija Mamića je jasna - izbaciti Hrvatskog Dragovoljca i njegovog "brbljavog" predsjednika u drugu ligu...jer tamo ga tek nitko neće čuti. I danas Mamić i njegov Dinamo imaju šansu zakucati posljednji čavao u lijes Hrvatskog Dragovoljca... Da je ovo neka normalna liga danas bi pričao kako Dinamo pred punim stadionom ima šansu osigurati deveti uzastopni naslov...ali ovo je kaljuža HR i na tribinama će biti 37 gledatelja + oni kojima je Mamić platio kartu...a naslov je osiguran još prije početka sezone jer ZM je konačno devastirao cijelu ligu tako da u njoj danas ima 3 momčadi Dinama i još pokoju (kao Osijek recimo) koja igra više za Dinamo nego za sebe... U cijelom tom kuršlusu bitne su dvije činjenice - 1) razlika u kvaliteti između Dinama i Hrvatskog Dragovoljca je kao između Real Madrida i Dinama i 2) Zdravko Mamić će narediti svojim igračima da potope momčad čovjeka koji mu se usudio stati na žulj. Zbog svega navedenoga igrat ću na pobjedu Dinama sa 2 ili više razlike.
Eden Hrvat mi ja pusti po SMS 4+ da ja igram ...Inace bravo za tebe sto go spodeli ova se nadevam te poslusal nekoj !!
 
Член од
17 април 2014
Мислења
587
Поени од реакции
841
Реадинг 1
Челзи Х2
Реал Мадрид 3+
коеф:6.8
Уплата:150
 
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.692
Поени од реакции
4.520
Вчера како се изгоревме од такви информации :D
затоа во темава ќе останат само такви играчи..како да он не ја уплати вчера Стеауа или па намерно знаеше дека нема да испадне и тука ја пиша? не бидете смешни некој помага и ваше е дали ќе го пратите или не.
 
Член од
8 септември 2011
Мислења
3.668
Поени од реакции
2.619
Кожув зошто е прекинета ?


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
А

Атомската мравка

Гостин

Kajgana Shop

На врв Bottom