Љубовни, еротски и порно колумни

Член од
15 април 2013
Мислења
53
Поени од реакции
34
Петок навечер ... како и секој викенд бев во план да си излегувам со дугарките почнав да се спремам и само што ке излегов ми ѕвони телефонот - дечко ми . Ми вели морам да те видам сакам оваа вечер да бидеме заедно си велам боље со него да отидам одколку цела вечер да се мотам по кафичиве .. Ме собра со колата требаше да одиме во станот на еден негов другар само што влегов во колата тој се напали ме фаќаше за ногата за пичката , за градите ми рече кренат е , ја наеба сега . Стасавме пред зградата ми го даде клучот да отклучам додека тој се паркираше . Се качивме во станот , почнавме да страсно да се бакнуваме низ целиот стан ме лижеше по вратот ми ја одкопчуваше кошулката ми ги лижеше градите . Потоа ми ја соблече кошулата ми го соблече и градникот . Ме фаќаше за гради ги лижеше ги шмукаше . Јас се напалив му ја соблеков мајцата почнав и јас да го лижам по вратот и надолу се до курот му беше толку многу кренат шо ке му се расцепеа фармерките . Го откопчав каишот тој се соблече надолу и почнав да му го пушам . Ни беше убаво и на двајцата потоа легнавме на креветот во 69 му го пушев како до тогаш кур да не сум видела. Тој ми ја лижеше ми ја шмукаше му свршив во уста. Потоа стави кондом и почна да ме ебе во мојата омилена поза а и нему му е омилена кучешката . Ме ебеше толку силно што јас неможев да издржам а да не врескам ми се чини дека целата зграда ја дигнав во воздух . Потоа се префрливме на масата сета среќа што не се скрши свршив многу пати , конечно сврши и тој :) се преместивме на креветот си легнавме курот се уште му беше кренат бев уморна но сакав уште додека лежевме почнав да го пакнувам по вратот се спуштив надолу и му го испушив тој само се насмеа и повторно стави кодном . Му се качив , почнав рипам ми беше ептен убаво како центарот на универзумот да беше во нас . Потоа се сменивме се качи тој врз мене ме ебеше силно .. врескав .. Тој само рече ми иде , му го тргнав кондомот си го пикнав во уста се што истече се голтнав а потоа го смував . Сакам секоја вечер да ми биде како таа :) :) :) Екстра ми беше
 
Член од
28 септември 2013
Мислења
31
Поени од реакции
34
Уште на почетокот предупредувам, да не читаат оние кои се згрозуваат од хомосексуални чинови. Колумнава дефинитивно прескокнете ја, оти не е за вас!


Беше околу 8 вечер кога како и секоја девојка, полека привршував со подготовките за вечерното излегување.
Договорот со мојот дечко беше да се чекаме пред Холидеј Ин, па потоа да се договориме каде да ја продолжиме вечерта.
Но, во меѓувреме ми стигна порака од него во која пишуваше дека бил спречен да дојде, па ме замоли да викнам такси и директно да дојдам кај него дома.
Си реков океј, сеедно. Само ме загрижи, па затоа решив да побрзам. Брзински го зедов креонот и цврсто повлеков една коса црна линија преку очите. Го повторив црвениот кармин, ги затегнав подвезиците на колковите под кусото здолниште и тргнав.
Целиот пат размислував за што станува збор, но не можев ниту да претпоставам какво изненадување ме чека.
Дотогаш немавме односи бидејки тој секогаш имаше некакви изговори за да не го сториме тоа. Од типот како има главоболки, сеуште не е подготвен бидејки ме сака и сл. работи во кои јас ниту најмалку не верував.
Но, времето полека се наближуваше и знаевме дека ако не се случи скоро, нашата врска ќе биде осудена на пропаст.

Пред да стигнам кај него, мислев дека ќе бидеме сами како вообичаено, и под дифолт ќе гледаме некој хорор филм како и обично. Но, овојпат не беше така.
Ме изненади тоа што вратата ми ја отвори неговиот брат кој од него е постар околу 4 години.
Со него се знаев доволно добро, за да сфатам дека е
би - метросексуалец. И настрана од неговото препотентно и отсечно однесување, кое во потполност се коси со неговиот изглед.
Од секогаш ме палеле тие темно зелени курвински очи кои ладно повикуваа на грев, и на тој фино оформен топчест задник. Свршував гледајки ја неговата тенка бела половина и кратка црна косичка со посебен сјај.
За разлика од мојот дечко кој е исто така слаб, но има долга плава коса и симетрични црти на лицето.
Веројатно ме привлекоа нестандардот, сличноста на овие оддалеку грандиозни спротивности. Па, честопати потсвесно се двоумев дали меѓу нив сепак постои нешто повеќе од обична братска љубов.
Тие двајца имаат изградено некој посебно близок, во неколку наврати интимен однос. Надвор од мојот перверзен ум, сето ова ќе изгледаше како еден совршен братски спектрум опсипан од нежност и имагинарна сензибилност.
Но, тоа беше далеку од вистина.
Така, кога влегов внатре дечко ми веднаш длабоко ме залапа и ме припи кон себе како да сакаше да ми даде знак дека вечерва ќе има нешто повеќе од вообичаено.
Додека неговиот брат за момент без збор седна на фотељата отспротива и почна буквално да зјапа во нас.
Набрзо го изгасна светлото што дополнително ме збуни, а уште повеќе ми стана непријатно кога ги чув неговите чекори зад мене.
Во тој момент дечко ми ја зеде мојата дланка, ставајки ја на неговите колена и тихо ми шепна..
,,Знаеш зошто досега никогаш не сме биле интимни?''
,,Зошто?'' Го прашав зачудено.
,,Бидејки пред долго време бев со него'' Ми шепна.
Зачудена од одговорот се сепнав, бидејки милион мисли го окупираа мојот ум. Мора да признаам дека се преплашив.
Но, неговиот брат како да ја очекуваше оваа моја реакција, за да издејствува и директно да почне да ме бакнува и грицка по вратот.
Ми шепна нешто во стилот како:
,,Океј е, не планираме да те искористиме'' И продолжи..
Дечко ми за кратко време ме намести во мисионерска поза за полесно да ја стави неговата рака под моето здолниште. Чувствував како со прстот прави кружни и лесни движења на мојот веќе брзо навлажнет клиторис.
Атмосферата набрзо кулминираше, од вжештените воздишки. Таа јулска летна ноќ, како во делириум се сеќавам како пијано трагав по нивните набрекнати полови органи. Полека клекнувајки на колена почнав наизменично да ги дркам, и лижам нивните топки како да се сладолед.
Чувствував како нивните вени стануваа понабабрени, дур еден со друг бесно и напалено се допираа долж голите бели тела.
Дечко ми цврсто ме држеше за косата наведнувајки ја мојата глава до тој степен длабоко што својот сочен кур го надена толку длабоко што почнав полека да се гушам.
За краток временски интервал и неговиот брат го стори истото.
,,Сакаш да го задоволуваме истовремено?'' Праша дечко ми.
,,Сакам'' Одговорив.
Му го пушевме неизменично, дур тој не држеше како марионети како да сакаше да не натера да го проголтаме секој негов изоставен дел.
Откако целосно се задоволивме орално, брат му со молскавична брзина ме качи во неговиот скут. Рече дека сака да го гледам дечко ми право во очи дур тој полека ме кине.
Не се мислев премногу и го сторив тоа што го бараше, храбро, без страв сосем опуштена од разузданата предигра.
,,Се прашувам зошто порано не те ебевме'' Прошепоте тој провлекувајки секси скриена насмевка дур безмилосно го вадеше и ставаше неговиот кур толку брутално, како да не ми е првпат.
,,Еби ме'' Врескав ненаситно, како во лудило и од потреба но и од болка.
Тој го правеше тоа дур јас уште по курвински и неморачно го гледав дечко ми право во очи, како некоја ефтина курва гладна за оргазам.
Го чувствував брзото струење на електричните пеперуги во мојот стомак дур се испреплетуваа нашите голи тела. Интензитетот со себе не ја предводеше само болката на распукнувањето на мојот химен, туку и пулсот на длабокото во мене.
Паметам дека ми течеше многу крв како за првпат, по и онака доволно црвениот тепих на подот. Се колнам, дур се движев во меѓуножјето чувствував како да имам вжештен ролекстер кој ги поти моите колкови на долго и широко, дур за сето време обилните вагинални секрети се повеќе го разбрануваа мојот нагон.
,,Те боли ли?'' Ме праша дечко ми кој загрижено стоеше зад мене бакнувајки ме по вратот, истовремено обидувајки се својот гигантски кур да го стави во мојот тесен чмар.
,,Не'' Едвај му одговорив некако.
,,Сакаш да ти го ставам?'' Ме праша сеуште срамежливо.
,,Стави и го, сакам да ја ебеме истовремено'' Рече брат му.
Иако премногу ми течеше, јас никако не можев да престанам да го задоволувам својот нимфомански болен апетит за ебење, па побарав од дечко ми набрзина да стане да го земе вазелниот со кој го намачка тесниот простор.. Откако го стори тоа, бавно почна да влегува во мене.
Го осеќав секој сантиметар, голем, широк, длабок со сите пропорции како пробива во внатрешноста и ме шири во потполност.
Расчекорена од возбуда и желба да ми влезе повеќе, после извесен период барав двајцата што е можно посилно да ме дупат.
Нозете не ги чувствував повеќе, само паметам дека рацете ми беа потпрени на каучот.
После трите долги исцрпувачки сесии, конечно ја добив таа оргазмична лавина експлозија по која бев жедна.
За крај побарав топлата сперма да ја добијам врз стомакот, што и се случи.
Заедно ги дркаа своите бесни курови, еден на друг дур се лижеа меѓусебно.
Цела ноќ потоа се бакнувавме молчејки, се до утрото, додека брат му не ме одведе дома со автомобилот скришум бакнувајки ме.
Оттогаш мојот љубовен живот се промени во потполност. Денес излегуваме во тајност и никој не знае што всушност се случува зад затворените врати.
И не, фактот што сум девојка не ми пречи да гледам пред себе инцест, напротив, ме пали и не ме остава рамнодушна колку тоа и болно да звучи за некои од вас.
 
Член од
19 ноември 2013
Мислења
28
Поени од реакции
16
Другар мој, од Скопје е сопственик на едно префинето место, Бар. Бидејќи имаше потреба од женски работен персонал често ги менуваше келнерките, бидејќи ретко која беше искусна за тоа, и најчесто наместо да заврши на самото работно место, завршуваше кај него во кревет. Често знаевме да останеме и со часови покрај него, со целото друштво, и фрлавме око на келнерките како најобични типични мажи. Никогаш му немав речено на другар ми, "Брат, мести некоја", се додека еден период не се вработи една која имаше стварно јако тело, фаца и тотално опуштена при муабет и заебанции со нас. Една вечер паднавме на тема за неа и решив да го прашам какви ми се шансите кај неа за да почнам да ја запознавам, но ме пресече со тоа дека веќе ја имал поминато и дека често менувала партнери. Не ми го скрши филмот тој со тоа што ми кажа дека веќе ја има поминато, туку тоа што ми се допадна девојката за нешто поозбилно, но чим си била домаќинка ништо. Побарав од него да ја договори да седнеме на пијачка после работно време на кафичот па да одам јас со неа подоцна некаде, а после само неколку дена ми ѕвони и ми вика дека девојката не сакала со мене, демек била со мој другар, па сега со мене нејкела, но дека сум можел со нејзина дргарка и се договоривме да одиме на викендица кај другаров на една вечер. Нејзината другарка ја запознав првпат кога ги земавме од студентски дом, не живеа тука, само учеа. Одевме со моја кола, муабети опуштени еден куп, стасавме на викендица и веќе беа во форма, напиени уште од стдентски. Да не бидеме покусо со другаров отворивме флаша коњак и седнавме на двата каучи, јас и мојава, другар ми и неговата спроти нас. Искрено многу ме палеше девојкава на другаров, но и мојава не беше нешто полоша. Се поднапивме со другаров и почнаа зафрканции, бидејќи беше топло, Јуни месец не беа многу наоблечени, започнавме со галење, лапање и очекував во секој момент другар ми со неговата да одат накај другата соба, ја соблеков маицата и започна да ме фаќа за градите, да ме гали, без проблем ја соблеков нагоре и јас, ептен на брзина, продолживме со галењето и лапањето но во еден момент и заѕвони телефонот. Стана да зборува, но отиде настрана, тогаш сфатив дека немаат срам една од друга кога се голи, ептен беше јако чувството, ти седиш полугол, а разголена девојка шета пред тебе и зборува на телефон на нејзин дијалект. Кога заврши се врати, а дотогаш другар ми со неговата заминаа во кревет, кога се врати, конечно ја легнав на кревет, нежно галејќи ја за градите и бакнувајќи ја по вратот. Се соблеков сам, нечекајќи она да го направи тоа, но девојката беше искулирана и не се почувствува незгодно, започна и таа да ме фаќа, а потоа започнав да ја соблекувам, најпрво панталончињата па потоа и гаќите, уште не започнати мислев дека таа ќе свршеше по звуците што ги испушташе. Ме фати за глава, ме залапа на кратко, и ми рече да станам и седна на креветот. Ме фати за колковите и ме повлече накај неа, започна да го пуши, онака искулирано но не цел, оставив сама да одлучи кога и е доволно и посакував да ставам кондом. Девојката беше луда, кога ја легнав и ја ставив само главата а веќе започна да стенка, како едвај да чекала да се ебе, потоа ја седнав во скут, некои 10-тина минути интензивно ебавање и лижење на гради почувствував дека веќе ми доаѓа и и реков да стане, дејствието траеше некои 30-40 минути во 3 различни пози, после што ја прашав каде може, рече секаде освен во уста, избрав гради и малку на стомачето....И бидна
 
Член од
28 јануари 2007
Мислења
511
Поени од реакции
228
Добивме покана за журка од еден пријател со кој неколку пати имавме секс.Ни објаснива дека журката е кај негови пријатели и дека ке бидат неколку парови,но дека не мора да учествуваме во ништо ако тоа не го сакаме.Можеме само да посматраме или да се вклучиме,ако некој ни се допадне.Цел тој ден имавме трема,бидејки тоа беше новост за двајцата.Она облече долга црна хаљина со голем шлиц и длабоко деколте.Испод носеше црни чорапи и минијатурни тангички.Секако високите штикли беа обавезни,како и неколку детали од накит.Во 8 и 30 бевме на таа адреса и ги повикавме пријателите да не внесат.Беше тоа прилично голема куќа со убаво среден двор.Домаќините беа пар од околу четириесетина години,она висока плавуша,со долги нозе и малку појако дупе.Он беше човек за кого би можело да се каже дека добро изгледа за својте години,црна коса прошарана со по некое бело влакно.Не воведоа во приземје кое беше уредено како да се работи за некој клуб или кафуле.Голем шанк,неколку кожни гарнитури,неколку стилски столици и доста јастуци и табуретки на подот.Кога стигнавме ние,во просторијата беа нашите домаќини,пријателите,уште еден пар,двајца млади дечковци и една девојка изазовно облечена која послужуваше пијалок.Мора да се признае дека сите ок изгледаа.Светлата беа пригушени,музиката се слушаше од сокриените звучници,а во просторијата се ширеше мирис од ароматични цвекиња.Не поведоа во обиколка на останатите простории.На истиот спрат беа две големи купатила и три соби(со големи брачни кревети)до кој водеше долг ходник.Домаќинот не не запозна со останатите гости,него остави ние сами да одлучиме кој ни е интересен.Во наредниот саат време дојдоа уште три пара,две жени и уште неколку мушкарци.Атмосверата беше опуштена,пијалок,храна и џускање уз музика.Тек околу полноќ почнаа првите игрици во смисол,љубакање и пипкање меѓу гостите.Во меѓувреме пријатно си разговаравме со гостите за се и сешто.За досегашните искуства,желби,мечтаења.Запознавме пар кој како и нас беше за прв пат тука,така што ние четворица со уште еден поединец стоевме на страна и посматравме што се догодува.После полноќ два пара се упатија према една од собите.Тоа беше знак атмосверата да се подигне на поголемо ниво.Во фотељата до нас седна газдарицата со двајца млади мушкарци.За секунда остана само по сандали злато боја.Се менуваа на нејзините усни и мачкицата.Домаќинот седеше на барска столица,додека хостесата му го пушеше.Уште еден пар се мазеше во ќош,додека останатите се изгубија по собите.Просториите за час се исполнија со воздишки и стенкања.Одлучив да ги обиколам собите,а по мене тргна и дечкото кој до тогаш стоеше со нас.Во првата соба беа оние четворица кој први тргнаа кон собите.Нагузени,се љубеа една со друга,додека партнерите ги дупеа отпозади.Во другата соба беше прав групњак.Не можевме да преброиме точно,но сигурно на креветот беа три дами со барем пет мушкарци,плус двајца мушкарци кои посматраа од страна.Во третата соба беше млад пар(само они двајца).Он лежеше на грб,додека она јаваше на него.Беше во минич,имаше тангички само малку поттргнати на страна.Ебачината траеше неколку саати.Учесниците прекинуваа само кога доаѓаа по пијалок или кога одеа на туширање.Ние петорица,иако напалени сепак се воздржавме од секс.Малку се мазевме во нашата ложа додека ги посматравме останатите.Неколку саати после полноќ почна разидување,а домаќините и хостесата почнаа да ги спремаат собите после журката.Нашите пријатели предложија да останеме да преноќиме,поради испиениот алкохол и можни проблеми со сообраќајната полиција.Одлучивме да пристанеме,а домаќините почнаа да прават распоред за спиење(бидејки не бевме единствени кои одлучивме да преноќиме).Се воспостави дека нема доволно место за да добиеме сами соба,туку моравме да делиме кревет со некого.Одлучивме со нас да биде типот кој цело време беше со нас.Нашите пријатели ја земаа првата соба со уште еден пар.Во другата соба ги имаше повеке(ја препознавме и хостесата меѓу нив).Ние тројца се сместивме во третата соба.Сопругата од домаќинот доби обична бела памучна маица за спиење.Се истушира и се смести меѓу нас(не сакав да спијам до машко).Бидејки он беше тука се откажав од секс и опиен од алкохолот брзо заспав.После некое време ме пробуди мрдање во креветот.Ги отворив очите и видов како они двајца се љубат и мазат.Не реагирав туку се правев како да спијам.Она тивко уздишуваше,додека неговата рака вероватно беше меѓу нејзините нозе испод прекривачот.Го осеќав нејзиното врело газе на својот бут,додека прекривачот ритмички се дигаше горе доле.После неколку минути ја повлече испод себе,а одма потоа ја слушнав нејзината воздишка.Почна полека да ја дупи мојата жена поред мене.Набрзо престанаа да се воздржуваат,го тргнаа прекривачот од себе и го појачаа темпото.ја подигнав главата према нив,а она кратко одговори:морав,премногу бев напалена...Неколку пати се заби во неа а потоа сврши по нејзиниот стомак.Ме цмокна и рече дека одат на туширање.Повторно почнав да тонам во сон(алкохолот беше појак од напаленоста).Кога повторно се пробудив веке почнало да се разденува.Во креветот бев само јас.Ги облеков пантолоните и тргнав низ ходникот.Од салонот се слушаа воздишки.Некој се дупеше.Кога дојдов до влезот застанав укопан од призорот кој го видов.Мојата жена беше на фотеља во сендвич измеѓу двајца мушкарци.Ја ебеа дивјачки,додека она со уживање стенкаше и воздивнуваше.Покрај главата имаше уште еден мушкарец кој повремено и го ставаше курот во уста.На страните од фотељата седеа,домаќинот и типот кој беше со нас во соба,голи...Екипата на мојата жена ги замениа местата,од уста во газот,од газот во уста.ја гледав својата жена како свршува и се извива под тројцата типови.Уште малку ја ебеа,а потоа еден по еден свршуваа по нејзиното лице и усни.Тргнаа према купатило,а она застана покрај мене:Свршив безброј пати,незнам колку нив ме дупеа...Беше измачкана со сперма по цело лице,грлото,градите...Само ме пољуби и отрча во купатило.Домаќинот ми пријде и ме потапка по рамо:Имаш ватрена женка,сите не натера да свршиме по неколку пати.Пријдов кон шанкот и си сипав виски во прилично голема чаша.
крадено.
 
Член од
11 мај 2013
Мислења
576
Поени од реакции
731
Не пишувам вистинска дешавка,туку се е препуштено на имагинацијата.
Тие се познаваа уште одамна. Не беа нешто претерано блиски, ама имаа излезено неколку пати на кафе.Таа вечер беа договорени да идат кај него. Тој ја покани кај себе за да се запознаат подобро. Не му беше намерата да ја легне, иако потајно се надеваше на тоа. Таа пристигна кај него,седнаа на креветот и почнаа да разговараат за различни теми. Имаа доста заеднички работи. По неколку часа разговор тој на шала ја праша да не сака чаша вино.Таа прифати. Се изненади. Отиде збунет да земе 2 чаши и вино. Рацете му трепереа,срцето забрзано почна да му чука,потешко дишеше. Се врати набрзина во собата и се изненади уште повеќе. Го очекуваше невообичаена глетка.Таа беше седната на билјардот во сред соба со прекрстени нозе. Уште повеќе се збуни,не знаеше што да направи..па полека и се приближи и и ја подаде чашата со вино.Таа се напи гледајќи го директно во очи.Тоа го возбуди. Му рече не плаши се..доближи се. Тоа и го направи.Тоа беше последниот збор што беше изустен пред заминувањето дома .Таа почна да го бацува по врат и да го гризе за уво нежно. Не му требаше долго за да сфати што таа сака и што треба да направи. Ја бакна страсно и продолжи по вратот додека едната рака се движеше од штиклата па нагоре по ногата се до нејзиниот задник кој долго го посакувашеи конечно го почувствува. И го крена фустанот полека и и ги соблече хулахопките.Почна да ја бацува по бутовите и препоните со спори движења.Движејќи се така и ги забележа црвените гаќички. И пројде со раката по нив,ги зграби и и ги соблече.Почна да и го лиже клиторисот полека,без да ја држи во неизвесност. Таа се возбуди уште повеќе,веќе почна и да издишува. Ја лижеше ко никогаш претходно да не го правел тоа,со страст и возбуденост,гледајќи ја во очите. Во меѓувреме таа му ја имаше соблечено кошулата.Тој се тргна полека и го соблече фустанот и првото нешто што го забележа беа цврстите гради кои беа стиснати во црвениот градник. Осети потреба да ги ослободи. Во истиот момент и го откопча градникот,ги ослободи.Тоа ја возбуди неа,па ја одврза и косата.Сакаше да се осеќа ослободена од се. Почна да и ги лиже и грицка брадавиците.Таа уживаше и нејзините воздишки беа се погласни и поинтезивни. Ја симна од масата и ја сврте со грб накај него.Почна да ја гали по грбот и да ја бацува и лиже од рамениците па надоле.Ја навали на масата и почна да и го мази задникот. Се попали уште повеќе..ги соблече фармерките и боксериците и полека и го стави и почна навлегува во неа.Таа почна да стенка.Почна прво со спори движења,а потоа ги забрза. Ја фати за рацете и ја навали скроз на масата.Ја фати за гради и ја ебеше се посилно и посилно. Дивјачки ако може да се каже.Не и сметаше,напротив уживаше.И ја крена едната нога на масата и навлезе уште подлабоко.Ја фати за коса и малце го намали темпото,за да го осеќа секој сантиметар кога навлегува. Одеднаш ја сврте кон себе,повторно ги зграпчи градите и почна да ги гризе и стиска.Таа се повеќе се задишуваше и стенкаше. Почувствува дека е при крај.И ги рашири нозете и повторно почна да ја ебе,гледајќи ја во прекрасното лице.Го зголеми интензитетот,таа стенкаше и викаше се повеќе,беше при крај. И го стави до крај,ја наби скроз држејќи ја за гз и така држејќи ја, продолжи да ја ебе. По неколку секунди таа сврши,стенкаше и испушташе воздишки како одамна да немала таков секс,го гребеше со ноктите на грбот и го гризеше за рацете. Се спушти доле на коленици,почна да му го пуши и да си игра со јајцата.И тој беше при крај.Грицкаше, шмукаше,лижеше ,се лигавеше и за крај го зема цел до грло. Тој и го зема од рака,ја фати за брадата и и ја поткрена главата за да и го гледа лицето додека таа чекаше со отворена уста.Очите му беа црвени.Почна да го дрка и одеднаш испрска..ја испрска по целото лице,дел од тоа беше и во нејзината уста и таа го голтна без размислување. Полека стана,се намести,се облече и на заминување му рече:„ Ова може да се повтори “,со блага насмевка.
 
Член од
3 ноември 2013
Мислења
78
Поени од реакции
126
Никогаш не сум напишала нешто вакво. Можеби не е нешто посебно, но е моето посебно уживање од вечерва. :pipi: Значи based on a true story и напишано додека сум сеуште под импресии.. :love: Се надевам ќе ви се допадне..


Си помислив, нема да го видам денеска.. Не се јавува цел ден. Нема везе – Екипица, пиво. Сепак ќе биде ова добра вечер.
И додека се облекував набрзина, casual фармерчиња, маиче, дукс и по некоја навика за кога излегувам за некое така опуштено зезање – без прслук, заѕвони телефонот.
Непознат број.
-“Јеси кучи сречо? Ја сам испред твоје зграде.”(Да, Србин е).
ИНСТАНТ промена на план. Неверојатно многу сакав да го видам. Не се пресоблеков, само додадов малце маскара и пудра и излетав од дома за да му влетам во прегратка.
Отидовме во кафич во близина. Втор спрат, сепариња, пригушено светло. Работен ден па само јас и тој на цел спрат. И да, 2 чаши вино.
Ми ги префрли нозете преку неговите и почна да ме бакнува нежно, полека, магично како што знае само тој. Како и секогаш на тие бакнежи се препуштив тотално. Како што нивото на алкохол во нашата крв растеше така неговата рака која што беше на мојата половина полека се спушташе до мојот задник. Почна да ме бакнува со се поголема страст додека полека ме милуваше по ногата.. Кога ја спушти на внатрешната страна од мојата бутина му ја задржав на кратко со нозете, давајќи му го до знаење она што беше очигледно.. Сакав да продолжи. Го посакував. Ги одвои усните од моите со насмевка, му мавна на келнерот со раката и продолжи да ме бакнува, но повторно се врати на она – полека.. Да ги смири страстите додека да го напуштиме локалот. Неможев да издржам, морав.. Ја ставив раката помеѓу неговите нозе.. Сакав само да видам, да осетам. Беше тврд. Ме посакуваше. Ме посакуваше многу. Го чувствував тоа. Ја плати сметката, излеговме и влеговме во првото такси. Луди бакнежи, допири.. Одвај чекав да стигнеме.
Влеговме во станот. Јакните беа на подот покрај влезната врата. Ме љубеше диво додека ми ги соблекуваше блузонот и маицата. Кога од под нив излегоа мојте голи гради полуде, ме подигна, ме фрли на креветот и ми ги љубеше брадавиците. Ги масираше градите јако, машки. Доведувајќи ме до лудила. Му ја раскинав маицата и неговото перфектно атлетско тело беше сега во допир со мојата кожа.. Ммм мирисаше на.. Нешто мое. Ма он е мој! Се ова, секој милиметар од него е мој. Го зграбив јако за.. Неговата машкост. Беше тврд. Беше спремен само за мене. И како почнав да се спуштам да ги бакнувам неговите стомачни мускули додека со рацете му ги одкопчував фармерките, само се насмевна, ме подигна, ме бакна и ми ги фати рацете со едната рака.
-“Пусти мене.” - беше се што изговори.
Претпоставував.. Но неможев да верувам.. До сега никогаш ја немаше ПРОБАНО. Да, сега беше спремен.. Сеуште држејќи ми ги рацете со едната рака, ми ги соблекуваше фармерките и гаќичките со другата. Се врати горе, ми ги грицкаше усните на неколку секунди и се спушти да ме бакнува по вратот.. Рацете му шетаа по моето тело, по мојата веќе многу влажна “мачкица” и по стомакот, а јазикот од вратот, до увото каде што тотално ме излудуваше пооолека се спушташе.. До градите прво, брадавиците.. Па полека ме љубеше по стомакот додека го мазев по косата. Потоа се спушти до мојте бутини.. Се задржа таму кратко за на крај да “заѓњури” помеѓу мојте нозе..

Прво ја љубеше полека, нежно.. Погледнувајќи од време на време во мене како да бара потврда дека го прави тоа на прав начин. Му ја притиснав благо главата додека го мазев по косата и му стана јасно.. Почна се пострасно.. Шеташе со јазикот по мојот клиторис јако, додека треперев цела.. Ноктите веќе му ги имав зариено во рамената, а нозете ми се тресеа, големото О беше тука. Го чувствуваше и почна и тој да воздивнува.. Потоа со едната рака претпоставувам си отвори подобар пат до мојот клиторис додека со другата ме мазеше ставајќи прст.. Почувстува дека сум спремна.. Стави уште еден прст и продолжи се пострасно да лиже, јас неможев да се контролирам. Не сум обично гласна – Но.. Сега бев. Повторував – “Да, тоа, таму..” – ништо повеќе не ни можев да кажам.. Нозете ми се тресеа се повеќе и повеќе и испуштив некаков пригушен крик. О да.. Големото О, така силно и јако. Го чув како подголтнува, претпоставувам дека ова беше и прилично влажен оргазам – Се насмевна, го зграбив за коса и го бакнав страсно. Како се лизгаше по моето тело почувствував дека неговиот кур беше ТВРД. Беше неверојатно многу спремен за мене. Па тој тотално уживаше во уживањето што ми го пружаше мене!!! Тоа ме напали уште толку, го бутнав на грб и се качив на него. Се спуштив и го зграбив неговиот крут пенис. Полека ја лижев главичката.. Се до коренот.. И назад. Го ставив во уста.. Уживаше.. Знаев дека неморам да му вратам, но сакав. Прво полека го лижев, а потоа се постраствено го шмукав и ставав што повеќе можам во уста.. Го чувствував неговото задоволство. Се подигнав и го бакнав. Ме фати за колкови и ме седна.. Уфф го осетив длабоко во мене.. Прво полека, па се појако.. Не беше огромен, но замене СОВРШЕН. Ми пружаше максимално задоволство. Давав и јас се од себе да му биде оваа ноќ.. НЕЗАБОРАВНА.. Се набивав јако на неговиот кур. Бевме двајцата прилично мокри.. Одеднаш ме фати и ме сврте на страна. Влезе во мене од страна. Се свртев према назад и нежно ме бакнуваше.. Додека пак длабоко навлегуваше во мене, а јас вртев во круг да му го зголемам задоволството и нему. Прво ме држеше за градите. Потоа ја спушти раката на мојот клиторис.. Си играше со него додека влегуваше длабоко во мене.. Полудував.. Почнав сама да се набивам што можам повеќе оставајќи на него само да си игра со раката.. По неполна минута дојде до моето второ големо О. Го почувствува, а јас почувствував дека тоа го пали неверојатно многу. Ме сврте во doggy и навлегуваше длабоко во мене.. Го извади, ме сврте и заврши во мојата уста. Проголтав. Ме бакна страсно. Лежев гола на неговите гради, запали цигари за двајцата и задишани и испотени продолживме со слатки, нежни бакнежи. Посакав ноќта да не заврши никогаш....
 
Член од
18 октомври 2013
Мислења
34
Поени од реакции
88
Прв пат пишувам и не ме бива за ова ама ај да пробам :).Заминав во Италија како турист,имав и фамилија и ддругарчиња што ме пречекаа...Имав намера да седам едно 2 месеци , како и вообичаено излегувавме секој викенд во различни дискотеки,но една ни беше омилена.Беше петок имаше некој натпревар во мал фудбал,заминавме со другар ми да гледаме и се поднапивме малку.После натпреварот дојде до некоја луда идеа да заминеме вдискотека , со оглед на тоа што беше летно време и отворено диско можеш секако облечен да влезеш .Влеговме пиевме тоа повеќе и ете ти ги две три женски претходни што ги познававме , иако не знаев воопшто италијански,другар ми преведуваше тоа што требаше...:)Со една од нив си разменувавме погледи веќе неколку викенди по ред ,тој викенд веќе паднаа и неколку бакнежи,но јас барав нешто повеќе ,гледав дека и типката е расположена за тоа ,додека се разбравме јас не знам италијански,таа англиски тапа како и сите останати италијани и италијанки:)не сум ни јас нешто бог знае што но можам да се разберам:).Прифати да излезе надвор со мене ,но пред да излеземе го прашав другар ми дали ке ми ги даде клучевите од колата но предходно го знаев одговорот дека НЕМОЖЕ поради други ХХХ причини по моја вина:)!Излеговме на паркингот пред дискотека ,огромен паркинк миними 200 автомобили паркирани можеш да бираш кај да се подскриеш за нешто по интимно,ме фати голем инает зашто другарчето не ми ги даде клучевите,па си застанавме на неговиот автомобил,иако беше поблиску до влезот :)толку бев напален и малку троа поднапиен за ништо не ме болеше стојко :P.Почнавме страсно да се бакнуваме,додека се бакнувавме како луди ,носев едно кошулче не ни ми го откопча само потегна и сите копчиња летнаа:)тоа уште повеке ме запали ,почна да ме лиже од вратот надоле,со оглед на тоа што бевме надвор и чуството дека некој ќе не виде се повеќе не палеше...меѓувремено почна да врне дожд и тој беше добредојден :)....Почна да ми ги откопчува шорцевите (џинс така заминавме спортски ви кажав погоре:)) го фати во рака ме погледна ,се насмевна слатко и го зеде во уста и почна да го шмука без никакво мазење пред тоа,се чуствував како да сум на 7мо небо,со помислата дека сум на отворено поминавааат луѓе ,врне дожд,италијанка.....ќе заборавев и на колата на другарми:)(сепак нова беше,месец дена стара).А таа продолжуваше да го зема се подлабоко:Dја повлеков за коса за да престане, на НАТРТИВ :)малку подлегна на хауба и го подкренав црното фустанче и и го ставив цел во вече влажната и врела италијанска пичка,ја затегнав за нејзината кадрава коса,да гледа дирекно во влезот на дискотеката која ни беше 20тина метри одалеченост,немаше воздишки туку пискање од нејзина страна ,згора на тоа почна да врне пороен дожд ,ни тоа не не спречи да уживаме во преубавиот и возбудлив секс ,се натопивме цели во вода,возбудата растеше,не ми беше гајле за ништо што се случуваше околу нас,ја сменивме позата легна со грбот на хауба и ги кренав нозете на моите рамења и навлегов целосно во неа...Тоа чуство сакав да трае цела вечност,ја работев колку што можев побрзо ,но „брат ми помалиот„ не соработуваше со мене :) осечав почна да ми иде го извадив и како од ХИДРАНТ почнав да ја прскам со врела сперма и свршив на стомаче,малку на цврстите цицки кои не им обрнав воопшто внимание ...:)не ни го спусти фустанчето само се лизна од хауба и во полулегната положба остана на тревата која беше премногу водена,застанав до неа ,запаливме по една цигара(едвај најдов некоја сува)после подолг молк се насмевнавме(не презборевме ништо зашто не знаев италијански) станавме водени како од Вардар излезени, одиме пред влезот на дискотеката ,БАТКИТЕ на врата само се насмевнаа најверојатно не виделе:)влеговме накиснати ,на фосфорните светла се гледаше капки од спрерма :)се изнасмеавме ,се поглупиравме уште малку и си заминавме ...:):P
Се видовме уште неколку пати,но не беше толку возбудливо како првиот пат !Секогаш ке се сеќавам на ова ,и радо би го пофторил пак ,па макар и со друга фраерка :D:P:P:D:)
 
Член од
3 ноември 2013
Мислења
78
Поени од реакции
126
Јас и он - Утринско кафе. Во НАШИОТ ДОМ! Всушност тоа беше подрум од стара куќа. Греење на шпорет на дрва, никакви услови, без телевизор или барем радио, истите 50тина рап синглови со денови што вртат од мојот телефон и стар намештај пред распаѓање. Небитно – Нас ни беше дом..

Тој беше испружен на стариот двосед. Допивајќи го кафето станав да ја оставам шољата во лавабото и кога се свртев видов како ме гледа.. Ме меркаше, соблекуваше со тие зелени очи. Се приближив да го бакнам, а тој ме зграпчи и ме смести кај себе во скут. Осетив одма колку ме посакува. Тој беше буквално СЕКОГАШ спремен за мене. Ме бакнуваше страсно, допирајќи ме по целото тело, а јас ги отргнав усните од неговите шетајќи полека со јазикот по неговото лице па.. вратот.. увото.. Ми ја подигна маицата и почна да ми ја лиже едната брадавица, додека истовремено си играше со другата.. Пред да бидам свесна раката му беше во мојте гаќички. Знаеше точно каде и како ме пали најмногу.. Го гребев по тилот и грбот грицкајќи го истовремено по вратот се до рамото. Му ја соблеков маицата, а тој само продолжи да го појачува темпото со кое си играше со мојот клиторис. Уффф како го посакував.. Неможев да издржам, ги спуштив тренерките и гаќичките и легнав свртена со грб на него. Влезе во мене, полека.. Мене ми требаше појако, посилно.. Ставајќи ги стапалата на потпирачот од двоседот како би можела да се движам, сеуште во истата позиција го јавав страсно, грубо! Му ја фатив раката и му ја ставив на мојот клиторис. Знаеше точно што треба да прави, што сакам да прави.. Стимулирајќи ми го клиторисот со истото темпо со кое што јас буквално рипав на неговиот тврд кур ме доведуваше до лудила. Ме доведе до лудило. До јак оргазам. ОргазмИ.. Почнав да се тресам, да треперам цела, а тој продолжи да влегува со истото брзо и јако темпо во мене! Му ги заривав ноктите некаде по стомакот, нозете.. Незнам.. Каде можев да дофатам.. Свршував јако! Тотално погубена, ме подигне и ме намести во doggy на масата. Се држев за краевите додека грубо и брзо навлегуваше до мене. Мислев дека дрвената маса ќе падне во секој момент. Тука беше неговиот финиш, по 30тина секунди го извади и ми сврши на грбот, а јас истоштено се срушив на масата. Ја избриша спермата од мојот грб, ме сврте према себе и ме бакна страсно. Ме погледна со онаа негова посебна насмевка.. Знаеше дека го доживеав ВРВОТ. Знаеше што значи мојата изгубена насмевка што неможев да ја тргнам од лицето. После тие јаки повеќекратни оргазми бев изгубена по 10тина минути. Секогаш. Запали по една цигара за двајцата и задоволно гледаше во мене додека јас сеуште збунета го гледав со насмевка. По нецели 2 минути влета негов другар со пиво, ние ја немавме заклучено вратата и сосема изумивме дека некој треба да дојде. А јас.. Сеуште бев – ни на небо, ни на земја – Повеке на небо! Само он ме имаше доведено до тоа ниво. Само со него го имав доживеано тој тип на оргазам. Уште една причина зашто ми недостасува волку многу... :love::unsure:
 

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
Strangers....


....At first everything started as a response to a message that I sent you online, you were brave enough to send me a message back, and then I responded. I could tell you didn't expect that and then from that moment you entered in my life, we started to write each other more, getting in our lives deeper. Eventually we got curious and exchanged pictures of each other. You were just as beautiful as I had imagined you. I could tell that I didn't disappoint you either. And we kept chatting, wanting to get more intimate with each other, to discover more of that excitement, to read new messages from each other... We even spoke a few times, I finally got to hear what you sounded like, and you finally got to hear my voice saying your name.... And, of course, we tried to keep the conversation light and friendly but it always turned to a sexy conversation about our desires, our lust.... I knew that you have a man in your life, but I couldn't care less for that :)... So these chats, these little escapes, that you and I have from our lives, we could both tell that they were getting more intimate, rougher, sexier... I guess that even in a friendly conversations our lust would show... It was inevitable to say, that maybe, just maybe, we needed to see each other for an innocent cup of coffee and a friendly conversation.... Just to talk, to look at each other, to see if there is anything there... I knew that you were nervous and scared baby. I'd be lying if I said that I wasn't too... But to finally see you... And the possibility of "what ifs", of what will happen.. Just kept me crazy... I wanted a sexual deviant like me and you baby were just like I wanted you to be.

The temptation was too much and one lonely night I sent a message with a time and place. A small cafe by the water, near a large hotel. I left the ball on your court. I waited and waited knowing that this isn't an easy decision to make cause even though we say that it will be innocent, I couldn't promise that it will be. Finally, I got a response and fortunately you agreed with the day and the time to meet me... And suddenly, like that, this became real. The thought of being somewhere real with you, seeing you and what I might do, it's almost too much to process. I couldn't wait. I hoped you felt the same way love..
Well that day was finally here. I dressed well :) I got there early, made a few small arrangements and I picked a table by the window hoping i'll see you, and you'll recognize me... Then, right on time, I saw you walk in... Oh, god, you looked so lovely. I was absolutely speechless, your brown eyes, your smile... I stood there and you walked over and gave me a brief hug for the first time... But not the last, that I could promise you.

We sat there, ordered a few drinks and began to chat keeping it light at first as we always do. I could tell we're both pretty nervous around each other cause we never thought that this moment would happen, but under that there was an excitement that was almost electric. I just couldn't take my eyes off of you. As we chat about this and that I began to softly touch your fingers, making a contact just to try to relax you. I wanted to make the most of this little time that we had together. I hope I wasn't pushing too much. I just wanted to make you feel wanted... And I'll never forget how you looked at me smiling and talking, laughing at my stupid jokes.... And then the check arrived. I took care of it, off course, and then we stared at each other, questioning what will happen next. I leaned in and I gave you a light hug with a firm grip around your sides and I gave you a kiss on your cheek and no more then that. I left with a small smile on my face, but the last thing I saw was that you're a little bit disappointed. That was it... That was the sign... Then you turned to take your handbag and you saw something that wasn't there before. It was a hotel key card and a little note saying: I'll be waiting for you... So maybe this meeting wasn't all we could get. I didn't force this on you. I let you decide if this is what you want.. Did you wanna stay faithful, did you wanna stay just friends? You knew that I'd be ok with that and you could turn and leave. Or did you want something more, did you wanna get into that desire for each other? Something that the messages couldn't give us... Did you want me? If so, you knew exactly where to find me... Upstairs in the room that overlooks the water...

I went there and I stood by the window in this large hotel room, counting the moments pass like days, waiting to hear that door behind me open... I started to doubt myself. Maybe you had chosen the better option, maybe I was forced to do this, maybe I could use this time alone to think for our next meeting, to think what I'd do next... Then I heard the door open and all I could do is smile. I slowly turned and there you were with the same nervous smile you had down in the cafe. You walked in slowly and you decided to take the pleasure of locking the door behind you...
My smile got bigger, we didn't say a word cause we both knew what this meant... You placed your things down slowly, walked to me as I walked to you and we embraced, but not a soft small hug, it was a real embrace and there I held you in my arms, you looked up at me and you felt my lips finally touch yours, our bodies finally together for the first time but not the last time... You wanted this just as much as I did. I'm a fantasy of yours that finally came to life. You felt my hand upon your back, kissing you deeper, more passionately, then I could feel that lust, my desire for you was raising in my chest, but I didn't have to stop this time, I didn't have to wait for your next message, this isn't about chatting anymore this is real, I finally have you.... You felt my lips upon your neck, as I found that we've backed upon the door, I grabbed one of your legs by your thighs. Couldn't help getting a little rough with you, I knew that's what you like. As you felt my lips kissing you, I could feel you released a soft moan, you whispered in my ear "I want you deep in me"
I was so glad that you chose to come up with me... Kissing you rougher and deeper, you began to unbutton my shirt. No more soft touches, we had each other and I loved that I love the way your body feels so smooth and soft as I began to remove your dress you slid it down... I had you completely in my arms, it was just the bra and the underwear that were keeping me from you. I could feel your hand rubbing my back, giving me a squeeze on my back side, feeling my tight boxers and the outline of what I have under was making you crazy....
Quickly and suddenly I picked you up and I laid you down on the bed... You couldn't help but wrap your arms around my neck, giving me a deep soft kiss. I could feel your excitement, that this was actually happening... I wanted this so badly I could feel you getting wet as I began to get harder for you. I leaned above you, now that you were on your back you could wrap your arms and legs around me. Did u feel me begin to gently push my self on you? Nice slow tease, nice slow grind, giving you just a slight taste of what we were going to do... You could feel my lust for your range. I wanted you. I found it more difficult to hold myself back... I unbuckled your bra and I started to kiss your perfect breasts, licking your nipples, biting them softly. I liked the way you were moaning. I kept going down, kissing you on the stomach, licking and sucking you. I could tell that this was exactly what you had imagined... You pushed me down, you wanted me to suck you pussy....
I tore your panties and I started to play with my tongue, making eights on your clit.... You were screaming out of pleasure... You grabbed me on my head and picked me up and you started sucking my tongue and all of your juices off my lips, and then you pushed me up and you laid down in front of me, grabbed my cock and started sucking it like you've never sucked before... I couldn't take it any more, I needed to be inside of you. I picked you up, I turned you around, grabbed your hair and I went so hard that you screamed out loud. My cock and balls soaked in your pussy juices.... I couldn't control myself. I loved the way your ass was bouncing on my cock. I wanted to fuck you so bad I wanted to make you scream. I wanted to slap your ass. I wanted to show you how much I desire you....
I felt like a Sex God. I was so horny and hard as I had never been before. I fucked you hard as you never imagined that someone would fuck you. You kept screaming "I want you to come in me". Oh lord, those words gave me power. I wanted you to come, I wanted you shaking... I never stopped fucking you, not for a second, till I came inside of you. I wanted you to feel me, I wanted to see your creampie...I never expected that was gonna be that good....I came hard in you, you felt my hot sperm in your pussy and u turned around and said..."That's all i wanted"
 
Член од
18 јуни 2008
Мислења
10
Поени од реакции
12
Нена и Ненад

Позајмена приказна за Нена и Ненад

Ненад и Нена беа израснатаи како брат и сетра но всушност не беа биолошки брат и сестра.
Пред вратата во куќата во која живееја родителите на Ненад беше оставена Нена и тие ја
посвоија. Нена беше 17 годишна средношколка, висока, плава со бујни гради и убаво градено
тело. Таа практикуваше да вежба фитнес и пилатес. Поради одличното тело таа стално беше
во друштво на згодни момци. Ненад беше две години постар од Нена, висок црномурест дечко
со густа кратка црна коса. Како секој 19 годишен дечко се бавеше со разни спортови, кошарка,
фудбал, а посетуваше и теретана и одеше на пливање. Поради тоа имаше изворедно тело, му се
познаваа сите мускули, дури имаше и стомачни. Беше хит во друштвото и сите девојки го
посакуваа. Откако Нена се префрли во приватно училиште почна да носи униформа која се
состоеше од кратка кукјика, кошула, палтенце, и чорапчиња до колена. Со новиот изглед таа
стануваше се попривлечна за Ненад.
Едно есенски викенд, родителите на Нена и Ненад заминаа на викенд во викендичката на
планина. Нена и Ненад беа сами целиот викенд. Петокот навечер Нена почна да се спрема за
забавата на нејзината пријателка Марта. Музиката во нејзината соба беше гласна. Ненад кој
и.т. се спремаше за излегување со неговите другари отиде до собата на Нена за да и каже да ја
намали музиката. Беше облечен во темно сиви тенки чорапи и слип гаќи од полиестер кои му
ги отцртуваа јајцата и курот. Поради дизајнот на гаќите курот му висеше надолу. Имаше долг
дебел кур кој поради големината добро се позанваше и преку фармерки. На телото не беше
влакнест, само малку на нозете но редовно се депилираше. И.т. ги депилираше и јацата, а
курот не му беше влакнест. Вратата од собата на Нена беше подотворен и можеше да се види
цела соба. Кога Ненад стигна до собата застана и почна да набљудува што прави Нена. Таа си
ги облекуваше свилените бели чорапи со чипка, потоа си ги зема гакичките од креветот и си
ги облече. Гакичките беа бели мрежести преку кои можеше да се види триаголникот од
влакненца над пичката. Кога го подигна градникот примети како Ненад ја набљудува од
вратата, а со раката си го галеше курот преку гаќите. Не престана, туку отиде до огледалото од
каде поубаво се гледаше и си го стави прслукот. Почна со рацете да си ги мести цицките во
градникот, а повремено подгледнуваше што прави Ненад. Курот на Ненад веќе беше набабрен
т.ш. му ги оптегна гаќите. Тој примети дека Нена знае дека го гледа и флертува со него
местејќи си ги цицките во прслукот.
Се присобра, зема воздух и влезе во собата. Нена се сврте и погледот одма и отиде во
набабрениот кур на Ненад. Тој примети и како искусен ебач знаеше дека вечер ќе ја ебе. Ненад
рече “Многу си секси во долниот веш. Се спремаш за излегување?”. Таа погледна во неговиот
кур, ја оближна устата со јазикот, се насмевна и рече”Да ќе одам на забава кај Марта. А ти што
ќе правиш вечер?”. Ненад на тоа одговори “Ќе излезам со Марко и Тони, ќе бркаме пички за
ебење”. Нена се насмевна и примети како Ненад ја гледа во цицките кои пола излегуваа од
градникот. Почна да ја собира коста придизвикувајќи движење на цицките. Ненад само
гледаше во цицките, а курот се повеќе и повеќе му набабруваше. Потоа доближувајќи се кон
Нена рече “Марко и Тони ми се пофалија дека минатата недела те ебеле. Си имала влажно и
тесно пиче. Многу добро си се ебела”. Примети дека го гледа во кур, си ја стави раката во
гаќите и си го префрли курот на десната страна. Нена уживаше во глетката и рече “Мене
Марта ми се пофали дека си ја ебел во понеделникот кога ме чекала. Си бил подобар ебач од
Тони и Марко. Твојот кур бил поголем и подебел од нивните курови. Доживеала два оргазми”.
Ненад само се насмевна и уште повеќе се доближи до Нена. Стоше буквално пред неа. Нена
гледајќи го во очи продолжи “Ти мене не си ме ебел и неможев да направам споредба каква
што направи Марта. Поради тоа само радознало слушав”. Ненад го чекаше овој момент. Се
доближи до Нена т.ш. таа му го осети веќе дигнатиот кур на нејзината нога, се наведна а
нејзините цицки го допреа неговото мускулесто тело. Со тивок глас и шепна на уво “Јас многу
добро ебам радознали”. Потоа се погледнаа во очи. Нена без размислување го фати курот на
Ненад и почна да го дудла преку гаќите. Курот на Ненад веќе беше камен тврд и со главичката
излегуваше од гаќите. По ова Ненад почна да и ги масира цицките а потоа ја спушти едната
рака и преку мрежестите гаќички почна да си игра со клиторисот и пичката на Нена. Нена му
го извади тврдиот кур од гаќите и почна убаво да го дрка. Ненад ја бутна едната рака во
гаќичките на Нена и почна да си игра со пичката. И бутна еден прст во пичката. Пичката на
Нена беше влажна но сеуште не беше спремна за ебење. Од оваа предигра Нена се повеќе и
повеќе се возбудуваше а пичката и се влажнеше. По некое време Ненад и бутна два прста во
пичката и рече “Пичето е влажно и спремно за ебење”. Си ги соблече гаќите и остана на
чорапи. Потоа и ги соблече гаќичките на Нена.
Нена беше само на белите свилени чорапи со чипка. Ненад застана позади неа, и го бутна
курот меѓу нозе, ја фати за половината и ја поткрена. Таа лебдеше во неговата прегратака. Ја
однесе до блискиот ѕид и ја навали. Нена се потпре со рацете за ѕидот и малку го поткрена
газот. Ненад си ја фати главицата од курот, ја исцеди течноста од курот во раката и си го
намачка курот. Имаше течност само за пола кур. Потоа почна да го пика курот во влажната
пичка на Нена. Како влегуваше подлабоко така Нена повеќе стенкаше. Кога го пикна пола кур
рече “Нено, пичката ти е многу влажна но и тесна за мојот кур”. Таа ништо не одговори. Тој и
ги стави рацете на колковите и почна пополека да ја ебе. Ја ебеше полека но и.т. и забрзуваше.
Нена уживаше во ебењето. Толку и се допадна ебењето што беше на работ да сврши. Ненад
насетуваше дека Нена ќе сврши и ја ебеше појако и побрзо. Таа силно врисна и сврши. Ненад
примети дека омалкса од големиот оргазам и додека му беше курот во пичката ја фати за
половината и повторно ја дигна. Нена лебдеше целата облиена од оргазмот. Ненад го извади
курот од влажната пичка на Нена и ја ја крена во раце и ја легна на грб на нејзиниот кревет. И
тој легна врз неа, но курот не му беше во пичката. Почна со устата да и ги лиже брадавиците а
со рацете да и ги масира цицките. Нена повторно се напали и се повеќе и повеќе ја
навлажнуваше пичката. Ненад ја крена главата виде дека Нена се созема од оргазмот. Стана на
нозе, и ги фати нозете со двете раце и ги рашири. Пичката беше широко отворена, целата беше
црвена и облиена со течност. Без да си го фати курот со рацете и го пикна во пичката.
Повторно пополека и влегуваше се подлабоко во пичката. Нена уживаше и стенкаше. Кога го
пикна пола кур почна да ја ебе. Потоа се наведна над неа, едната рака ја стави под нејзината
половина и ја подигна малку, другата му беше под вратот на Нена. Нозете на Нена беа околу
половината на Ненад. Сега ја ебеше побрзо и појако. И двајцата уживаа и стенкаа во играта.
Нена осети како курот на Ненад почна да се здебелува, ја крена главата и виде колку Ненад е
напален и на работ на свршување. Ненад набрзина го извади курот од пичката и почна да
шприца сперма по телото на Нена. Откако сврши со главата на курот и ја истри пичката, па го
бутна курот во пичката направи два удара и го извади. Потоа со рацете почна да ја мачка
спермата по цицките и стомакот. Нена само лежеше и уживаше. Тоа што му остана на рацете и
даде да го излиже Нена. Едната рака ја лижеше Нена, а другата тој. Тој легна до неа и рече
“Нено првпат ми се случува да свршам на сред ебење. Пичката ти е многу тесна и многу ме
напали”. Нена се поткрена го погледна во очи и рече “Нено мене уште ми се ебе”. Тој рече
“Нено, јас не завршив со ебење. Уште сум напален. Види курот ми е тврд како камен”. Нена
виде како Ненад си го држи курот со рака.
Нена стана и отиде до курот. Го лапна и почна да го пуши. Сеуште на него имаше течност
мешавина од спремата на Ненад и течност од нејзината пичка. Ја лижеше течноста и ја
голташе. Ненад ја фати за колкови и ја седна на неговата глава. Таа му го пушеше курот тој и ја
лижеше пичката. Во еден момент, почна со јазикот да и го лиже анусот, а со палецот да
продира во него. Нена само подрипна и рече “Нено, несакам уште да го разработам анусот.
Кога ќе бидам спремна ќе те викнам тебе да го скинеш”. Ненад на тоа рече “Добро, Нено.
Добар сум и во тоа, да знaеш”. Пичката се повеќе и повеќе и се навлажнуваше. Ненад и бутна
два прста и рече “Ајде Нено качувај се на курот и почни да се ебеш”. Таа седна на курот и
почна да скока на него. Од занесеност и уживање го прими цел кур. Почна само да мрда со
колковите додека тврдиот кур беше во неа. Од тврдината на курот, масирањето на градите од
рацете на Ненад таа беше на работ да добие оргазам. Ненад примети бидејќи не сакаше таа да
сврши и ги тргна рацете од цицките, ја фати за половината и ја симна од курот. Нена не се
противеше. Ненад ја легна на страна и ја крена нога и и го пикана курот во врелата мокра
пичка. Почна побрзо и појако да ја ебе. Додека ја ебеше и ја лапаше едната цицка. Пред да
добие оргазам пичката почна да и се стега и Ненад и го бутна цел кур до јајца. Нена силно
извика и доби огромен трет оргазам. По оргазмот немаше веќе сила и само се навали накај
Ненад додека пола кур и беше во пичката. Ненад ја гушна и почна пополека да ја ебе. Пичката
и беше толку омлитавена што тој не чуствуваше ништо. Го извади курот од нејзината пичка и
со рацете ја крена Нена и ја легна на грб до него. Легна врз неа и ги рашири нозете и виде дека
пичката беше толку црвена и остелива да неможеше да ја ебе. Затоа со соковите од пичката,
течноста од неговиот кур и плунка го намачка просторот помеѓу цицките на Нена. Го стави
курот помеѓу цицките, а со рацете ги фати цицките и ги доближи до курот. Почна да ја ебе
помеѓу цицки. Од ебењето толку се возбуди што почна да исфрла млазови сперма. Откако
сврши ја размачка спермата со млитавиот кур по цицките на Нена и го пикна во уста. Нена
убаво го избриша и исиса преостатоткот од сперма во главицата на курот.
Ненад легна до неа и рече “Добро ебење, нели?”. Таа само климна со главата и рече
“Навистина си бил подобар ебач од Марко и Тони. Марта не лажела”. Ненад се наведна над
неа и се насмеа. Стана и ја праша “Ќе се тушираме заедно?”. Нена потврдно одговори со
климање на главата. Ненад си ги соблече чорапите,а потоа и ги соблече чорапите на Нена, ја
зема во раце и ја однесе под туш. Заспаа на креветот на Ненад бидејќи креветот на Нена беше
покриен со пот, сперма и течност од нејзината пичка од три часобното ебење. Утредента Нена
ја разбуди утринската куродрвица на Ненад. Таа се наведна му го испуши и издрка тврдиот кур
на Ненад. Ненад само се насмевна и продолжи да спие.
После таа ноќ Нена подолго беше без дечко но редовно се ебеше со пријателите на Ненад или
нејзини и пријатели на Марта. Но никој не ја имаше ебано како Ненад. За неколку недели
Ненад замина во Америка на студии. Се врати следната година на распуст и тој распуст Нена
беше спремна за ебење во газ. Ненад со задоволство ја изеба во газ.
По завршувањето на студиите Ненад остана во Америка, а Нена отиде да студира во
Германија каде што најде добар ебач.
 
Член од
18 јуни 2008
Мислења
10
Поени од реакции
12
Доживувањата со кабелските инсталатери

Беше пролетен ден, а јас почнував да се спремам за вечера со пријателката. Откако се
истуширав го облеков чипканиот корсет, белите чипкани танга гакички и белите чорапи со
подвезици. Во еден момент слушнав како заѕвони дѕвончето. Набрзина го облеков кимоното и
тргнав да отворам. Пред вратата стое двајца високи црномурести дечки не постари од 30
години кои се претстваија како инсталатери на кабелскиот интернет кој го нарачав таа недела.
Откако едниот убаво ме измерка со длабок машки глас праша каде треба да се инсталира
Интернетот. Му одговорив во спалната соба при тоа заборавајќи дека вибраторот сеуште се
наоѓаше на масичката до креветот оставен таму од претходната вечер. Користев вибратор
бидејќи во последно време не можев да најдам добар маж со голем кур убаво да ме изебе. Не
бев ебена повеќе од еден месец. Некако од погледите на дечките дека попладнето ќе бидам
многу добро ебена. Додека работеа на инсталацијата едниот од дечките постојано ме
погледнуваше, а јас не приметив дека од кимоното ми се надгледуваа бујните гради стиснати
во тесниот корсет.. Ми претставуваше задоволство, а и некако почна да ме палат тие погледи.
Пријателката се јави да го потврди договорот за вечер. И кажав дека имам двајца инсталатери
на што таа праша дали се млади и згодни. Јас одговорив потврдно при што таа рече можеби
попладнево те чека добро ебење. Јас целата занесена во тајните погледи од инсталатерот
реков дека одамна не сум ебена со добар кур и таа нејзина забелешка би ми дошла одлично.
Ова го слушна дечкото што работеше во близина на мене. Откако завршија јас како добра
домаќинка им понудив нешто за пиење. Тие се сложија. Додека го сипав пијалокот во кујната
слушнав шепотења и машки смешкања. При враќањето со пијалокот двајцата стоеја до
телевизорот и ме гледаа со гладни погледи за ебење добра пичка. Од движењето мал дел од
кимоното беше подотворен и можеше да се види мојата витка става во корсетот, тенките танга
гакички од кои се надѕираше мојата бричена пичка и белите подвезици со чипка.
Едниот од дечките изговори “многу сте убава и ебозвана”. На што јас незнаев што да
одговорам и само срамно се насмеав. Потоа тој продолжи “Наслушнав како и кажуваш на
твојата пријателка дека одамна не си добро ебена. Можеме јас и колегата да го решиме и тој
проблем. Да не се фалам но добри ебачи сме.” Додека ги изговараше сите тие зборови со
својот длабок машки глас јас малку по малку се напалував, пичката ми се влажнеше и ги
гледав двајцата пастуви како со нетрпение чекаат моја согласност. Откако реков “Баш сум
напалена за двајца пастуви како вас” едниот дечко ја остави чашата на масата и ми се
доближи одпозади. Другиот ми го соблече кимоното и си ја соблече униформата под која беше
во тесна маичка од која набрбнуваа мускули и тесни боксерици од кои можеше да се примите
дека курот му беше набрегнат, голем и дебел. Додека со раката си го милуваше курот преку
боксериците неговиот колега кој исто беше веќе по маичка и тесни слип гакички од кои се
нацртуваше дигнат кур ми се доближи отпозади, ме фати за цицки и ме доближи до него т.ш.
можев да го осетам неговиот кур на мојот газ. Додека ми ги триеше градите јас го гледав
неговиот колега како си ги соблекува боксериците од кој излезе голем дебел кур, се ги
оближнував усните со јазикот и со раката си ја триев пичката преку тангата. Дечкото што ми
ги триеше градите држејќи ме во неговата прегратка ми рече “Време да примиш кур во уста.”
Јас клекнав натртена и го примив дебелиот кур на неговиот колега во уста. Прво почнав да ја
лижам главичката, а потоа постепено полека полека го примав и остатоткот од курот во уста.
Бидејќи беше многу голем можев да примам само пола од курот до грло. Додека јас се
насладував од убавиот дебел кур во мојата уста, дечкото кој ми ги масираше градите веќе
добро ми ја работеше навлажнетата пичката со неговиот јазик и прсти. Би дејќи бев многу
напалена од ебењето в оуста, играта на прстите и јазикот на дечкото само извикував “Ебиме ја
јако” и добив еден оргазам. Како искусни ебачи знаеја кога да почнат да ме ебат со нивните
топли, големи курови.
Во еден момент осетив како дечкото што ми ја работеше пичката почна да го поминува
неговиот кур преку мојата влажна пичка. При што почна полека да ја пика главичката во
пичката со што уште повеќе ме надразнуваше и правеше повеќе да се навлажнувам. По некое
време влезе со пола кур и почна полека да ме ебе. Јас само стенкав додека уживав во ударите
на куровите во мојата пичка и мојата уста. Дечкото почна се подлабоко и побрзо да навлагува
мојата пичка и како да насети дека ќе свршам па го пикна целиот кур до јајца во мене. Кога го
осетив цекиот кур до јајца неможев а да не свршам. Тој полека го извади курот и рече “Ев
колега сега тебе ти е ред да го ебеш ова тесно пиче”. Неговиот колега го извади курот од мојата
уста и легна на грб. Го држеше неговиот дебел голем кур со едната рака и рече “Дојди седни
ми на кур”. Неговиот колега ме подигна и ме однесе до него. Јас полека почнав да го
наседнувам неговиот кур, а пичката се повеќе и повеќе се навлажнуваше. Кога стигнав до
пола кур приметив како дечкото ме фати со раце за кукови почна да дига нагоре надоле.
Почнав да скокам на неговиот кур и да си ги тријам градите со моите раце. Така ебејќи се на
дебел тврд кур го погледнав тврдиот кур на другиот дечко како чека да ме ебе во уста. Уживав
скокајќи на тврд дебел кур и примајќи друг во устата.
Дечкото што ме ебеше во уста го извади курот и рече “Се ебеш у газ?”. Јас потврдно одговорив
и тој ме навали на неговиот колега кој ми ги рашири бутините и почна тој да ма пенетрира.
Помислив дека дечкото одма ќе почне да ме ебе во газ иако не бев спремна за тоа. Но тој само
си ги навлажни прстите буткајќи ги во мојата влажна пичка иако во неа беше курот на негвиот
колега. Потоа бутна еден влажен прст во мојот анус. Јас само забревтав. Откако го извади
прстот од анусот пак бутна два прста во мојата пичка. Така навлажнети прстите ги бутна во
мојот анус. Јас извикав и го слушнав дечкото што ме ебеше како рече “Опушти се. Убаво ќе ти
биде со два кура во тебе”. Откако ги изговори тие два збора престана да ме ебе. Ме стана од
неговитот тврд кур. Незнаев што да правам. Ме фати за рака и ми рече “оди натрти се на
каучот”. На каучот веќе седеше неговиот колега и си го дркаше курот гледајќи ме како се
доближувам. Се натртив т.с. со главата бев свртена кон дечкото кој седеше на каучот спремна
да го примам неговиот кур во уста. Но пред тоа осетив лубрикант како ми тече по анусот и
пичката. Си помислив зошто лубрикант кога пичката ми беше влажна. Се свртев да видам што
се случува и видов како дечкото си го мачка дебелиот тврд кур со лубрикант. Отакако се
намачка почна пополека да ја пика главичката во мојат пичка. Силно викнав. Осетив како
неговиот колега ме фати за цицки и ми ја зема едната рака и ја стави на неговиот кур. Ми
одвлече малку внимание по што осетив како половина кур веќе ми ебеше во анусот. Дечкото
го извади курот од анусот ми го пикна во навлажнетата пичка и направи неколку удари по
што го извади неговиот кур сега целиот во течност од мојата пичка и рече “Имаш тесна и
многу влажна пичка за да си го навлажнам курот за да може убаво да ти влезам во тесното
шупче”. Направи уште неколку такви потези, малку ме ебеше во пичката а потоа во анусот, по
што премина да ме ебе само во анусот. Во меѓувреме јас се насладував во мојата уста со курот
на неговиот колега.
Така ебејќи ме дечкото рече “Колега има тесно влажно пиче и тесно меко шупче. Ја отворив
колку можев. Време е ти да и го дупиш шупчето.” Откако го извади курот од мојот анус седна
на каучот а јас чекав инстуркции за следното ебење. Видов како дечкото си го држи курот за да
седнам на него. Отидов и пак го наседнав неговиот дебел тврд кур. Неговиот колега откако си
го намачка курот со лубрикант ме навали со раката кон мускулестите гради на дечкото што ме
ебеше. Тој престана да ме ебе и почуствував како главичката на неговиот колега полека
навлегува во мене. Тој продолжуваше да пенетрира и длабоко да навлегува во мене додека
курот на неговиот колега сеуште мируваше во мојата влажна пичка. Слушнав како рече “Убаво
тесно газе за добро дупење и ширење”. Двата кура во мене и тие зборови толку ме напалија
што доживеав нов оргазам. Уживав во двата кура во мене. Ме ебеа истовремено и многу
синхронизирано.
Откако убаво ме изебаа со двата кура во мене, ме легнаа на грб. Едниот ми ги крена нозете со
неговите мускулести раце и ми го наби неговиот тврд кур до јајца во мојата влажна пичка.
Нозете ми ги држеше со рацете додека ме ебеше а неговиот пријател ми го наби курот во
устата а неговите мускулести раце ми ги масираа цицките. Во еден момент почуствував како
курот на дечкото што ме ебеше во уста му набрегна и ми сврши во уста. Ми ја наполни устата
со сперма, дел голтнав дел ми протече на лицето. Неговиот колега сеуште јако ме ебеше во
пичката набивајќи го неговиот кур до јајца. Го извади од пичката неговиот црвен долг кур го
издрка двапати и испушти 2 млаза сперма на моите цицки. Неговиот колега со неговите раце
ми ја размачка спермата низ цицките.
Откако земавме здив јас само реков “Вакво ебење не сум имала никогаш во живот”. Двајцата
инсталатери само се насмевнаа и едниот рече “Сега можеш да и кажеш на пријателката дека
си добро изебана”. Јас само се насмевнав и посегнав по мобилнниот за да видам дали некој ме
барал. Видов 3 пропуштени повици од пријателката, а часовникот покажуваше веќе 22 часот.
Само реков “Сум ја пропуштила вечерата ебејќи се цели 4 часа”. Додека инсталатерите се
облекуваа и завртев на пријателката и објаснив дека го пропуштив состанкот бидејќи ме ебеа
два млади пастуви. На излегување едниот од инстлатерите се сврте и рече “Еве ти број и јави
се пак кога ќе посакаш добро ебење. Можеби следниот пат и твојата пријателка ќе ни се
придружи”. Само се насмевнав и се поздравив.
 
Член од
7 јуни 2014
Мислења
4
Поени од реакции
3
Беше понеделник март месец 2013 г. јас бев дома моите родители и сестра ми беа на пат значи бев сам.Ми беше досадно па и се јавив на другарката Маја да дојде.Таа дојде за еден час .Гледавме филм и пиевме вино.По некое време Маја почна да ме допира,јас малку се збунив и почнав да се повлекувам но таа ме прегрна и почна да ми зборува дека некоја девојка и кажувала дека имам голем кур и дека сум добар во кревет и дека таа сака да се увери во тоа.Јас од овие зборови се збунив бидејки Маја имаше дечко но изгледа виното ја удри во глава.Маја ми седна во скут и пред моите очи беа нејзините огромни цицки.Курот ми стана камен ја кренав Маја и однесов во спалната.Некој заѕвони на вратата отидов да видам кој е,беше поштарот кока се вратив во спалната Маја беше гола јас уште толку се восбудив веднаш се соблеков и скокнав на спалната.Маја почна да ми го дрка курот и рече навистина ти е голем не ме лажеле.Додека таа ми го пушеше курот јас и ги масирав цицките и средниот прст и го набив во пичката.Таа рече навистина ти е голем курот сега е време да видам како работиш со него.Пичката и беше влажна и го набив курот во неа таа врескаше но и јас уживав се ебевме во повеќе пози околу пола час.Кога осетив дека се ближи крајот го извадив курот и обилно свршив на нејзиниот стомак.Се облековме и отидовме во дневната соба на Маја и беше криво што го изневерила својот дечко и ме замоли на никој да не кажувам за тоа што се случи.Некое време не се гледавме со Маја.Еден ден ми се јави и ми рече дека постојано мисли на мене и дека и фали моето ебење.Јас и реков дека неможам да имам повеќе нисто со неа бидејки веќе имам девојка.Маја ми се јавуваше неколку пати но свати дека неможе да добие ништо и се откажа.Сега Маја веќе е омажена и живее во Италија.
 
Член од
30 септември 2014
Мислења
46
Поени од реакции
55
ВИСТИНСКА ПРИКАЗНА
После долго размислување решив да споделам една вистинска приказна што се случи на одмор ова лето.. Поради дискреција единствено имињата и местото на настанот ќе бидат измислени. Па да почнеме..
Ова лето со другарите решивме конечно да смениме и да отидеме на море на одмор. Што поради цените кои не се баш ниски во Охрид, што поради и тоа да пробаме нешто ново. Договоривме аранжман на море ајде да не кажам каде .. Бевме четворица на број, јас (22 години) и другарите Бојан 21, Марјан 22 и Давор 19. Тргнавме со намера ете овој одмор да ни биде по можност незаборавен. Уште во автобус се запознавме со друго мешано друштво и машки и женски Мартина 18, Драгана 18, Викторија 20, Маја 21, Виктор 23, Јован 23 и Кристијан 18. Веднаш почна дружбата која што продолжи и на морето, а и ден денешен сме во контакт.. Вкупно бевме 11 на број што уште тогаш можеше да се осети дека ова ќе биде еден незаборавен одмор. Уште во автобусот се осети мала искра помеѓу Мартина и Бојан. Мартина е едно слатко девојче, црнка со навистина големи гради што можат да и позавидат и некои певаљки со силикони, цврст и одлично обликуван задник.. со еден збор сон на секое машко, толку јебозовна што не би размислил два пати да и го бапнеш. Бојан многу нормално веднаш падна на тоа впрочем како и ние останатите. А кој и не би, сепак лето е и хормоните работат триста.. За сето тоа време Виктор ја надгледуваше ситуацијата не баш со некое огромно задоволство, веројатно и тој тргнал со некои планови на летување . Јован и Кристијан инаку родени браќа, за сето тоа време беа баш искулирани не обраќајќи внимание на флертот меѓу Мартина и Бојан па и со причина затоа што беа први братучеди со Мартина и не беа толку засегнати околу тоа како што беше Виктор.
И така осумчасовниот пат помина толку брзо што не ни бевме свесни. Се сместивме во хотел со 3 ѕвездички во три соби. Јас, Бојан, Марјан и Давор во една соба, Виктор, Јован и Кристијан во друга и девојките нормално во посебна. Уште на почетокот Мартина и Бојан почнаа да се делат од групата, бидејќи секаде буквално одевме заедно, на ручек, вечера, на плажа, буквално секаде. Но на гулапчињата очигледно им беше потребна интимност која неможеа да ја имаат во толкава група. Инаку не ви кажав дека јас и моето друштво сме од еден град од внатрешноста, а останатите беа од едно село близу Скопје. И така поминаа неколку дена и веќе стануваше јасно дека Бојан и Мартина се веќе заедно. Помалку веќе стануваше монотоно секаде заедно да се движиме и почнавме помалку да се делиме и на групи кога одевме на кафе или кога ја шетавме околината. И така третиот ден Викторија и Маја додека лежевме на плажата предложија да одиме на кафе. Јас веќе бев легнат на лежалка со отворено пиво и баш уживав под сенката и никакво кафе неможеше да ми го наруши уживањето и погледот на едни девојки кои се сончаа топлес токму пред нас. Мартина и Драгана рекоа дека не им се оди и дека ќе останат со мене и многу нормално истото го направи и Јован кој како едвај да дочека Мартина и Бојан да се раздвојат барем за миг. Останатите заминаа, ние останавме. После неполни 5 минути Јован предложи да влеземе во морето очигледно сакајќи да го искористи секој момент кога веќе Бојан го нема. Јас ги одбив. Истото го направи и Мартина. Тогаш Драгана го фати Јован за рака и го одвлечка во морето. Јован не баш најсреќен од таквиот развој на настаните се влечеше по неа. На плажата имаше некоја досадна музика па ги зедов слушалките да слушам некоја плеј листа која што си ја спремив баш за одморот. Ги затворив очите и замислував секс во тројка со девојките кои беа топлес пред нас. И така целиот возбуден таа идила ја прекина Мартина која го извади едниот дел од слушалките. – Може да видам што слушаш ? – ме праша со јебозовен глас - Слободно – и реков.
Седна на мојата лежалка. Се потргнав малку настрана да и направам место по што она легна на моите гради. Слушавме заедно додека она ме допираше по моето колено. Сето тоа додатно ме запали. Од една страна пред мене беа девојките коишто се сончаа топлес од друга страна на градите ми лежи преубава девојка овозмужавјќи ми да имам неверојатен поглед на нејзините фантастични гради толку блиску. Згора на тоа нејзините допири по моето колено само ја дополнуваа сликата. Незнам ни самиот како се воздржував да не ги допрам нејзините гради кои беа толку блиску до мене. Срцето сакаше да ми излезе од возбуда. Сигурно и она лежејќи на мене го слушаше неговото биење. Курот само што не ми експлодираше. За среќа имав пешкир до мене на лежалката па со него колку толку го прикривав да не се забележи. После некое време Мартина предложи да им се придружиме на Драгана и Јован. – Ајде во вода тука е жешко – ми рече.. Си помислив во себе како сега да станам, а да не ја примети последицата од нејзините преубави гради на моите шорцеви. Во тој момент ме повлече за раката и стана, а јас без збор да речам тргнав позади неа. За среќа така одејќи неможеше да го види мојот кур кој и тоа како се познаваше на шорцевите. Но сите останати на преполната плажа можеа тоа да го приметат доклоку гледаа во нас. Тоа воопшто не ме интересираше. Дури воопшто не гледав настрана. Погледот ми застана на нејзината танга која само го истакнуваше нејзиниот преубав цврст задник. Влеговме во морето кое за среќа уште од почеток се истакнуваше со длабочина на тоа место, па неморав предолго да размислувам дали она ќе го види моето меѓуножје. Тој ден во морето имаше огромни бранови, така да и капењето и не беше баш пријатно. Набрзо стигнавме до Јован и Драгана. Големите бранови не ни дозволуваа пливање, па само седевме во водата, Јован држејќи ја Драган за половината, а јас Мартина. Цело време го забележував погледот на Јован кој како сакаше да ми каже да се тргнам од Мартина. Но тоа ич не ме засегаше. Само уживав на допирите од задникот на Мартина на мојот кур, кој овојпат не беше у полна ерекција поради ладната вода за среќа. Во еден момент наиде огромен бран којшто целосно не потопи. За момент ја испуштив Мартина. Кога се свртев кон неа имав што да видам. Бранот и го померил горниот дел од бикинито и нејзините гради ми беа пред нос. Уште почудно ми падна кога таа само се насмевна и не се сврти на страна овозможувајќи ми прекрасен поглед на нејзините гради. Дури и побара, ако сакам да и го наместам горниот дел од купаќите и поцврсто да го заврзам. Колку што ми пријаше тој поглед, толку бев и среќен што ми дозволи баш јас тоа да го направам. Јован ќе пукнеше од завист. Наскоро излеговме од вода. Во меѓувреме и останатите беа веќе вратени од кафе. И нормално како ништо да не било, Мартина повторно му се врати на Бојан. Мене ми преостана само додека се туширав да го издркам, замислувајќи како мојот кур продира низ градите на Мартина. Од преголема возбуда мојата сперма џитна дури до вратата од вецето која да не претерам беше можеби метар и пол подалеку. Потоа со влажна марамица само ја избришав спермата никој да не примети.
И така веќе дојде и третиот ден на море. Денот како и секој друг на плажа без овојпат нешто посебно да се деси. Вечерта се спремавме за излегување. Отидовме најпрво во еден итлијански ресторан на пица, пошто вечерата беше и премногу рано за нас во 19 часот па више во 23 бевме гладни. Додека чекавме да ја донесат нарачката 6 пици за нас 11 души, во еден момент некој ги покри моите очи за да погодам кој е. Осетив дека тоа беа нежни женски раце, но мислев дека некој се препознал. Кој би ме познавал на море. Немав никаква претстава за кого се работи. Кога се свртев тоа беше Ивона, колешка од факултет. Се немавме видено неколку месеци уште од апсолвентската вечер. Инаку моја многу добра пријателка од Скопје исто толку јака пичка како и Мартина, кај која неколку пати се обидев, но не успеав. Веројатно затоа што бев од провинција, а она важеше за недопирлива женска. Отсекогаш заради мојот добар изглед и спортско градено тело сум имал поприлично успех кај девојките, но кај неа никогаш не успеав. Сум спиел со 6 девојки досега и сите тие сексуални искуства само ми го зголемуваа тој нагон за секс. Ивона беше една од тие девојки кои сум се обдел да ги легнам. Но никогаш не сум успеал да го направам тоа со скопско девојче, така не успеав ни со неа. Незнам, ама скопјанките не гледаат со други очи нас од провинција. Таа нивна одмереност кон нас само доплнително ме палела одсекогаш. Но да се вратам назад на приказната. Одкако завршивме со вечерата се упативме кон ноќен клуб во градот. Јас и Ивона одевме позади и зборувавме некои клише муабети околу факултетот, љубовта и слични такви работи. Останатите одеа неколку чекори пред нас. Во еден момент како од ведро небо ме праша : - Од каде се познавате со Мартина и другарките ? – Зашто ? – и вратив со контра прашање. – Пола Скопје ја знае и неа и овие две – ми врати Ивона, - како тоа ? – зачудено ја прашав - Е ете така – ми врати- се збори наоколу дека е лесна девојка, дека се ебела со пола град, уствари не само што се збори туку и сигурна сум, пошто одеше со брат ми 4 месеци пред тој да и раскине одкако дозна каква е всушност.
Останав затечен. Веќе одма ми стана јасно све. Од каде беше всушност тој флерт со мене иако веќе се муваше со Бојан. И вѓашениот поглед на Мартина кога ја виде Ивона во ресторанот. И како тоа толку брзо му се фрли во прегратка на Бојан иако се знаеа кратко. Но како пак сега да му кажам на Бојан којшто беше очигледно дека се заљубува во неа и како он тоа ќе го свати. Дали ќе ми поверува. Цела вечер неможев да заспијам размислувајќи за тоа од една страна. А од друга страна тоа што ми го кажа Ивона само пробуди уште поголема желба да се обидам да ја ебам Мартина и да го прифатам нејзиниот флерт. Помислата дека нема да ми треба можеби многу труд да го направам тоа, дека би можел да дојдам толку лесно до пичка ми го дигаше курот ненормално. Поготово што и Мартина беше скопјанка на некој начин иако од село и конечно можеше да ми се оствари желбата да ебам скопско пиче. Неможев да заспијам никако. Морав да го издркам како луд. Више воопшто не ме интересираше што Бојан беше со неа. Секој дел од моето тело ми викаше да ја ебам, да ја искористам шансата. Впрочем бев решен да му кажам на Бојан со каква има работа. Сепак ми е другар и не би сакал да се затреска во таква си некоја.
И така осамна петиот ден. Се разбудив тотално поспан. Речиси и да неспиев. Ја искористив првата прилика насамо со Бојан да му кажам за тоа што го дознав. Додека ги чекабме другите да излезат од собитеи да тргнеме на плажа јас и Бојан бевме сами пред хотелот. – Брату незнам како ќе ме сватиш, ама имам нешто да ти кажам околу Мартина - му реков- Ивана колешката што ја видовме вчера ми кажа некои работи за неа..
-Што ти кажа а ? Дека оваа мојава е мераклика – како гром од ведро небо изусти и се насмеа.
-Знам брате уште од прв ден ја разоткрив – рече Бојан и продолжи – Дури бевме сами во собата нејзина во хотелот уште првата вечер, Мартина замина во веце и го остави мобилниот на кревет приклучена на ФБ. Од љубопитство влегов на чет и видов дека се допишува со Јован и дека се договараат во 5 саат пред изгрејсонце да се најдат на паркинг да се ебат.. Најпрво се разочарав, но после тоа решив да ја играм нејзината игра и зашто да не ја изебам ако ми се даде шанса.. уф тој г’з, тие сиси- зборуваше занесно притоа допирајќи се за курот кој видливо му беше во полна ерекција. – Дојди да видиш нешто – ми рече и го извади мобилниот пуштајќи видео како ја ебе Мартина во доги-стајл и снимајќи со мобилен без она да знае. Погледот ми застана на неговиот кур којшто продираше во нејзината пичка. Конечно ја видов таа пичка што ја сонував со денови и на којашто исфрлив толку сперма замислувајќи како би изгледала. Снимката не беше баш најдобра и веднаш посакав да ја видам и во живо. Веднаш замислував како мојот кур од 16 цм се трља од нејзиното пиче и полека, полека влегува во неа. Во тој момент бев толку љубоморен на Бојан што си реков морам и јас да ја имам. Немав никаква грижа на совест знаејќи дека Бојан не е со неа за озбилно. –Верувал или не ова е уште у првата вечер- зборуваше Бојан додека се зверевме во снимката- толку брзо ми даде уште од прва, после сигурно се ебела и со Јован, ги видов вецерта низ балкон како излегуваат баш во 5 по договор. Само штета што паркингот е на другата страна од хотелот, баш добро ќе го издркав – рече Бојан притоа држејќи се за кур обидувајќи се да му најде место во тесните шорцеви. Во меѓувреме слегоа и останатите и заминавме на плажа.
Ќе има и продолжение наскоро.. сепак само пола од одморот ви го раскажав :D[DOUBLEPOST=1412033336][/DOUBLEPOST]Се надевам дека оваа моја приказна ќе поттикне и вие да раскажете некоја своја неизмислена авантура која сигурно ја имате.. некако е запоставена темава.. не се плашите да пишувате на дискретен начин и да споделите со нас..
ПС продолжението следува..
 
Последно уредено:
Член од
30 септември 2014
Мислења
46
Поени од реакции
55
Мартина и Драгана рекоа дека не им се оди и дека ќе останат со мене и многу нормално истото го направи и Јован кој како едвај да дочека Мартина и Бојан да се раздвојат барем за миг. Останатите заминаа, ние останавме. После неполни 5 минути Јован предложи да влеземе во морето очигледно сакајќи да го искористи секој момент кога веќе Бојан го нема. Јас ги одбив. Истото го направи и Мартина. Тогаш Драгана го фати Јован за рака и го одвлечка во морето. Јован не баш најсреќен од таквиот развој на настаните се влечеше по неа.
ПС Се извинувам поради ненамерната грешка, пошто се работи за измислени имиња поради познати причини, ги побркав имињата на Јован и Виктор.. Всушност од овај цитат па натаму Виктор го именувам како Јован несвесно :D sorry :D Сепак на почетокот на приказната Јован беше братучедот на Мартина, а не дупачот :P[DOUBLEPOST=1412099237][/DOUBLEPOST]ВИСТИНСКА ПРИКАЗНА – ПРОДОЛЖЕНИЕ

Само што стигнавме на плажата веднаш се сместивме на лежалките коишто ги имавме резервирано уште од претходно. Едвај дочекав да го оставам ранецот и да отрчам во WC- то малку погоре од плажата и убаво да го издркам. Всушност и морав бидејќи од преголема возбуда чувствував и болки во стомакот. Едноставно морав да се испразнам. Влегов внатре, ги спуштив шорцевите и почнав да го натегам.. Со затворени очи ми поминуваше сликата од снимката како курот на мојот другар се губи во пичката на Мартина. Пичето кое ми стана опсесија за сите тие денови. Се би дал во тој момент телефонот на Бојан да беше во моите раце додека го дркав. Не ми требаше многу за да свршам. Обилни млазови сперма прскаа наоколу. По незнам кој пат на овој одмор Мартина беше причината баш онака добро да го издркам. Исфрлив толку многу сперма на неа тие денови како на никоја досега. Сам ви кажав дека сум имал секс со 4 партнерки и тоа по неколку пати. Со 3 од нив бев и во врска од по неколку месеци. Ми требало и многу труд, време, пот и убедување да стигнам до пичка, но ниту една толку не ме запалила како Мартина. И сам незнам зошто.. Можеби затоа што беше скопјанка. Мојата неостварена фантазија. И останатите девојки биле убави и секси, цел град ги сонувал, но Мартина беше нешто посебно за мене.

Кога се вратив назад на плажата, сите веќе беа во морето кое овој пат за чудо беше мирно и ги немаше тие досадни бранови, бранови на коишто сум им благодарен што ми овозможија да ги видам градите на Мартина пред некој ден :P Единствено Бојан беше на својата лежалка чекајќи да се вратам и да продолжиме со муабетот.

-Брат имам уште нешто да ти кажам.. – му се обратив на Бојан – Некни кога сите заминавте на кафе и кога останвме јас, Мартина, Драгана и Јован, Мартина флертуваше со мене.......

Му објаснив све што се случи тој ден и во тој момент Бојан изусти смеејќи се :

-И веројатно сега сакаш да ја ебеш. Нели ?

Јас само молчев. Ми беше незгодно. Незнаев како ќе го сфати тоа. Како ќе реагира.

-Прави што сакаш – ми рече, иако беше очигледно дека не му е баш најмило. Впрочем можеби и сеуште се чувствуваше виновен што пред неколку месеци пијан се смува со една моја бивша, инаку една од девојките со која имам спиено.

-Сигурно за едно курвиче нема да расипеме другарство – рече овојпат видно порасположен од претходно.

Како едвај да чекав да добијам таков одговор од него. На мојата среќа и немаше крај. Знаев дека сум толку блиску до остварување на сонот. Толку блиску до една незаборавна летна авантура. Сега остануваше уште само целосно да се посветам кон таа моја цел.

И така поминуваа деновите , дојде и претпоследниот деветиот. Не се одвиваа работите баш така како што очекував. Пред се поради тоа што Мартина речиси никако и да не остануваше сама. Цело време покрај неа беа или Јован или другар ми Бојан, кој како да не сакаше да ја остави сама знаејќи за моите планови. Сепак се приметуваше одредена љубомора кај него. Како одминуваа деновите станував се понервозен. Бев толку блиску и несакав да ја испуштам шансата. Веројатно не сакаше ниту Мартина која искористи една прилика да ми пријде баш тој девети ден. Додека лежев на лежалка со пиво во рака, скоро како и секој ден, а останатите беа разотидени кој по кафе, кој во вода, Мартина ми се доближи.

-Имаме незавршена работа јас и ти – ми рече

-Што тоа? – се правев помалку наудрен

-Цел одмор флертувам со тебе, а ти како да не приметуваш

Е кога само би знаела колку го дркав на тебе сите овие денови си помислив во себе. Целиот се тресев во тој момент. Си реков сега е шансата. Сега или никогаш.

-Имаш некој план?- и реков

-Вечер во 5, кога сите ќе спијат, се чекаме на паркингот позади хотелот – ми рече и веднаш се тргна настрана пошто веќе настана гужва околу нас.

Оваа приказна ми звучеше познато. Вечерва јас и она. На паркинг. Јас на местото на Јован. Тоа ми беше најдолгиот ден на летувањето. Никако неможев да го дочекам моментот. Моментот кога конечно ќе ја имам. Ќе ја осетам. Моментот кога мојот измачен кур сите овие денови конечно ќе почувствува што е тоа пичка. Моментот кога ќе ја заменам раката со нејзиното пиче, кое толку ме измачуваше со денови. Цел ден на ништо друго не размислував. Само на неа. На Мартина. Ниту во вода не влегов тој ден, ништо не ми беше интересно, ништо не ме занимаше. Само она. Конечно ќе биде моја и тоа ми беше најважно.

Денот помалку поминуваше. На мое огромно задоволство конечно заминавме од плажата и отидовме во хотелот. Се спремувавме за излегување. Се туширавме ние четворица како и секој ден по ред, но во меѓувреме ја остававме вратата незаклучена, за ако некој има потреба да влегува во вецето додека некој се тушира, дали за бричење, дали за местење фризура. На тој начин заштедувавме време за побрзо да одат тие работи. Не се срамевме еден од друг што се гледавме голи. Сепак јас , Бојан, Марјан и Давор се познававме од многу мали и не се срамевме еден од друг па ни кога сме голи. Дури се случуваше голи да се движиме и во хотелската соба и голи да спиеме. Сепак беше лето. Никогаш не сме ги дркале во друштво како што тоа некои го прават, нити пак сум ги видел нивните патлаци во полна ерекција, тоа би било ептен више перверзно. Но баш ни беше онака пријатно во тие жешки денови така да се движиме. Дури се случуваше така голи доцна во ноќта да излегуваме и на балкон. Помислата дека некој може да те види ни даваше посебен шмек. Како друштво бевме и прилично авантуристчки расположени.

И така додека Бојан се тушираше, влегов во вецето да го земам несесерот кој го имав заборавено на закачалка, претходно туширајќи се. И имав што да видам. Бојан свртен кон вратата го дркаше неговиот кур со затворени очи под туш. Во тој момент ги отвори очите и малку подзасрамен се сврти на другата страна. Јас само го зедов несесерот и само му викнав: МАРТИНАААА, знаејќи дека она е причината на неговата возбуда. Бојан само се сврте кон мене насмевнат, со едната рака криејќи го својот кур, а со другата покажувајќи среден прст кон мене. Само се насмеав и излегов. Беше тоа првпат да го видам дигнат неговиот кур којшто беше приближно со големина како и мојот и малку накривен на лево баш како мојот. Тоа отсекогаш ми претставувало комплекс кога требало да се соблечам пред некое женско, незнаејќи како ќе реагираат, но читајќи по форуми тоа била сосема нормална ствар. А и никоја досега не се изненадила нити побунила поради тоа. Сепак ние не сме порно актери кои се бирани на кастинзи за да се одбере најголемиот и најсовршениот, прав како пушка. Курот на Бојан ми беше уште само еден доказ за тоа.

И така откако се спремивме цела група 11 души, конечно излеговме. Ми беше тоа најдосадното излегување за цел тој одмор летово. Претходните вечери имав и некоја цел да и се доближам на Мартина. Овој пат едвај чекав да заврши ноќта. За цело тоа време ги забележував погледите на Мартина која цело време беше во прегратка на Бојан, како и сите денови дотогаш. За цело тоа време Бојан ми призна дека само два пати имале секс. Но кој да знае. Сите тие смешкања и намигнувања од страна на Мартина кон мене беа толку приметливи, што дури и Бојан го забележа тоа неколку пати.

И така на мое огромно задоволство конечно се вративме во хотелот. Беше некаде 3 и 45. Влеговме сите во своите соби и само го чекав моментот. Ги броев минутите. На моја голема среќа другарите преморени веднаш заспаа. Дојде и тој момент. Некаде 4 и 50 беше кога станав тивко да се облечам и да не ги разбудам останатите. Само што ја допрев кваката слушнав одпозади: Со среќа!

Беше тоа Бојан којшто воопшто и не спиел чекајќи да види дали ќе тргнам некаде. Веројатно му беше јасно што значат сите тие погледи и смешкања на Мартина кон мене. Го направи тоа со некоја чудна насмевка, која незнаев како да ја сватам. Знам дека не беше баш најсреќен.

Излегов со крупни чекори движејќи се кон паркингот. Неможев да дочекам да стигнам. Кога пристигнав Мартина не беше тука. Се потпрев на еден автомобил и чекав. Поминаа веќе 10 – 15 мин незнам ни сам колку, бидејќи во сето тоа брзање го заборавив мобилниот. Неа никако ја нема. Помислив дека ме извиси, дека сето тоа било само нејзина игра и дека ме гледала низ балкон како излегувам од хотелот, смеејќи се со другарките. Све ми помина низ глава. Само што помислив да заминам и да поминам засрамен под нејзиниот балкон, ја видов како доаѓа.

-Извини што почека, али Драгана беше будна, едвај дочекав да заспие.

-Нема проблем – и реков – битно сега си тука, двајцата сами, ништо друго не е битно...

Додека зборував ме прекина со еден краток бакнеж. – Доста со зборови. Немаме многу време наскоро ќе почне да се разденува – ми рече. Во прилог ни одеше и тоа што паркингот беше див и неосветлен. Немаше ниту месечина.

Ја грабнав цврсто. Ја залапав. Нема ни потреба да ви објаснувам колку му беше тесно на мојот кур во шорцевите. Ќе експлодирав. Ја бакнував по вратот, додека со рацете поминував по нејзиниот цврст задник. Носеше тесни памучни тренерки кои одлично ја оцртуваа. Преку нив можев да осетам дека носи танга. Мојот најголем фетиш. И ја соблеков маичката. Не носеше градник. Тие прекрасни гради коишто ги видов пред некој ден и кои ми станаа опсесија повторно беа пред мене. Сега можев и да ги допрам. Бевме сами. Само ние и никој друг. Нежно и ги грицкав брадавиците додека она уживаше во задоволство. Со едната рака почнав да навлегувам во тренерките нејзини нежно поминувајќи по нејзиното пиче. Тангата и беше влажна од преголемата возбуда. Ја тргнав малку настрана и со едниот прст почнав да навлегувам во неа. Конечно ја допирав таму долу. Конечно го осетив пичето на кое толку многу дркав. На фацата и се гледаше дека ужива. Прекинав со тоа. Веќе неможев да чекам. Умирав од желба да ја видам со свои очи. Неможев да ризикувам некој да не прекине. Сепак бевме на отворено. Сакав да ја имам сега. Веднаш. Сега па можеби никогаш. И ги соблеков тренерките. Малку засметаа нејзините патики, па морав да ги соблечам прво и нив. Остана гола пред мене. Само по танга. Ја соблеков мојата маица и шорцевите. Воопшто не ми беше гајле дали некој ќе наиде. Останав само по боксерици. Главата на курот во полна ерекција беше подизлезена на горниот дел од боксериците. Тргнав и нив да ги соблекувам по што се доближи до мене и ми рече : - дозволи јас...

Ги спушти надоле. Мојот кур се појави пред нејзините очи. Пулсираше толку силно што дури се мрдаше нагоре по тактовите на моето срце. Го виде и се насмевна. – Што е ? – и реков – мал е, или тоа што е закривен. – Не сосема доволен, нормален и закривен за екстра дожувување, обожавам такви – ми рече.. Којзнае колку си поминала ти такви си помислив во себе насмеан. Мора да признаам дека ми годеше едно такво признание од некоја што поминала толку. Веднаш зеде да го пуши. Ќе полудев. Нозете ми се тресеа. Уживав бескрајно. Од сите мои сексуални партнерки таа беше втора што ми го пуши. Некако тешко ми одеше убедувањето на претходните. Затоа и толку уживав пошто тоа ретко ми се случувало. Морав да ја прекинам. Ќе свршев. Сега мене ми беше редот. Редот да го видам нејзиното пиче. Да го осетам. Моменто што толку го чекав и незнаев дали ќе ми се случи. Да, да скопско пиче. Мојата фантазија. И ја соблеков тангата. И ја седнав на хауба. Ги раширив нејзините нозе и да.. да пред мене беше... конечно. Целосно депилирана, слатка, млада пичка.. мојот сон. Нежно ја допирав. Клекнав пред неа. Со рацете си играв со нејзиниот клиторис. Мислев дека сонувам. Го чувствував нејзиниот мирис. Мирисот на младо тинејџерско пиче. Ме фати за глава.. веројатно очекувајќи да и пружам оралка. Не ми беше сеедно знаејќи за нејзиното минато и тоа дека веќе на овој одмор ја ебеа и Јован и Бојан по неколку пати.

Но несакав да ја прекинам играта. Си реков морам. Издржи. Не уживав едвај издржав неколку минути. Сакав да ја имам. Одма. Веднаш. Не можев да издржам. Само што сакав да ја прекинам оралката се слушнаа гласови од далечина. Некој иде. Веднаш се спуштивме покрај автомобилот облекувајќи се. За среќа една група млади пијани само поминаа покрај паркингот и заминаа. Веќе бевме облечени но не ни паѓаше на памет да прекинеме. Ги соблече моите шорцеви. Боксериците у цело брзање и паника не ги ни облеков. Почна повторно да го пуши. Го правеше тоа неверојатно добро. Искусно. Чувството беше неверојатно. Дури и подобро од ебење пичка. Толку добро го правеше тоа. Сакав да ја прекинам. Неможев. Ќе свршев. Но не успеав да се воздржам. Млазови сперма прскаа наоколу. Свршував како луд. Флеки се познаваа и на мојата и на нејзината облека која беше наоколу. Но не ми беше гајле. Уживав ненормално. Веќе полека почнуваше да се разденува, но сеуште беше мрачно. Се обидував да го оспособам мојот кур за ебење. Конечно да го видам како влегува во нејзиното пиче. Но тешко ми одеше. Што поради стрес и страв дека некој ќе не забележи, што поради замор. А секој дел од мене викаше еби ја, земи ја. Но неможев. Мојот кур ме издаде. Бев засрамен но не успеав. Веќе и времето ни беше непријател. Мартина беше видно разочарана. Ми рече : - Уживај имаме уште цел еден ден...
 
Последно уредено:
S

sramezliviot blesavko

Гостин
Resiv i js da se probam kako pisatel :)
Prv zaednicki odmor, more, prvpat preku agencija da mi se pogodi smestuvanjeto, vila blisku do more, na posleden sprat (potkrovje) ubava golema teresa.... Odmorot i ne pocna bash najdobro devojka mi dobi na vtoriot den, na razocaruvanje na obajcata(po kalendar trebase da dobie posledniot den od odmorot) i taka pocna odmorot, ama zavrsi mnogu mnogu podobro od ocekuvanjeta :). Ke gi preskoknam denovite koga apstiniravme od uzivanje... pettiot den ciklusot zavrsi edvaj cekavme i dvajcata, posle apstinencija e najdobro. Vtoriot den po zavrsuvanjeto bevme na plaza uzivavme vo solenata voda i ubava pesocna plaza, osekavme i dvajcata deka vecerta e toa sto go cekavme kako da ni e prvpat... usnite cel den ni bea edni na drugi bese toa den na predigra celiot den bukvalno ni bese edna dolga predigra, prvpat se soncase toples toj den, prvpat oblece tanga kupaci, prvt mi bese na mene da dobijam nesto pod voda,,,, dvajcata bevme vo iscekuvame sonceto da pocne da zaoga a od druga strana i ne go sakavme toa za denot da trae podolgo vozbudata se poveke rastese! Se nasetuvase zajdisonceto, plazata se podizprazni a nasite strasto uste poveke se razgorea na edna od podzaskrienite lezalki, tolku silno bevme se ljubele kako srednoskolci so prvite partneri, nezni dopiri seksi pogledi predigrata trase i traese, so pogled se dogovorivme deka nema sepak nema da go napravime toa tuka na plaza na lezalkata, sonceto skoro da bese preminato na drugata strana na svetot se zamraci, stanavme i gushnati se upativme do apartmanot, koj za nasa sreka bese vo vila vo koja edinstveno nie bevme od nasata agencija(drugite bea so stranci), na tretiot sprat so preubava teresa zalepena so teresata na sosedniot apartman vo koj bea smesteni mlad bracen par od Svedska. Cekorejki po skalite edinstveno sto si prozborevme bese deka nema sansi da se tusirame za da ne se izladime(pred da trgneme kon apartmanot bevme vlegle vo moreto na dve minuti), otkluciv nabrzina i uste pobrzo zakluciv veke bese mrak go pustiv pleerot na tivko,,, i vo sledniot moment mojot penis so najde vo nejzinata usta, nezno a divo, divo a strasno, mi pricinuvase zadovolstvo kakvo sto ne bev osetil, kako da mi bese prvpat vo zivotot da me zadovoluva oralno, nemozev veke da stojam, se spuziv na spalnata a taa dojde po mene, i vo ist ritam prodolzi da mi pruza toa nezaboravno zadovolstvo usnite i se medeni jazikot i e sladok ko nutela, a mojata banana od mig vo mig stanuvase se potvrda i pogolema..........................[DOUBLEPOST=1412181242][/DOUBLEPOST]............. mmmm vo momentive koga pisuvam i se prisetuvam na tie momenti dobivam erekcija,,,, so slatkite usni medeni taka ubavo nezno poleka go lizeshe od korenot pa se do vrvot nezno a na momenti divo i brzo jazikot i bese topol kako pesokot na plazata....... se ispraviv stanav silno ja pregrnav i baknuvajki pocnav da go soblekuvam gorniot del od kupacite,,, stom se oslobodija od "spregite" mojata usta vednas se spusti na tolku jako nabregnatite bradavicte od ubavite isoncani cicinja,,, nezno go smuknav i ja osetiv solta koja sto se vpila vo pupkite nikogas porano go nemav oseteno toa custvo morska sol a blaga slatka. Vozdivnuvashe, poleka od edna na druga pupka pocnav so jazikot da se spustam pod cicinjata kon stomaceto so silno baknezi okolu pupaceto i nepravilno kruzni dvizenje okolu pupaceto samo i navestuvav sto ja ocekuva podole,, nezno i ja soblekov i tangata koja veke povedena otkolku koga bese vo more,,, legna vo istata polozba na spalnata vo koja predhodno bev jas, a jas pak nejzinata polozba,,, so vrvot od vlazniot jazik, samo nezno gi doprev usnite od vkusnata vagina na koja tukusto proknile svezi vlaknenca posle depiliranjeto od pred 10 dena.... nekolku nezni liznuvanje go nurnav dlaboko jazikot vo najsocnoto jabolko, vo najvkusnata jagotka koja ja imav probano vo mojot zivot, go vsmukuvav sekoe kapce od najvolsebnoto sokce koe sum go vkusil dotogas, silno gi stegna nozete okolu mojot vrat disev preku nejzinata vagina i jazikot i noseto bea vpieni vo nea, go smuknav klitorisot a toa bese patokaz do silniot orgazam koja bese samo pocetok....... me ottrgna i se vrativ so usnite do nejznite usni po istiot pat po koj dojdov do dolu,,, silno se baknuvavmeee.........
 
Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

На врв Bottom