Љубовни, еротски и порно колумни

Член од
1 ноември 2011
Мислења
14
Поени од реакции
33
"Bucko imam iznenaduvanje za tebe." se pojavi vo dvorot kade se razladuvav igrajki si so prskalkata za cvekinja "O,o,o gledam se zabavuvas. Pazi se od sonceto i ne vleguvaj vnatre, za kratko ke bidam gotov i te nosam vo nova avantura." mi rece i pak go snema, sto li zamisluva sega,ajde ke go poslusam i ne vleguvam i taka mi e zabavno da ja igram ovaa detska igra.Nabrgu se pojavi vo dvorot i mi rece a se spremam kako za na plaza i da se simnam vo garaza, ah me izede ljubopitnost no morav da bidam trpeliva. Zaminav vo soba i se spremiv kako za soncanje i banjanje na ona nase mesto, skrisno, si mislev sigurno e toa.
"Gotova sum!" vikav dodeka se simnuvav niz skalite.
"Cekaj!" mi rece izletuvajki od vratata "Ke ti gi zatvoram ocite, imam iznenaduvanje." mi rece i mi stavi lenta na ocite "Vnimavaj, sega ke sednes vo kola i ke te nosam nekade." mi rece i mi pomogna da se smestam vo kola a koga posegnav po lentata me prekori povtorno "Bucko, ne si fer, iznenaduvanje e!"
"Dobro, znaes deka sum ljubopitna. No ti veruvam, denovive si mnogu inspirativen i dobar." mu rekov i pocuvstvuvav kako izleguvame od garaza i kako se zatvara vratata na garazata. Zapocnav da si gi grickam usnite kako sto pravev koga bev vo iscekuvanje.
"Nemoj da pravis taka, me teras na losi misli. Mnogu si ubava vaka, treba pocesto da ti pravam iznenaduvanja." mi rece i me bakna pominuvajki so racete po moeto telo koe kako po obicaj ovie denovi ne e mnogu obleceno "Pristignavme!" mi rece i povtorno me predupredi deka ke mi ja izvadi samiot lentata koga ke dojde vreme "Moras da mi vetis deka ke sedis vo kola, vsusnost ne, izlezi nadvor i cekaj me. Ke se potrudam da bidam brz." mi pomogna da izlezam i me smesti na nekakva tvrda podloga koja najverojatno bese na otvoreno bidejki pocustvuvav deka e zagreana od sonceto. Navistina bese brz bidejki dojde i me krena za raka, "Bev brz mi se cini, poleka sega da ne se sopnes. Vnimavaj da ne padnes. Blisku sme! Sega ke smenime malku tlo, da ne se isplasis.". Se uplasiv, pocuvstvuvav deka povrsinata e malku nestabilna. "Ne se plasi ubavice moja!" se obiduvase da me smiri koga pocuvstvuvav deka posegnuva po lentata na moite oci. Svetlinata me zaslepi bidejki veke polovina cas ocite i bea zatvoreni.
"Ti si nenormalen!" se zaprepastiv koga vidov deka se naogame na mal gliser poraj edno movce koe vleguvase vo voda, "Zarem ne ti treba dozvola da go vozis cudovo?" go prasav.
"Ti voopsto ne se grizi za toa. Ti se dopaga iznenaduvanjeto?" me prasa.
"Mnogu!" odgovoriv seusteneveruvajki im na ocite.
"Ke vodime ljubov nasred ezero." mi rece i gi stavi svoite race okolu mojata polovina disejki mi vo vratot.
Otkako se smestivme vo malata povrsina koja ne ja opfakase kontrolnata tabla i upravuvacot toj zastana napred i go zapali motorot. Za kratko bevme prilicno daleku od bregot i prodolzuvavme kon sredinata na ezeroto kade se zabelezuvaa uste mali sitni tocki od gliseri koi ili se dvizea ili stoe vo mesto a od niv ecese muzika ili smea od srekni luge. Se raskomotiv soblekuvajki se i ostavjki gi vrz mene samo tanga gakickite. Nanesov vrz teloto ulje za soncanje i se spruziv na belata garnitura za sedenje.
"Si se raskomotila ubavice moja. Mislam deka sme dovolno daleku od bregot i od ostanatite za da se raskomotam i jas. Ke vlezes so mene?" me prasa soblekuvajki ja maicata.
"Da, mnogu mi e toplo." rekov i stanav. Vo negovite sorcevi povtorno se pojavi reakcija a jas vesto izbegnav od negoviot pogled skokajki vo voda od rabot na gliserot.
"Loske edna!" mi rece koga skokna i toj vo voda i me obvi so svoite race a moite noze se najdoa okolu negoviot struk. Se spruziv na povrsinata na vodata drzejki se so nozete za nego i uzivav vo sonceto koe pecese uste pojako vrz moeto golo telo. Go cuvstvuvav kako raste vo moeto megunozje, recisi rastegnuvajki gi negovite sorcevi i da ne bea tie verojatno veke ke bese dlaboko vo mene. "Me izluduvas!" mi sepna podigajki me i se nurna vo voda baknuvajki me preku tanga gakickite. Otplivav malku i se vrativ uste pobrgu bidejki bev premnogu vozbudena i ne mozev poveke da cekam. Se kaciv na gliserot i namerno se tegnav povikuvajki go so svoeto mokro golo telo.
"Malecka, mnogu si losa!" mi sepna doagajki mi pozadi grb, mojata namera uspea, go namamiv da se kaci na gliserot i sega ocekuvav vistinsko vodenje ljubov kako od filmovite. I navistina bese taka. Ponel so sebe vino i casi, me iznenadi so potegot. Mi ja podade casata so vino i zapocna da me opsipuva so baknezi koi bea ladni so ogled na toa sto postojano pivnuvase od oladenoto belo vino. Dodeka se mazevme siseto so belo vino se isprazni i casite ostanaa na zemja. Mi gi soblece gakickite i zapocna da me miluva i da me baknuva vo mokroto megunozje. Ispustav krici na zadovolstvo sto od zamaenosta od vinoto i lulanjeto na gliserot sto od nirvanata koja ja dostignuvav so sekoe negovo pojako rabotenje so jazikot. Bese sovrseno, se ispraviv i go legnav sega nego na mekite pernici, se namestiv so megunozjeto kon negovata glava a negovoto kon mojata, 69. Dvajcata vozdivnuvavme od ubavite cuvstva koi ne obzemaa, ne znam sto se upotrebuvase no moeto zadovolstvo bese na samiot vrv i jas konecno svrsiv. Teloto m se opusti no racete seuste rabotea na negoviot organ. Me krena vo race i me smesti na grb, vleze vo mene. Celata treperev dodeka mi gi baknuvase nozete potpreni na negovite ramena i nezno navleguvase vo mene. Dobivav zelba da bida diva, se poveke so sekoe dopiranje na tockata koja me vodese do ludilo. Se izvlekov i go butnav da legne na grb, kako vistinska porno glumica zapocnav da diveam vrz nego, se cudev samata na sebesi od kade izleze ova, od kade znam jas vaka. Ja poacav muzikata ne stanuvajki od negoviot skut sakajki da mozam da vikam a da ne se slusne zatoa sto pocuvstvuvav deka ova svrsuvanje ke bide nezaboravno. Negovoto lice zapocna da se grci od naplivot na energija, toa uste poveke me vozbudi i zapocnav da se stimuliram so racete za da svrsam i jas. Uspeav da svrsam i klitoricno i vaginalno zaedno so nego. Se strupoliv do nego i neveruvajki sto mi se sluci zapocnav da se smeam. Zapocna da se smee i toj.
"Iznenaduvanjevo, odmorov, ke pametam se dozivotno. Ova bese najgolemiot vrv koj dosega sum go pocuvstvuvala. Ne znam od kade izleze sevo ova no mi se dopadna mnogu." rekov ne trgajki ja nasmevkata od lice.
"Ti si perverzno dobra zlato moe. Ova e vistinska nirvana. Ne sakam da zavrsi nikogas." mi rece i se svrte kon menepregrnuvajki me i baknuvajki me po gradite "Sakam pak!"
Ne trebase da kaze uste ednas, vegov vo voda kolku malku da se oladam i se vrativ vrz nego sednuvajki mu vo skutot i so nezni i senzualni dvizenja povtorno go aktivirav, kako sto se zgolemuvase se poveke i poveke go cuvstvuvav vo mene. Me krena i me svrte so liceto kon pernicite, zapocna da navleguva otpozadi i so rakata da mi go miluva klitorisot. Poleka vnimavajki da ne izleze od mene se ispraviv i se potprev na nego, so ednata raka seuste bese na mojot klitoris a so drugata mi gi miluvase cickite. Ovoj pat trase mnogu dolgo, gi menuvavme pozite i od sovrseno bavno vodenje ljubov, preku div sex svrsivme i dvajcata, prvo ona a potoa i jas vleguvajki vo mene so prstite i baknuvajki mi go klitorisot.
Zaspavme i dvajcata. Gliserot se lulase na povrsinata od vodata a jas uzivav vo negovite pregratki i sonceto koe go pecese moeto golo telo. Se razbudivme i dvajcata isprepleteni vo edno i mokri.
"Sonuvav li ubava moja ili bese vistina?" me prasa dodeka mi ja miluvas busavata kosa.
"Znaci i dvajcata sme sonuvale isto, ne e vozmozno." mu odgovoriv.
"Ajde da se razladime i da odime da jademe nekade na bregot. Jas vleguvam vo voda." mi rece i skokna od gliserot. Mu se pridruziv i jas i plivav kratko bidejki me bolea nozete. Nabrgu se vrativme na gliserot, se oblekovme i jas se smestiv na garniturata a toj zastana na upravuvacot i se upati vo obikolka na ezeroto za da se smestime vo nekoj restoran na bregot. Otkako kontaktirase preku radio vrska so bregot mu dozvolija da prijde na Kaneo. Izlegovme od gliserot i se upativme kon eden restoran. Se smeevme drzejki se za race i uzivavme vo ubavite migovi sebicno samo nie. Nikogas ne se cuvstvuvav volku gladna, jadev so slast od ribata i sekoj vkus go primav dlaboko vo sebe.
 
Член од
1 ноември 2011
Мислења
14
Поени од реакции
33
"Bucko, nie ke mora da si odime uste malku doma." mu rekov edno mnogu toplo popladne dodeka lezevme vo dvorot na prekrasnata vila.
"Znam, mi se javi Elena i mi kaza deka od narednata nedela ke bidat upisite kaj nas na fakutet. Mislam deka i ti treba da sednes da se potspremis za tvojot priemen ispit, iako za tebe nema da bide tesko, mora da sednes malku da pocrtas." mi rece so tazen pogled.
"Sto vikas da si odime utre popladne, mozeme na odenje da prosetame po selana i da se iznadiseme cist vozduh. Ne ni se brza koga i da stigneme doma ke bide seedno." mu predloziv.
"Neka bide taka ubavino moja. Ke zastaneme popat kade sto ke ni bide kef, ke jademe vo nekoe ubavo mesto i taka ke si vozime poleka nakaj doma." se soglasi so mene.
Taka i bidna, vecerta se prosetavme uste ednas do ubaviot riben restoran na krajot od seloto, kasnavme od vkusnata riba se izbanjavme ednas pod zvezdeno nebo i se vrativme doma. Vecerta imase najaveno meteorski dozd taka da ne sakavme da go propustime toj zvezden spektakl i se smestivme na samiot krov od vilata i cekavme da zapocne. Si razgovaravme za tekot na ovie recisi dve nedeli kolku sto sme vo Radozda i konecno gi vidovme prvite zvezdi. Se guskavme dodeka studot koj doagase od ezeroto ne ne natera da se simneme i da prodolzme so ljubovnata igra vnatre. Povedeni od romanticnoto nebo osvetleno od zvezdite koi trepkaa naizmenicno prodolzivme da vodime ljubov na podot vo galerijata preku koja sto vlegovme vnatre i koja sto imase prekrasen kroven prozorec od koj ubavo se gledase rastreperenoto nebo. Dolgoto maratonsko vodenje ljubov ne izmori poprilicno i koga konecno i dvajcata bevme na samiot vrv se pocuvstvuvavme kako zvezdite da se tuka na samiot dofat nad nasite glavi. Na neboto odvaj trepkaa zvezdicki i denot veke se gledase na horizontot koga se istusiravme i si legnavme.
Spievme do docna, roletnite odlicno si ja vresea ulogata vesto odbivajki gi upornite zraci svetlina. Stanav prva, se istusirav i se simnav vo kujna za da napravam dorucek. Koga bev veke gotova se simna i toj, go pocuvstvuval mirisot na pecurki i jajca.
"M,m,m... Mirisa prekrasno, se oseka duri i vo banjata. Kako spiese moja princezo?" me prasa obvivajki gi svoite race okolu moite polovini.
"Prekrasno! Stanav odmorena i spremna za denesnata avantura po pat nakaj doma." mu odgovoriv i gi staviv ciniite so kajgana na masa "Gladen si?"
"Mnogu! Izgleda preubavo!" mi rece i se zafati da mi pomogne da postavime na masa.
Pojaduvavme i razgovaravme kako ke go organizirame patot, imavme potreba od ubav odmor i go realiziravme vo vistinska smisla na zborot. Resivme sekoja godina kade i da sme, so koj i da sme, da doagame vo Radozda, a so ogled na toa sto ova leto bese prilicno dolgo so ogled na toa sto imavme odmor duri do Oktomvri resivme uste vednas po zavrsuvanjeto na obvrskite da dojdeme povtorno. Otkako pojaduvavme i ubavo porazgovaravme za senesto ja sredivme kujnata, gi sobravme rabotite na svoeto mesto i se kacivme na spratot za da se spakuvame, dodeka toj pakuvase jas ja sreduvav banjata i taka nabrgu bevme spremni za na pat.
So nekolku litri sok od portokal i termos so kafe se smestivme vo kolam gi otvorivme prozorite do kraj i trgnavme. Se pozdravivme so baba Marta i zaminavme. Po pat zastanuvavme na nekolku mesta da se napieme kafe vo priroda, da uzivame vo pogledot. Na polovina pat nakaj doma zastanavme vo edna mosne interesna selska krcma na rucek. Otkako se najadovme prodolzivme. Naidovme na edna ubava ledinka na koja resivme da navlezeme preku selsko patce i da se odmorime dodeka go gledame sonceto kako zaoga. Dodeka sedev zamislena gi pocuvstvuvav negovite baknezi na vratot. Legnav na kolata vodena od zelbata da prodolzat miluvanjata, a toj poleka zapocna da navleguva pod mojata obleka. Ocite mi bea zatvoreni i gi pocuvstvuvav negovite dopiri megu nozete, poleka mi gi soblece gakickite. Vodevme ljubov na kolata i uzivavme vo mirnoto vreme i zeskiot vozduh. Ova bese vrvot na nasiot odmor. Krajot bese sovrsen, svrsivme zaedno so zaoganjeto na sonceto. Na ovoj odmor mi se ostvarija site seksualni fantazii.
 
Член од
1 ноември 2011
Мислења
14
Поени од реакции
33
Letoto zavrsi, letnite prikazni se sekogas poubavi, no ima i zimata ubava magija. Ete edna zimska prikazna.

Nashata prva novogodishna nok zaedno, reshivme da ja pomineme sami vo mojot stan i da gledame TV, da pomineme edna romantichna vecher, da ostavime se na momentite. Poleka gi isprativme site nakaj kafulinjata vo koi slavea taa vecher, i odnovo i odnovo objasnuvavme deka ne sme za vo guzva.
"Lele kako starci ste, ajde so nas na zurka na saem." ne ubeduvashe bratuched mu.
"Abe ajde uzivajte, nie ke si ostaneme doma, neka sme starci." im objasnuvashe toj.
Gi stavivme omilenite drami na play listata i se smestivme na sofata vo dnevna. Vo kujna se pechea moite specijaliteti, na masata veke imashe postaveno pribor i dve chashi za vino. Otkako zavrshi prviot film stisnav pauza i otidov do kujna, mesoto beshe gotovo, na red bea kolachite.Se povrtkav ushte malku vo kujna i navistina mi stana zeshko, ja soblekov trenerkata i ostanav samo po maica. Togash se pojavi i toj vo kujna.
"Opa, vidi vidi. Zashto ne vikash?" se posheguva.
"Sega ke dojdev." mu rekov.
"Vidi tvojava kujna e mnogu udobna." mi reche i me krena vo race i me stavi vrz rabotnata povrshina na kujnskoto ostrovo "Imash ushte mnogu za pechenje?"
"Ushte malku. Mozebi polovina chas, gladen si?" go prashav bozem ne znaev kakov mu e planot.
"Gladen sum, ama ne za hrana." mi reche i zapochna da me baknuva po vratot "Taman dodeka da se ispeche kolachot mozeme da zavrshime golema rabota."
Zapocna poleka da me soblekuva i da me opsipuva so baknezi po teloto, nabrgu bevme i dvajcata goli i se miluvavme i baknuvavme. Se spushti kon moeto megunozje i zapocna da me baknuva, znaejki deka mozeme da napravime belja me povleche kon rabot i se nurna dlaboko. Se krevav do neboto od vozbuda, bev na oblacite. Koga svrshiv me zede vo race i me potpre na zidot, se isprepletovme dodeka dlaboko vo mene vleguvashe so svojata mashkost. Mu shepnav da me spushti i go sednav na edna stolica, go prechekoriv i zapocnav da skokam vo negoviot skut, vozdivnuvashe dlaboko so sekoe moe izvivanje i mashanje so gazot. Vikashe kako sum losho i neposlushno devojche dodeka ripkav vo negovite pregratki. Me krnena od negoviot skut i mi reche da se potpram na stolot, zapochna da navleguva vo mene otpozadi se podlaboko i podlaboko. So racete me miluvashe po klitorisot i me doveduvashe do vistinska nirvana, svrshuvav dolgo i buchno. Koga svrshi i toj legna na mojot grb i zapochna da me gricka po teloto, iako se tresev od ubavini toj seushte raboteshe so svoite prsti i jas se poveke i poveke treperev. Ne mozev poveke da izdrzam i mi izbegav od pregratkata. Sednav na rabotnata povrshina i se smeev, me gledashe so blazen pogled. Dojde do mene i me pregrna taka shto mojata vlazna i zeshka g-gica go dopirashe na stomakot.
"Uf sum zavrshil golema rabota." mi reche koga pochuvstvuva kolku e vrela "Ajde begaj, sakam posle pak."
"Sakam sega pak." ne znam shto mi se sluchi, jas navistina sakav ushte.
"Mojot g-din ne moze, no jas ke se potrudam." mi reche i povtorno se spushti megu moite noze i me povleche kon rabot, zapochna silno da vrti so jazikot i da brcka so svoite prsti vo vrelata vnatresnost. Svrshiv ushte dva pati, ne znam kako mu uspevashe otkako ke svrsham da me baknuva nezno taka da po samo nekolku minuti jas povtorno bev spremna i povtorno zapocnuvashe da navlaga dlaboko i da me skokotka so jazikot.
"Ama ti si mnogu losha. Ne mozam poveke da si go pochuvstvuvam jazikot." mi reche i mi go pokaza, navistina mu beshe rechisi bel.
Go isprativ vo banja i se oblekov. Gakichkite ne gi oblekov bidejki ne mozev da stavam nishto vo moeto megunozje, chuvstvuvav deka ke mi prepukne klitorisot. Ja iskluchiv rernata i otidov do drugoto wc da se sredam. Koga se vrativ toj lezeshe na sofata i se smeeshe.
"Da postavuvam za jadenje?" go prashav.
"Dojdi malku da se pogushkame." mi reche i gi pruzi svoite race.
Nokta ne zavrshi ovde, sledeshe ushte mnogu strast i ljubov.
 
Член од
1 ноември 2011
Мислења
14
Поени од реакции
33
Prvi januar, sigurno site se sekavate na toj prvi januar koga se razbudivme a nadvor snegot imashe napraveno zavidna pokrivka i seushte vrneshe vetuvajki deka do krajot na denot ke napravi vistinska zimska idila. Se razbudiv od jachinata na odblesokot od snegot koj se imashe natrupano na gelendarot na ogradata. Pokraj mene go nemashe, slushnav deka ima galama vo dnevnata i reshiv da stanam veke, strelkite na chasovnikot oznachuvaa tocno 12:00, docno pretpladne, realno veke pladne. Se istushirav, se oblekov i izlegov od sobata. Vo istiot moment toj vleguvashe niz vleznata vrata so polni kesi.
"Uf, nadvor e fantazija, ama edvaj najdov otvorena pekara da kupam za pojadok. Kako spieshe ti moja ubavice?" me prasha i me bakna otkako si gi sobleche patikite.
"Odlichno, me razbudi snegot. Ti koga stana?" go rpashav i zedov del od kesite.
"Pred chas i polovina. Me razbudi krkorenjeto na crevata. Ajde kupiv topli krofni i peciva, mnogu sum gladen." mi reche i vednash se zafati so mestenje na masata za pojadok.
"Sakash da odime na ruchek nadvor? Da ne gotvime doma." go prashav.
"Moze, sakam da uzivame cel den, da se izlezuvame. Ubavica taa moja, znaesh li kolku te sakam jas?" mi reche.
"I jas te sakam najmil moj." mu rekov pomegju dve odgriznuvanja od krofnata "Za malku ke zaboravev..." se setiv dodeka dzvakav i vednash stanav.
"Shto e sega?" me prasha.
"Ova e za tebe!" mu podadov ubavo zavitkana kutija "Srekjna nova godina ljubov moja!"
"Dusho moja, zoshto i troshela? Dovolna si mi ti!" mi reche i me bakna.
"Otvori go!" mu rekov.
"Izgleda lesno za golema kutija. Da vidam...." se stapisa koga ja odvitka hartijata i koga na kutijata vide deka se raboti za tabla za digitalno crtanje "Ti si nenormalna!"
"Ti se dopagja?" go rpashav.
"Budalche edno, znaesh deka odsekogash sakam edno vakvo." mi reche i ja ostavi kutijata na masa "I jas imam neshto za tebe!"
"Mmmm..." ljubotpitno dzirkav dodeka ja vadeshe kutijata od plakarot vo hodnikot "Kade si ja skril, koga uspea?"
"Poveli najmila, srekna nova godina!" mi reche i mi podade ubavo zavitkana kutija.
"Victoria Secret!" se izraduvav koga ja otvoriv kutijata "Dusho moja, preubavo e!" se izraduvav kako malo dete na ubavata dolna obleka i svilenata nametka od Victoria Secret.
"Za mojata najubava princeza!" mi reche i me zede vo skutot "Ke gi oblechesh po pojadokot za mene?"
"Da!" mu rekov i povtorno se zafativ so kutijata vo koja ja imashe i mojata omilena kolekcija za telo od Victoria Secret "Preubavo e! Ne mozam da dochekam!" rekov i zbutav edno pogolemo parche krofna vo usta i skoknav so kutijata vo race.
"Prchle edno!" me plesna toj po gazot dodeka stanuvav od negoviot skut.
"Doagam brgu!" rekov dodeka bev na pola pat kon spalnata, tamu vnimatelno gi izvadiv site parchinja obleka i gi soblekov trenerkite. Najprvo se namirisav so toaletnata voda na site pulsni tochki na teloto, potoa go oblekov korsetot i tanga gakichkite, chorapite so podvezici, gi svrzav so korsetot i na kraj ja oblekov leleavata nametka. Se poglednav vo ogledalo i se nasmeav na izrazot koj go vidov sproti mene. Izvadiv od plakarot salonki koi mi odgovaraat so dolnata obleka i se upativ kon dnevnata. "Tadadam!" se svrtev okolu sebe dozvoluvajki i na nametkata da otkrie del od dolnata obleka.
"Tokmu kako shto zamisluvav, duri i posexy od toa." mi reche i stana da me pogledne poubavo "Vistinska ubavica, niedna od angelite na Victoria ne moze da se sporedi so tebe, ti si mojot Angel."
"Mnogu mi se dopagja zlato! Ti blagodaram!" gi staviv svoite race okolu negoviot vrat i go baknav "Mislam deka tvojata garderoba voopshto ne odgovara na mojata" mu rekov i zapocnav da go soblekuvam.
Go ostaviv sam da se sobleche a jas otidov do francuskiot prozor i gi trgnav zavesite. Na podot gi namestiv pernicte od sofata i gi pokriv so kebence. Legnav na niv i zapocnav da se miluvam po nozete senzualno povikuvajki go so potezite. Dojde do mene i zapochna da me miluva po teloto ubavo vpivajki me so sekoj pogled. Nabrgu zapochna da vleguva dlaboko vo mene i so ednata raka da mi go miluva klitorisot a so drugata gradite. Beshe premnogu vozbuden i svrshi mnogu brgu, ne sakajki da me ostavi na cedilo prodolzi so jazikot da kruzi okolu mojot klitoris i so prstite da navleguva vo vnatreshnosta. Nabrgu ja dofati G tockata i grchot na moeto lice mu dade do znaenje deka treba da prodolzi. Svirshiv i rechisi se nemav ni pribrano od dozivuvanjata koga go pochuvstvuvav povtorno vnatre vo mene. Ovoj pat traeshe dolgo i beshe bavno, vistinsko vodenje ljubov. Ne ni svrshivme, prekinavme za da se odmorime. Toj beshe do banjata da se izmie i se vrati, zabelezav deka se izmil vo megunozjeto i shtom legna do mene se simnav vo negoviot skut baknuvajki go po organot i grickajki mu gi topcinjata. Me svrte vo poza 69 i zapochna da me baknuva po klitorisot i da vleguva i izleguva od mojata vagina so svoite prsti. Stana moshne toplo i vozbudlivo, koga konecno svrshiv se trgnav i svrhi i toj. Za malku me promashi na shto se iznasmeavme. Ostanavme da lezime ushte dolgo vreme, go pojachivme greenjeto i zedovme kutija so slatki. Poubav prvi januari ne sum imala vo zivotot, do denes koga ke ja oblecham dolnata obleka se prisetuvam na toa utro.
:love:
 
Член од
22 ноември 2011
Мислења
49
Поени од реакции
32
Zdravo na site sto veke se cuvstvuvaat kako doma na forumov.Jas sum nov, pa bi sakal da go zacinam so po nekoja nesekojdnevna erostska prikazna od mojot zivot.
Kako za pocetok ke pocnam so taze storija koja se slucuvase minatiov vrel mesec Avgust.So nekolku drugari dogovaravme odmor nekolku meseci unazad,no nikako nemozevme da se dogovorime odnosno da najdeme zaednicki interes.Posle tolku mislenje odlucivme da trgneme vo Dubrovnik,ah toj Dubrovnik.Kako za pocetok jas malku se razocarav od smestuvanjeto no se na se bese ok... dodeka se fakavme za vrat so drugarive sto kako, zdogleduvam devojka kako sto neam videno nekolku godini unazad.Nekolku dena po pristiganjeto se organizirase nekoja tura za nurkanje na koja site se prijavija osven jas,nekako bev premoren pa sakav toj den da go kuliram, otidov do lokalnoto prodavnice uanpsiv nekolku piva i se vrativ vo apartmanot.Kukata vo koja bevme smesteni bese sosem prazna site bea otideni na toa extremno nurkanje kako sto se kacuvav po skavite ja zamisluvav devojkata koja ja vidov denta koga pristignavme, od toj den taa devojka nemozev da ja izvadam od misli.Soblekov se sto imav od mene, osven moite bokserki legnav na krevetot i pocnav da stegam ladno pivce.Po nekoe vreme vratata se otvori,pomisliv deka turata im zavrsila pobrzo pa se vrakaat ,no koga prasav koj e se slusna zenski glas "izvinete mislev deka nema nikoj" odgovoriv kako nema problem vlezete.Toa bese devojkata,devojkata koja nemozev da ja izvadam od misli,nemozev da si poveruvam sebesi na moment pomisliv deka sonuvam ja prasav poveli sto ti treba kako mozam da ti pomognam,mi odgovori dojdov da gi smenam peskirite zacudeno ja zaprasav pa ti rabotis ovde, ne ova go drzime jasi mi majka mi.Vleze vo kupatiloto gi smeni peskirite mi se izvini sto taka nezgodno upadnala i kidna,lele ke se izedev ziv ne mi ostavi prostor za muabetce taka nervozen i napalen od samata gledka koja mi ja pruzase nejzinata ubavina izegov na terasa da zapalam cigara za da se smiram.Dedeka stojam kako misir na terasiceto nezen glas od dole mi vika se kacuvam pak nagore da ne te nacekam vo nezgodna situacija kako pred malku,mene noze mi se presekuvaat u moment .Ne e mozno ova da mi se desava,se vrakam pri sebe i si vikam daj da prestanam ja so drkadziskive filmovi od ova nema nisto se vrakam nazad vo sobata i spremen so muabetce ja cekam da vleze.Zdravo jas sum Mara nemoj da se topis dojdov da donesam novi sapuncinja ,devojkava me procita vide deka se kocam,a kako da ne se kocam devojkava bese sex bomba,zjapav vo nejzinite goli nodzinja i bitcinja pod nejzinoto kratko belo fustance mote bokserki go izdadoa mojot tvrd debel kur na pocetokot mislev deka si pravam drkazdiski film no Mara sakase ebenje.Sednav na krevetot da go pikrijam kurot sto bese tolku mnogu tvrd no nikako ne uspevav vo toa ,odednas Mara se svrte i mi rece ova e mojata sansa izvadi go toj golem kur sakam da go probam go zamisluvam od denot koga..... koga ja prasav?Pocna da se smee te vidov pred nekoj den gol na terasa kako gi ostavase tvojte mokri sorcevi,nemozev da poveruvam deka Mara me zamisuvala.Kako sto stoese pred nene pocna na se navednuva nejzinite butovi izlegoa od pod kratkoto fustanceto,no po niv izleze i preubavoto topcesto gaze nosese cipkana bela gakicka nejzinata raka pominuvase po preubavoto topcesto gazence taka svrtena so gazeto nakaj mene pocna nezno da go gali picenceto preku ubavite cipkani gakicki,na moment pomisliv deka ke svrsam bez da si go dopram.Mojata raka trgna nakaj topcestoto gazence,go galev nezno rakata mi se slizna nakaj vreloto picence koe veke Mare go galese bese tolku vlazna sto gakickite bea mokri,prestanav da ja dopiram i legnav na krevetot nemozev veke nitu da ja dopiram nitu da ja gledam malku mi falese da svrsam,taa se svrte gi izvadi golemite beli cicki od ubavoto fustance pocna da gi lize prstinjata i da gi pominuva svoite tvrdi pupki so vlaznite prstinja.Pobara od mene da go izvadam mojot kur i da go drkam,nemozev da go prifatam toa bidejki ke svrsev samo sto ke ko doprev,i rekov sedni ovde i go soblekov fustanceto,i pocnav da ja lizam gi lizev listovite na preubavite noze se kacuvav se pogore i pogore ,so jazikot gi sobirav sokovite od vlaznata picka koi tecea po nejzinite butcinja.Ne sakav da i gi soblecam ubavite cipkani gakicki koi me palea uste poveke,pocnav da i ja lizam vrelata vlazna picka preku niv,gakickite bea tolku vlazni sto se cedea vo mojata usta.Odev se pogore i pogore preku nejzinoto stomace za da stignam do ubavite beli cicki na koi bea nejzinite race,pocnav da gi lizam ,da gi smukam ,da gigrickam Mara stenkase od vozbuda,mojata raka veke bese pod belite cipkani gakicki celosno ja osetiv vlaznata vrela picka na koja prstite sami lizgaa po nejziniot klitoris.Me butna i izvika daj go tvojot kur sakam da go pusam, go zema so nejzinite socni usni ko pusese tolku nezno kako da go sakase za sebe, se spustase so jazikot po celata dolzina na mojot kur se do jajcata koi bea polni so sperma gi smikase nezno i tivko izvikuvase ja sakam cela sperma vo mojava picka,bev gotov da svrsam edvaj uspeav da ja otrgnam od kurot koj tolki socno i meracki go pusese i lizese ja svrtev i ja legnav povtorno na krevetot i gi dignav preubavite nozdinja na mojte golemi ramenici mokrite gakicki gi potrgnav od strana i go zariv motot jazik vo nejzinata vrela picka koja izgledase kako nedopreno krofnice bev tolku napalen sto pocnav da i go lapam preubavoto picence mojot jazik kruzese okolu nejziniot klitoris Mare vreskase od zadovolstvo prodolzeno svrsuvase vo mojata usta uzivav i gi goltav site tecnosti od nejzinata picka.Me fati za kosa i izvika stavi mi go toj golem kur sakam da go osetam vo mojava picka,go izvadiv kurov bese toklku tvrd sto nemase vena koja ne se poznavase, glavickata bese ogromna mislev deka ke mi eksplodira go staviv pokraj belite gakicki koi veke bea trgnati na strana i pocnav da go lizgam kurot po nejzinoto malecko vlazno picence go trljav klitorisot so kurot i go cekav momentot koga taa ke pocne da svrsuvaa togas go zariv vo vrelata vlazna picka koja bese tesna za mojot kur go osetiv cel kur kako prodira vnatre togas Mare pocna da vristi na cel glas sto pomisliv deka ke slusne i turata pod voda koja e otidena na nurkanje,ja ebev nezno i gi baknuvav nejzinite cicinja.Togas ja krenav vo race i ja kaciv vrz mene i ja nadenav na kur Mare mesase tolku dobro sto na moment pomisliv deka kurov mi e vo mikser tolku jako go obrabotuvase so nejzinoto malo tesno picence,vristese od zadovolstvo nejzinite orgazmi se redea Mare svrsuvase na mojot kur i nozete i treperea bev presreken.nemozev veke da izdrzam ja smenivme pozicijata ja legnav na krevetot i nodzinjata i gi ispraviv nagore nejzinoto tesno picence,krofnice bese preubavo go slusav samo nezniot glas na Mare kako mi vika napuni me svrsi mi vo picka go zariv krot vnatre i pocnuvav da svrsuvam,svrsuvav tolku jako kako nikogas do sega mojte noze edvaj me drzea,go podizvadiv kurot koj seuste bese mnogu tvrd za da podistece vrelata sperma.Pocnav da ja razmackuvam so mojot kur po celoto picence i pak go staviv vo vrelata tesna picka ja ebev tolku nezno sto osekav na kurov kako Mare se grci,kako piceto mi go usmukuva kurov gi osekav obilnite orgazmi koi gi dozivuvase taa povtorno mi doagjase da svrsam go izvadiv nadvor, i svrsiv na nejziniot klitoris koj veke i od prethodno bese razmackan so vrela sperma.Mare go spusti nejzinoto race nakaj picenceto ja sobra vrelata sperma i slatko gi izliza svojte prstinja.Odkako nakratko legnavme na krevetot da odmorime ja zaprasav,zosto tokmu jas sum toj so koj sakase jako da se izebe.I mi odgovori, kako sto ti kazav na pocetokot simpaticen decko si i nemozev da mu odoleam na tvojot golem kur koj slucajno spiunski go zdogledav.
Pozdrav se nadevam deka uspeav dobro da ja prenesam mojava storija,verojatno vi se dopadna naskoro ke ima uste nesto od istava .
 
Член од
1 ноември 2011
Мислења
14
Поени од реакции
33
Колку досаден ден на факултет, од врвот на Амфитеатарот го набљудував предавањето на професорката и чкрткав на тетратката. Вообичаено не сум толку расеана и секогач се трудам да го пратам предавањето, но тој ден пристигнав покасно и сите места беа зафатени па морав да седнам најгоре, а тоа ми ја пореметуваше концентрацијата и цело време се туфкав како не излегов порано од дома. Професорката предаваше а јас одвај да успевав да фатам понекоја забелешка. Во џебот ми завибрира телефонот, порака.
"Буцко на аеродром сум, ќе бидам дома за два часа. :*", фала ти господе конечно пристигна, бев претерано нервозна деновиве бидејќи замина за Парис кај братучетка му на 18ти роденден, јас имав некои предавања и задачи за завршување па не можев да го дружам. Лицето ми се смени и во тој момент престанав да ја слушам професорката. Погледнав на саатот и насмевката уште повеќе се развлече на моите усни, за две минути часот ќе заврши и можам да си одам дома да се припремам. Цели две недели беше на гости и јас целата горев од желба по него. Кога професорката најави дека е крај на предавањето прва го напуштив амфитеатарот.
"Царева ќерко не доаѓаш со нас на кафе?" ме прашаа колешките.
"Не, Буцко си доаѓа за два часа." им реков и пројурив кон скалите кон излезот, па на паркингот и се сместив во кола "Ало Буцко, каде си?" го прашав и веќе се спремав да излезам на улица "Ајде те чекам дома, ќе земам за јадење од ДМ. Те бакнувам љубов моја!".
Патот до дома го поминав во вистинска замајаност, замалку да поминев на црвено, на наредните семафори не тргнав кога светна зелено и среќа голема што воопшто стигнав дома здрава и жива. Од ДМ купив мевца и компирчиња бидејќи немаше шанси да готвам сега и се упатив кон зграда. попат ја сретнав комшиката која немам храброст да ја погледнам во очи, сирота жена којзнае што се слуша од мојата спална последниве 8 месеци колку што сме заедно со Буцко. Дома беше вистински хаос, набрзина суредив, наместив на маса и го облеков подарокот од Нова година. Додека не беше дома проучував инспиративни видеа на нет и научив многу интерсни работи. Постојано погледнував на саатот и кога стрелката се приближуваше кон час и половина откако ја добив пораката заѕвоне домофонот.
"Буцко, отварај врата!" го слушнав неговиот глас.
"Веднаш љубов моја!Сам си?" го прашав бидејќи не бев баш прикладно облечена за пречекување на гости.
"Да!" ми одговори и слушнав како се затвара вратата на влезот.
"Влези!" му викнав од кујна кога го слушнав ѕвончето и дотрчав да го бакнам "Љубов моја!"
"Сонце мое убаво! Види ја како ме пречекува, дојди овде ти палавке мала!" ми рече и ме крена во раце пречекорувајќи ги куферите ме внесе во дневна седна на софата а јас останав во неговите раце. Ме бакнуваше по телото впивајќи го мојот мирис. "Одам да се истуширам, чекај ме овде!" ми рече.
Лежев на софата со насмевка на лицето и со раката во меѓуножјето, не можев да издржам повеќе. Кога се врати сосема гол ми се нафрли врз мене и ги тргна сите чипки од моето тело. На мене останаа само чорапите и наметката. Седна на софата и ме зеде во скутот, веднаш ме намести на неговата гордо исправена машкост, никогаш не бил волку тврд. Се присетив на некои трикчиња од видеата и започнав да ги применувам, мешав додека тој прдираше длабоко во мене. Со раката си го чешав клиторисот а тоа се повеќе го возбудуваше. Станав и се исправив пред него така да неговата глава доаѓаше точно пред мојата госпоѓица. Стоев исправена како пушка и си ги алев градите а тој ме гризеше како гладно куче, пробуваше да влезе во мојата вагина колку може повеќе со прстите. Клекнав пак врз неговиот тврд орган и скокав како луда, бев на самиот врв кога сама прекинав, се свртев наопаку и формиравме седечка 69ка, лудило, брзоменував пози, од орал на лудо скокање. Н крај го почувствував дека не може повеќе и се натртив на софата, започна да удира во мојот газ со неговите препони силно навлегувајќи во мене. Со раката го дразнев и јас грубо мојот клиторис и свршив, долго додека и тој да сврши. Легнавме еден до друг и се смеевме лудо. Никогаш не бев почувствувала толкава жед за секс. Ми беше жал за него, беше преморен и го оставива да се одмори. Седнавме да јадеме а јас сеуште го закачав со нозете во меѓуножјето. Молчешкум се смешкаше и кога завршивме со јадење без да прозбори ме крена со едната рака и ме однесе во спална. Овој пат водевме љубов, долго и страсно, без да дозволиме да се одвоиме. беше боженствено а тој кога конечно сврши само легна, ме гушна и ми рече "Од ден на ден стануваш се подобра. Ајде да спиеме!"
 
Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
Откако се оженив, паднав у депресија си викам сеа само со една ли не иде вака, ама сватив дека сум бил превише наивен (и покрај годините) и дека не е никаков проблем да ебеш лесни женски а такви фала му на господ има се повеќе, така да морав да ебам нешто од страна пошто сексот со жена ми, ми стана монотонија. И пак, фала му на Господ еве интернет, скајп... воа ноа се упознав со една жена која обожава садо мазо и баш се договоривме да се видме одкако се испоебавме виртуелно. Знам дека е глупо да се пишува за секс тоа се прави, па секој злонамерен може да каже дека се фалам, но еве што ми се деси. Се најдовме. Туѓа жена е послатка од најубава а да е твоја и затоа и ваа ми се допадна. Баш мој укус, гузата, сисата, а башка устата само да сиса кур а не да ми ломоти . Тоа време имав пари и резервиравме соба у хотел и одма и викам гузи се курво има да те ебам и она одма се намести и што да причам знаете сами како иде тоа ко на порно филм, ја растурав цела ноќ а башка ми остана у сечање коа кажа ми ја растураш материцата. И така сеа да не идам у детаљи, пробав све што имам видено, фатив да ја врзувам со лисица да ја шамарам и да ја тепам дур ја ебам се разбира онака колку да ја понижам, и она пресреќна вика цар си. Викам па цар сум ама не ми пишува на чело дека имам 20 сантима а башка неам пари баш, плус интелектуалац али не квази. И све беше ок. После тао се разделивме супер. Ми кажа ја чекал маж и викам ок ај гит. И после тоа све што иам глеано на порно све пробав со неа и сеа коа е слободна коа иде кај сестра и или кај нејзините се ме вика и си ја ебавам и неа и сестра и, све проваме, и сеа на крај се поставува она прашање кое важи за сите, да ли се она што го пишуваат стварно им се десило??? или само зборат така? или ако им се десило шо има да кажуваат на други??? Како и да е, баш ми е гајле, јас што е до мене морам депресијата да ја лечам со секс и помага.Највеќе ме пали жената да биде покорна, да биде целосно задоволна од мене ама и да биде понижена, малку да ја камшикувам, и баш сретнав пред некое време една млада мамичка која сеа ја ебавам и неа и ќерка и и стварно се се супер дур трае.
 
Член од
1 ноември 2011
Мислења
14
Поени од реакции
33
Седевме во салонот во мојата вила во Маврово и си разговаравме. Одамна немаме поразговарано, моите колоквиуми, неговите испити, моите испити, неговите крајни рокови, само ке се видиме ке се плеснеме во кревет, ке водиме љубов, ќе вечераме и тој си оди, или ме носи дома. Конечно завршија сите обврски на факултет и дојде моментот на одмор. Се спакувавме и правец Маврово. Овој пат малку поразлично од претходните викенди кога сами одевме решивме да понесеме неколку пријатели, за жал само една другарка ја прифати поканата па од почеток ни беше некако глупаво што сама ќе дојде и си мислевме дека ќе и биде досадно, но другарката се покажа голем љубител на природата па постојано шеташе низ околината.
"Злато, си имала ли некогаш некаква перверзна желба која не ти се остварила" ко од топ ме праша тој додека седевме покрај каминот сите тројца.
"Што ти текна сега?" го прашав шувствувајќи се малку незгодно од пријателката.
"Не знам, си мислев дали некогаш си имала некоја желба. Сакам да знам, можеби ќе можам да ти ја исполнам." се насмевна.
"Немој да ти биде незгодно од мене, ако сакате да си поразговарате да идам ја пак на шетање." рече другаркава.
"Абе седи, нема везе. Аман си правиме муабет, возрасни сме веројатно. Јас секогаш си ги кажувам моите желби и Буцко ми ги остварува. Ти Марта, имаш ли некаква желба?" ја праша тој.
"Леле Буцко, многу си лош. Го усрами девојчето, таа не знае ниедека сме малку чукнати." се обидов на шега да го свртам муабетот, ама ми се допаѓаше правецот.
"Нема везе, ми се допаѓате како пар. навистина сте искрени. Имам и јас неостварени желби, љубопитност повеќе, како и секоја жена." рече Марта.
"Навистина? Имам и јас, во последно време ми се врти една идеа низ глава." реков јас и погледнав во него "Сакам да пробам со жена!"
"Буцко, навистина? Токму тоа сакав се да кажам, затоа и го свртев муабетов. Знам дека си љубопитна, јас би сакала да те гледам со некоја жена." рече тој.
"И јас ја имам истата желба. Сакам да пробам со жена, одамна сакам, се надевам еден ден ќе ми се исполни." рече марта.
"И јас се надевам!" реков и го погледнав Буцко, не ми се верува каде замина муабетов, црното вино, огнот и возбудата навистина се најдоа на едно место. Продолживме со виното и со муабетот, се шегувавме на сметка на Буцко, си потпивнувавме од Т`гата, отворивме уште едно шише, се раскомотивме малку и започнавме да се смееме.
"Навистина сте многу мили, мило ми е што ја прифатив поканата." рече Марта кога го допивме и второто шише вино "Ќе отвориме уште едно? Мене ми се услади. Топло ми е, ќе одам да се преоблечам."
"Буцко, да не изгледаме како да сме ја донеле девојкава овде намерно?" го прашав додека Марта се пресоблекуваше.
"Што ти лета во главчето? Си разговараме, отвори уште едно вино." ми рече и ми подаде неотворено шише вино.
"Oтворивте вино?" праша марта кога се врати прилично разголена.
"Повели!" и ја подадов чашата полна вино.
Оваа девојка беше видно потфатена од винцето, образите и беа румени. Иако и моите мисли беа поматени сепак осеќав дека нешто ќе се случува. Се приближив до буцко и му ги шепнав моите сомнежи. Само ме погали по лицето и ми шепна дека ако сакам можам да си ја исполнам желбата, ќе му биде драго да не гледа и тој ќе знае дека сум го направила тоа на негово големо задоволство, ми вети дека нема да посака да се вмеша.
"Еј, не е фер да се шепоти во друштво." рече Марта и ја стави својата рака на моите бадра.
Ја започнав играта која таа ја иницираше, започнав да ја задевам. Ја соблеков тренерката и останав по маичка, забележав дека започнаа да и светкаат очињата. Го појачив каминот и ги соблеков и тренерките, останав по боксерици. Ме пофали дека имам вкус за долна облека а јас се пофалив дека е подарок од Буцко. Го бакнав Буцко страсно како награда за пофалбата која туку што ја добив. Дотурив вино и наздравив за последната вечер во Маврово. Набргу моето меѓуножје беше мокро, и се пофалив дека ме навлажни атмосферата. Се понуди да осети, ми ја стави раката меѓу бедрата и се изненади од топлината која ја осети. Праша дали може да се раскомоти и таа, и по изразот на задоволство од моја страна скокна и ги соблече хеланките. Остана по маичка и по танга гакички. Ја прашав дали може и јас да осетам колку е возбудена, ми дозволи и раката мис е најде меќу нејзините нозе, беше топло но не како кај мене. "Легни!" и кажав и започнав да ја милувам, и ги потргнав гакичките и започнав со јазичето да шетам по нејзината розева г-ца. Буцко уживаше во глетката. Таа започна да воздивнува, рече дека ниеден маж не ја лижл толку јако, тоа дополнително ме напали и започнав со прстињата да навлегувам во неа, со јагодиците од прстите и ја дофатив г-точката и започнав да ја дразнам. Буцко ми дојде зад грб и рече дека сака да ме гали и лиже додека јас неа ја галам и лижам, и се извини на неа и и рече дека не сака да ме вара макар и јас да се согласам. Јас се смеев и и ја лижев мократа г-ца а Буцко веќе навлегуваше во мене со своите прстиња и ми ја цицаше мојата г-ца. Буцко се тргна и се врати на своето место а јас се свртев во 69, таа не беше умешна како Буцко но нејзината неумешност ме возбудуваше уште повеќе, нејзината грубост ме доведуваше до лудило. таа сврши два пати а јас сеуште не бев ни започнала да воздивнувам. Ме потргна да легнам и започна да навлегува во мене со својата мала рака, ми а пикна речиси цела рака, викав од возбуда, наеднаш како дане беше истата Марта, со едната рака извади од ташната вибратор и го стави во својата вагина, ме праша дали сакам и јас и не ни чекајки наодговор извади уште еден и го пикна на местото на нејзната рака, со јазикот пак нурна во мојот клиторис и пак се сврте во 69, свршувавме и свршувавме и двете, се цедевме. Кга се уморивме таа стана си ги собра работите и отиде да спие во својата соба, јас останав гола на подот. Буцко дојде до мене и ме праша дали била добра како него. "Ни во најдобрите соништа, никоја не може да те замени тебе душо моја!" Тоа го возбуди многу, се соблече веднаш и навлезе дабоко во мене. навистина беше така, тоа што Буцко го правеше меќу моите нозе никој не можеше да го постигне. Имавме див секс, беше совршено. Свршив и кога ме праша за уште еднаш му кажав дека сакам само да ме покрие и да заспијам, не можев повеќе да си го осетам меѓуножјето. Заспав гола а тој ме милуваше.
Се разбудив во спална, облечена во пиџами со страшна главоболка. Буцко сеуште спиеше. марта беше во кујна, правеше појадок.
"Добро утро марта!" и посакав.
"добро утро!" ми посака и таа срамежливо.
"Не мораш да се срамиш, и двете сакавме и добивме. Ајде тоа нека биде убаво сеќавање и за двете и да не го споделуваме со никој, некогаш ќе се смееме ама само ние двете. Буцко не е проблем, тој знае дека треба да остане доживувањето само за нас." и реков и ја прегрнав.
Појадувавме, се спремивме и тргнавме накај дома. Марта сеуште молчеше но откако и Буцко и кажа дека не треба да се сеќира се опушти малку.
 
Член од
22 ноември 2011
Мислења
49
Поени од реакции
32
Prolet, hormoni 300 napalen 700 nekolku dena nemav sex niti pak sum go praznel.Stanuvam onaka sabajlecki proletno raspolozen i se cudam sto ke se pravi kako da go ubijam denov sepak raboten den koj na fakultet koj na rabota,po izvesno vreme mi zvoni drugarka so koja pred nekolku dena dogovaravme da se vidime kao nesto kafe ali se go odlozuvame.Ej kako si sto pravi stana li,sto napravivme so kafevo se dogovarame nekolku dena da pieme i nikako da se dogovorime:rolleyes: ne da ne mi se idese po glupive kafici dremenje bezveze.I vikam ne sum raspolozen za kafe i za sedenje u nekoj glup kafic,ubavo e vremevo bi go iskoristil za nesto drugo,pozitiven odgovor epa super i mene ne mi se sedi na kafe,sakas li da pesacime po Vodno.Super i rekov mi odgovara ajde spremaj se te cekam i ideme.Trgnavme nie onaka pozitivno raspolozeni da se kacuvame po nasava skopska planina,sonceto si go praese svoeto cvekenca rascvetani zelena trevicka mirisi na priroda na site strani.Neznam zasto no u prolet zelbata za sex mi skoka 700 valjda od tie mirisi na priroda rascvetani drvca,pesacime nie taka nagore zadisani eden pozadi drug,a mene pogledot celo vreme mi bega kon topcestite naprceni gazinja na drugarka mi stegnati vo sivite helancinja ,prekrasna gletka osekav kako kurot pocna da mi raste.Kako za belja nosev sorcevi pa nemav kako da go sokrijam,kurov se poveke i poveke stanuvase potrvr i potvrd odednas zastanavme da pravime pauza, i na zaebancii i vikam na drugarkava glej kolku mi ripnal utrinska kurodrvica pogledna onaka sramezlivo i pocnavme i dvajcata da se smeene,mi rece sokri go tami ke pomine nekoj covek ke ti se smee,no denta nemase zivo pile na Vodno raboten den.Prodolzuvame nagore,a drugarkava prodolzuva da me zeza na sto ti se digna na sumava li... :LOL:ne i rekov na zaebancija na tvojte ubavi gazinja nemozam da prestanam da ti gi gledam.E toa bese momentot,a znaci ti se svigjaat moite gazinja a nikogas ne si mi kazal,pa ne sum imal moznost eve sega ti kazuvam. Prodolzuvame nie taka nagore i odednas se vrti i mi vika ama i tebe ne ti e los kolku sto mozev da vidam ne ti go sobira u sorcevive,a da i vikam ako go izvadam moze da pobegne po sumava ke treba da go brkam i pocnuvam da se smeam,ne se smej daj izvadi go bas da vidam sto kries tamu sto se plasis da ne ti izbega ,ne vikam sramota e .Ej sto ti e,abe kakva sramota daj da go zirnam .Go izvadiv bese tolku tvrd sto mislev deka ke mi explodira,se nasmea i prodolzi da odi odednas gi soblece sivite helancinja izlegoa preubavite topcesti gazenca,nosese crna pamucna polu tangicka mene ocive fliper ne mi se veruvase.Ti se svigja li moeto mazno gazence,neznaev sto da kazam mi padna jazikov i rekov pa neznam dali e mazno ne sum go doprel nikad epa ajde dopri go sega imas sansa,go doprev gazeto bese kako na bebe od sram se povlekov.Ej samo tolku epa sega moram i jas da go dopram tvojot,momentot koga go fati vo raka mislev deka ke svrsam cuvstvoto bese:vozbud: pocna da go gali uzivav,me prasa dali mi smeta rekov ne bas naprotiv uzivam pocnavme da se lapame na eden moment zaboravivme da diseme.Me fati za raka i mi rece ajde da skrseme od patcevo nekade na sigurno,se probivavme niz gustata suma baravme soodvetno zatskrieno mestence edvaj se probivavme izlegovme na edna livadicka koja bese sugurno mesto za da pocneme da se prepustame na strastite.Se lapavme tolku strasno racete pocnaa sami da setaat po nasite tela,moite race gi mesea nejzinite topcesti gazinja ja slusav kako ubrzano disese po mojot vrat,togas rakata ja spustiv pomegju nejzinite noze na sivite helanki se poznavase fleka od vlaznoto picence,go trljav picenceto preku helancinjata koi se poveke i poveke bea mokri nejzinata raka veke bese na mojot kur go drkase tolku nezno gi osekav jajcata deka mi tezat bea prepolni so sperma.Mojot jazik pominuvase po nejzinite cicki koi zirkaa od nejzinoto otvoreno maice,gi izvadiv nadvor gi lizev i gi grickav pupkite pocna diskretno da stenka rakata ne ja odvojuvav od nejzinata vlazna picka,ja butnav rakata pod gakickite pickata i bese tolku vrela sto pomisliv deka ke se rastopi nezno go trljav klitorisot pocna da svrsuva se grcese i stenkase.I gi soblekov helancinjata i ja kaciv vrz mene,kurov lesno propadna vo vrelata vlazna picka pocna poleka da mesa na mojot tvrd kur osekav deka so picka ke mi go ismuka ,go ubrzuvase tempoto pocna da mesa se pobrzo i pobrzo osekav kako svrsuva na mojot kur tecnostite se slevaa po moite jajca svrsuvase prodolzeno stenkase tolku silno sto odeknuvase planinata,zdivuvase na mojot kur so nejzinite nokti grebese po moite gradi.Veke bese izmorena izvika se predavam sakam da svrsis na moite gazinja,znaese deka me palat mnogu ja svrtev legna na stomaceto i se ispruzi na zelenata trevicka samata gletka me natera da svrsam njzinite gazinja bea naprceni nagore,a pomegju niv zirkase vlaznoto picence kako krofnicka.Legnav vrz nejze go staviv kurov vo vlaznata picka koja ja pritiskaa gazencata,go stavav poleka i uzivav vo gletkata koja mi ja puruzase osetiv deka svrsuvam go izvadiv kurot i pocnav da ja prskam vrelata sperma na nejzinite gazenca,spermata se slevase nakaj vlaznoto picence koe se kriese pomagju topcestite gazinja.Srekni i zadovolni malce zasrameni,sepak bevme drugari prodolzivme da lezime i uzivkame vo prirodata toj proleten den.Potpolno se razbirame, seuste sme drugari i bez razlika na toa ponekogas imame sex koj e fenomenalen.
 

nescafe

за освестување
Член од
27 август 2009
Мислења
604
Поени од реакции
277
Од пред десетина години, некаде 2000 беше ова.
Застанувам јас со мојата прва кола ако може така да се каже фиќо на маџари да купам цигари и да почекам еден колега да ми донесе некои ствари па да заминам до кај девојка ми тогашна, чекам јас така нестрпливо кога една теткица доаѓа и ми вика:
Дечко може ли да ми помогнеш ми требаат 30 денари за автобус.
И викам нема проблем, почекај ме да раситнам, се враќам и и давам 50 денари, али она не си оди, останува, ипочнува муабет, каде ќе одиш, и слично, и објаснувам дека чекам еден колега па потоа ќе одам да се видам со девојка ми а она на тоа ме прашува: па како ти иде со неа, се е*бете ли задоволен ли си, ја гледам онака чудно и не ми е јасно што сака теткицава али сепак и одговарам, па дава али кога како некад да некогаш не.
Она ме прашува а сакаш ли да е*беш така постарки, јас, да зашто не, епа ајде ми вика да одиме до камник за 500 денари, ја качувм јас али не на камник туку ја носам по едни бавчи пред билимбегово и застанувам покрај пруга, и почнуваме и како работам јас некаде неа пола поминува воз, леле, летно време луѓе висат на прозорите на возот а јас се кријам да не ми видат фаца..

Има и други, али оваа ми е некако поинтересна, затоа ја одбрав неа.
Да, но ќе наиде на импресии кај машката. И така се издаде дека си по роспиите, затоа пишувај! :D
И јас бев по роспиите, али некогаш а сега е сосем обратно брат, сега ни триста денари не ми даваат по нив, зашто да плаќам кога може истото да го имам за џабе, луѓето се менуваат.
 
Член од
11 ноември 2011
Мислења
202
Поени од реакции
235
Сабота .. ден за журкање ...
Со дечко ми се договоривме да не искачаме никаде,домашна атмосвера,некој филм да погледаме .
Сето тоа беше договор на телефон,по кој јас почнав да се спремам,а тој замина на туширање .
Се спремав некој час и половина,имав уште предвреме план таа ноќ да бидам само негова,а тој само мој и да биде најлудо .Ме очекуваше со пуканки во раки и цедиња филмови ...Али дочека нешто друго.Стоам пред негова врата во многу високи црни потепетици,бели подвезици,краток минич(црн),кошула(бела) закопчана до копче до под гради ,бел градник и бела чипкена танга.Нежна шминка,со нежен сјај за усни,а косата испеглана и пуштена.
Му звонам на мобилен и му велам да се симни да ми отвори,а тој као отворено е влези горе ,и заклучи ја вратата.Велам неможам зафатени ми се раците, дај те молам одвај го држам и мобилниот.
Се симнува и ја отвара вратата и застанува ко скаменет со отворена уста :)O),ме изгледа од глава до пети,навратувајки се и задржувајки се на градите .Го фатив нежно за муцка и го погледнав страсно дирекно во очи.Неговиот поглед не беше нешто по различно...Му читав во очи дека ме посакува сега одма.Го бакнав нежно и се потргнав,тој ме фати за половина и ве завлече накај него со цел да ме залапа... Го турнав велејки,полека има време за се . Го фатив за рака и идам пред него,се качувам по скали,а тој ме зграпчи за газот ... Влеговме во соба,го турнав на кревет,пуштив песна и почнав со секси движена ... Како забразуваше ритамот,така и мојте движења беа по секси и по секси ... Почнав да се полека соблекувам,гледајќи го прави во очи.
Не издржа многу,почна да се мртка и да се пипка ....
Јас само што ја соблеков кошулата ... Почнав нежно да се галам низ тело .Се свртев и му се натртив со газе дирекно во лице...Извика едно гласно ауууууффффф !
Го свлеков и миничот ... Со една нога се потпрев на креветот и почнав да се пипкам ''штипкам''.
Рече ... Не прекинувај продолжи како што почна ... Почнав по потпетици да го фаќам кај курот кој што беше толку надрвен и едвај чекаше да се најде во мојата уста .
Му ги соблеков пантоалоните...Почнав да го галам преку боксерки .Ме фати за врат,ме залапа, рече ме посакува !
Полека го слеков и боксериците,веќе неговиот ''гол''кур се наоѓаше во мојата дрланка !
Ме гледаше со исчекување и желба за да го примам во уста ....
Го мачев неколку минути ... Не издржа .
Ми рече : Ајде тигрице,не мачи ме повеќе!
Се насмевнав и почнав да го лижам.
Секоја секунда се повеќе и повеќе забрзував,го примав во уста,го лижев толку сласно ко да го лижам омилениот сладолЕт !
Ме отргна од него ме крена и ме однесе на неговата клупа за вежбање ....
Ми ги слече рамките почна да ме бакнува...Ми го шпушти кај стомак градникот.Почна да ми ѓи масира цицките !
Масирајки велеше ... Ме излудуваш ,ме излудуваш целата ,ме излудуваат твојте гради,ме излудуваат брадавичките !
Почна да ми ѓи лиже ...Ѓи лижеше толку страсно ... Со една рака почна да ме гали за пичето ... Се спушто долу ... Ме грицна за пичето преку гаќичките...Писнав !
Ги потргна настрана ...Продолжи со една рака да масира цице а со друга пиче !
Се доближи и почна да лиже, лижеше лево,десно,горе доле ... Ми ја лижеше со сласт...Во меѓувреме јас се фаќав за цицки,а тоа го излудуваше... Уште повеќе забрзуваше...за кратко неговите прсти се најдоа во мојата пичка.Почнав да стенкам ...Тој ме ебеше со прсти и ме лижеше ...Уффф толку многу ми годеше !
Ѓи тргна прстите,а јас ѓи фатив и ѓи излижав ... Стана и ме страсно залапа ... Го фатив за курот кој што беше карпа !
Се свртев и реков ... Ајде ,ајде силно бутни ми го,страсно еби ме ... Твоја сум ...Мој си .... Еби ме силно сега ...одма !
Ме плесна по газе и ми го бутна во пиче.Ме ебеше толку силно ... се свртев со глава и го гледав како потполно ужива ...Ме зграпчи за цице .. тоа ме излудува .. се повеќе и повеќе забразуваше а јас излидував и ја стегав пичката ... Извикуваше и тој силно,не се воздржуваше ...Се тргна .. јас клекнав преднего почнав повторно да му го пушам ... Ми ја држеше косата ... јас ко ''неиживеана'' му го пушев курот..
Ме крена мене а тој седна на клупата .... Му седнав на курот бев толку запалена ...што толку страсно го јавав ,....Ме лижеше за цицки ... ме фати за газа и ме туркаше нагоре надолу ... Ми велеше дека сум најдобра а јас се повеќе забрзував .... Ме преќина и ме легна на грб ... Ми ги стави ножињата на рамениците и почна силно да ме пука ... врскав потполно ..Бев во облаци ....Ми ѓи пушти нозите и со долниот дел ме сврте на лево .. Ми го бутна почна уште посилно да ме пука ...Полудев сосема и свшив... Тресејки се ,почна да ми ја лижи ...
Ме крена .. ме потпре на ѕид ,и ја крена едната нога и продолжи да ме пука ... Засилуваше се повеќе и повеќе ... се отргна а јас се свртев и клекнав ..Ја отворив устата и ми свши ... Голтнав и го излижав ...
Ми рече дека сум ненормална,издиша и легна !
 
Член од
24 јануари 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
U mom kraju u gradu gde zivim u daljem komsiluku je zivela izvesna Nada,devojka koja se druzila sa mojom majkom i sestrom.Bila je mladja 10 god.od moje mame i priblizno toliko starija od moje sestre.Imala je plavu i dugu uvijenu kosu,plave oci,prava “blondie” farbana … tako sam se lozio na njene guzove kad god je dolazila u tesnim minjacima kod nas u posetu,a siguran sam i za mog caleta… bilo je ocigledno.Nije bila preterano visoka,ali tako lepo gradjena,imala je taman kilograma za njenu visinu.Jednom tako smo se svi organizovali jednog julskog dana,krenuli na reku da se rashladimo,pa smo usput svratili do nje,i ona je krenula sa nama,jer je bila uzasna vrucina tog dana 90`-ih… Celog dana smo se brckali,skakali i suncali,a ja sam je krisom gledao da ne primeti,jedva sam skrivao nabreklost mog buzdovana,koji je bio tvrd do bola,mastao sam da budem u njenoj toploj mackici,imao sam nekih 17 god. u to vreme i bio jos uvek cedan… u jednom trenutku svi smo bili u vodi,plaza je bila velika…ali ipak daleko su nam bile stvari pa je Nada otisla da neko nesto ne drpi,a i ja ubrzo za njom uz izgovor da mi je postalo zima (na onoj vrucini)… Seo sam pored nje na peskir,nesto je vadila iz torbe,a ja sam je gutao ocima… bio sam opsednut njom,ali bio sam za nju klinja i nije o tome ni razmisljala.Izvadila je kremu i buduci da su se moji jos kupali zamolila me da joj namazem ledja,zbog cega sam ja ustvari i izasao iz vode,bio sam mlad ali “namazan”(oduvek)… Nasula mi je kremu u sake,i legla na stomak… u tom trenutku su mi ruke bile hladne kao zmija od treme i nekog straha,sav sam se tresao…. trljao sam kremu u sakama kao lud kako bi ih zagrejao,krenuo sam da trljam ledja,brzo pa sve sporije,uzeo sam jos kreme i poceo da joj mazem listove i butine,sve sam isao okolo naokolo,nisam imao hrabrosti da se priblizim mnogo njenoj vlaznoj mackici.. i svo vreme ruke nisu prestajale da se tresu,pitala me je sta mi je,ja sam prokinuo i probio led rekavsi”Nado svidjas mi se”sageo glavu na sta me ona uhvatila za bradu i podigla mi glavu nasmejala se i ustinula za obraz uz cimanje,(prestala je drhtavica) Dosli su i moji,taman smo seli nesto da pregrizemo,najednom pocese da dolaze sivi oblaci,natusti se nebo i poce da grmi.Brzo smo se spakovali da izbegnemo nevreme i krenuli kuci.Kada smo stigli cuo sam da je pitala sestru da se istusira,ona joj je dala peskir i Nada je otisla u kupatilo,uleteo sam kao slucajno za njom i navukao rezu,bila je jos u kupacim… malo se brecnula i pitala,hej sta radis,sapnuo sam joj na uho da sam se mojima javio da idem do komsije preko puta,i da niko ne zna da sam sa njom u kupatilu,bila je u blagom soku,a ja sam to iskoristio i uhvatio je za njenu slatku guzu i poceo da joj ljubim vrat (komsijina skola u to vreme),nasmesila se i rekla,ajde ulazi da se tusiramo… poludeo samod srece. zezali smo se sapunjala me je i ja nju,bas je umela da me oslobodi,iz macora mii je vec odavno curla semena tecnost a bogami sam i na usta zvalio od napaljenosti.Sampnom sam joj trljao kruskaste grudi,u jednom trenutku sam je za jednu gricnuo,napolju je pocelo da pljusti uzasno,miovo sam joj stomak jednom a drugom drazio macu srednjakom,nisam mogo da izdrzim…cucnuo sam uhvatio za dupe i nasrnuo na njenu picku,palacao sam kao lud kao da lizem cokoladni zid,zarivao sam joj jezik unutra,puna su mi usta bila njene picke bila brijana sa dlacicama koje su me bockale… napalila se kao luda uhvatila me za kosu i privijala se uz mene,podigla me i pocela da ljubi kao ni jedna do tada,bio sam izgubljen u vremenu i prostoru….ona je stvari preuzela u svoje ruke,ja sam bio sasvim paralisan od pomame… vec ranije sam svrsio… ali kada je pocela da mi miluje jaja ponovo je bio u svojoj celoj velicini okrenula se i istrcila,krenuo sam da je tucam kao lud lud lud… i ubrzo je sasvim napunio,rekla mi je da ga ne vadim jos da joj je lepo kada je unutra… i da pije pilule… izvadio sam ga i sperma je pocela da se sliva niz njene butine,to me je dodatno palilo okrenula se sagela i lepo ga ocistila od sperme,izasao sam iz kade i sacekao da se na brzaka do-tusira.Izasla je i brisala se,ja sam bio jos uvek popaljen,bila mi je kao med,sageo se i ponovo krenuo da lizem,hteo sam da joj pojedem picku…rekla je dosta je cuce nas,uradicemo ovo ponovo ne brini i strasno me zazvalila,izasla je a ja malo posle nje,tako da je to ostala nasa mala tajna,tucali smo se posle toga mnogo mnogo kasnije kada mi je bilo 20 i neka,kada sam vec imao dosta devojcica iza sebe,sve dok se nije kasno udala i otisla za Italiju gde i sada zivi…. nastavak sledi iz kasnijih zescih tucanja sa njom,pisacu vam uskoro.
--- надополнето: 24 јануари 2012 во 23:51 ---
U mom kraju u gradu gde zivim u daljem komsiluku je zivela izvesna Nada,devojka koja se druzila sa mojom majkom i sestrom.Bila je mladja 10 god.od moje mame i priblizno toliko starija od moje sestre.Imala je plavu i dugu uvijenu kosu,plave oci,prava “blondie” farbana … tako sam se lozio na njene guzove kad god je dolazila u tesnim minjacima kod nas u posetu,a siguran sam i za mog caleta… bilo je ocigledno.Nije bila preterano visoka,ali tako lepo gradjena,imala je taman kilograma za njenu visinu.Jednom tako smo se svi organizovali jednog julskog dana,krenuli na reku da se rashladimo,pa smo usput svratili do nje,i ona je krenula sa nama,jer je bila uzasna vrucina tog dana 90`-ih… Celog dana smo se brckali,skakali i suncali,a ja sam je krisom gledao da ne primeti,jedva sam skrivao nabreklost mog buzdovana,koji je bio tvrd do bola,mastao sam da budem u njenoj toploj mackici,imao sam nekih 17 god. u to vreme i bio jos uvek cedan… u jednom trenutku svi smo bili u vodi,plaza je bila velika…ali ipak daleko su nam bile stvari pa je Nada otisla da neko nesto ne drpi,a i ja ubrzo za njom uz izgovor da mi je postalo zima (na onoj vrucini)… Seo sam pored nje na peskir,nesto je vadila iz torbe,a ja sam je gutao ocima… bio sam opsednut njom,ali bio sam za nju klinja i nije o tome ni razmisljala.Izvadila je kremu i buduci da su se moji jos kupali zamolila me da joj namazem ledja,zbog cega sam ja ustvari i izasao iz vode,bio sam mlad ali “namazan”(oduvek)… Nasula mi je kremu u sake,i legla na stomak… u tom trenutku su mi ruke bile hladne kao zmija od treme i nekog straha,sav sam se tresao…. trljao sam kremu u sakama kao lud kako bi ih zagrejao,krenuo sam da trljam ledja,brzo pa sve sporije,uzeo sam jos kreme i poceo da joj mazem listove i butine,sve sam isao okolo naokolo,nisam imao hrabrosti da se priblizim mnogo njenoj vlaznoj mackici.. i svo vreme ruke nisu prestajale da se tresu,pitala me je sta mi je,ja sam prokinuo i probio led rekavsi”Nado svidjas mi se”sageo glavu na sta me ona uhvatila za bradu i podigla mi glavu nasmejala se i ustinula za obraz uz cimanje,(prestala je drhtavica) Dosli su i moji,taman smo seli nesto da pregrizemo,najednom pocese da dolaze sivi oblaci,natusti se nebo i poce da grmi.Brzo smo se spakovali da izbegnemo nevreme i krenuli kuci.Kada smo stigli cuo sam da je pitala sestru da se istusira,ona joj je dala peskir i Nada je otisla u kupatilo,uleteo sam kao slucajno za njom i navukao rezu,bila je jos u kupacim… malo se brecnula i pitala,hej sta radis,sapnuo sam joj na uho da sam se mojima javio da idem do komsije preko puta,i da niko ne zna da sam sa njom u kupatilu,bila je u blagom soku,a ja sam to iskoristio i uhvatio je za njenu slatku guzu i poceo da joj ljubim vrat (komsijina skola u to vreme),nasmesila se i rekla,ajde ulazi da se tusiramo… poludeo samod srece. zezali smo se sapunjala me je i ja nju,bas je umela da me oslobodi,iz macora mii je vec odavno curla semena tecnost a bogami sam i na usta zvalio od napaljenosti.Sampnom sam joj trljao kruskaste grudi,u jednom trenutku sam je za jednu gricnuo,napolju je pocelo da pljusti uzasno,miovo sam joj stomak jednom a drugom drazio macu srednjakom,nisam mogo da izdrzim…cucnuo sam uhvatio za dupe i nasrnuo na njenu picku,palacao sam kao lud kao da lizem cokoladni zid,zarivao sam joj jezik unutra,puna su mi usta bila njene picke bila brijana sa dlacicama koje su me bockale… napalila se kao luda uhvatila me za kosu i privijala se uz mene,podigla me i pocela da ljubi kao ni jedna do tada,bio sam izgubljen u vremenu i prostoru….ona je stvari preuzela u svoje ruke,ja sam bio sasvim paralisan od pomame… vec ranije sam svrsio… ali kada je pocela da mi miluje jaja ponovo je bio u svojoj celoj velicini okrenula se i istrcila,krenuo sam da je tucam kao lud lud lud… i ubrzo je sasvim napunio,rekla mi je da ga ne vadim jos da joj je lepo kada je unutra… i da pije pilule… izvadio sam ga i sperma je pocela da se sliva niz njene butine,to me je dodatno palilo okrenula se sagela i lepo ga ocistila od sperme,izasao sam iz kade i sacekao da se na brzaka do-tusira.Izasla je i brisala se,ja sam bio jos uvek popaljen,bila mi je kao med,sageo se i ponovo krenuo da lizem,hteo sam da joj pojedem picku…rekla je dosta je cuce nas,uradicemo ovo ponovo ne brini i strasno me zazvalila,izasla je a ja malo posle nje,tako da je to ostala nasa mala tajna,tucali smo se posle toga mnogo mnogo kasnije kada mi je bilo 20 i neka,kada sam vec imao dosta devojcica iza sebe,sve dok se nije kasno udala i otisla za Italiju gde i sada zivi…. nastavak sledi iz kasnijih zescih tucanja sa njom,pisacu vam uskoro.
--- надополнето: 24 јануари 2012 во 23:52 ---
U mom kraju u gradu gde zivim u daljem komsiluku je zivela izvesna Nada,devojka koja se druzila sa mojom majkom i sestrom.Bila je mladja 10 god.od moje mame i priblizno toliko starija od moje sestre.Imala je plavu i dugu uvijenu kosu,plave oci,prava “blondie” farbana … tako sam se lozio na njene guzove kad god je dolazila u tesnim minjacima kod nas u posetu,a siguran sam i za mog caleta… bilo je ocigledno.Nije bila preterano visoka,ali tako lepo gradjena,imala je taman kilograma za njenu visinu.Jednom tako smo se svi organizovali jednog julskog dana,krenuli na reku da se rashladimo,pa smo usput svratili do nje,i ona je krenula sa nama,jer je bila uzasna vrucina tog dana 90`-ih… Celog dana smo se brckali,skakali i suncali,a ja sam je krisom gledao da ne primeti,jedva sam skrivao nabreklost mog buzdovana,koji je bio tvrd do bola,mastao sam da budem u njenoj toploj mackici,imao sam nekih 17 god. u to vreme i bio jos uvek cedan… u jednom trenutku svi smo bili u vodi,plaza je bila velika…ali ipak daleko su nam bile stvari pa je Nada otisla da neko nesto ne drpi,a i ja ubrzo za njom uz izgovor da mi je postalo zima (na onoj vrucini)… Seo sam pored nje na peskir,nesto je vadila iz torbe,a ja sam je gutao ocima… bio sam opsednut njom,ali bio sam za nju klinja i nije o tome ni razmisljala.Izvadila je kremu i buduci da su se moji jos kupali zamolila me da joj namazem ledja,zbog cega sam ja ustvari i izasao iz vode,bio sam mlad ali “namazan”(oduvek)… Nasula mi je kremu u sake,i legla na stomak… u tom trenutku su mi ruke bile hladne kao zmija od treme i nekog straha,sav sam se tresao…. trljao sam kremu u sakama kao lud kako bi ih zagrejao,krenuo sam da trljam ledja,brzo pa sve sporije,uzeo sam jos kreme i poceo da joj mazem listove i butine,sve sam isao okolo naokolo,nisam imao hrabrosti da se priblizim mnogo njenoj vlaznoj mackici.. i svo vreme ruke nisu prestajale da se tresu,pitala me je sta mi je,ja sam prokinuo i probio led rekavsi”Nado svidjas mi se”sageo glavu na sta me ona uhvatila za bradu i podigla mi glavu nasmejala se i ustinula za obraz uz cimanje,(prestala je drhtavica) Dosli su i moji,taman smo seli nesto da pregrizemo,najednom pocese da dolaze sivi oblaci,natusti se nebo i poce da grmi.Brzo smo se spakovali da izbegnemo nevreme i krenuli kuci.Kada smo stigli cuo sam da je pitala sestru da se istusira,ona joj je dala peskir i Nada je otisla u kupatilo,uleteo sam kao slucajno za njom i navukao rezu,bila je jos u kupacim… malo se brecnula i pitala,hej sta radis,sapnuo sam joj na uho da sam se mojima javio da idem do komsije preko puta,i da niko ne zna da sam sa njom u kupatilu,bila je u blagom soku,a ja sam to iskoristio i uhvatio je za njenu slatku guzu i poceo da joj ljubim vrat (komsijina skola u to vreme),nasmesila se i rekla,ajde ulazi da se tusiramo… poludeo samod srece. zezali smo se sapunjala me je i ja nju,bas je umela da me oslobodi,iz macora mii je vec odavno curla semena tecnost a bogami sam i na usta zvalio od napaljenosti.Sampnom sam joj trljao kruskaste grudi,u jednom trenutku sam je za jednu gricnuo,napolju je pocelo da pljusti uzasno,miovo sam joj stomak jednom a drugom drazio macu srednjakom,nisam mogo da izdrzim…cucnuo sam uhvatio za dupe i nasrnuo na njenu picku,palacao sam kao lud kao da lizem cokoladni zid,zarivao sam joj jezik unutra,puna su mi usta bila njene picke bila brijana sa dlacicama koje su me bockale… napalila se kao luda uhvatila me za kosu i privijala se uz mene,podigla me i pocela da ljubi kao ni jedna do tada,bio sam izgubljen u vremenu i prostoru….ona je stvari preuzela u svoje ruke,ja sam bio sasvim paralisan od pomame… vec ranije sam svrsio… ali kada je pocela da mi miluje jaja ponovo je bio u svojoj celoj velicini okrenula se i istrcila,krenuo sam da je tucam kao lud lud lud… i ubrzo je sasvim napunio,rekla mi je da ga ne vadim jos da joj je lepo kada je unutra… i da pije pilule… izvadio sam ga i sperma je pocela da se sliva niz njene butine,to me je dodatno palilo okrenula se sagela i lepo ga ocistila od sperme,izasao sam iz kade i sacekao da se na brzaka do-tusira.Izasla je i brisala se,ja sam bio jos uvek popaljen,bila mi je kao med,sageo se i ponovo krenuo da lizem,hteo sam da joj pojedem picku…rekla je dosta je cuce nas,uradicemo ovo ponovo ne brini i strasno me zazvalila,izasla je a ja malo posle nje,tako da je to ostala nasa mala tajna,tucali smo se posle toga mnogo mnogo kasnije kada mi je bilo 20 i neka,kada sam vec imao dosta devojcica iza sebe,sve dok se nije kasno udala i otisla za Italiju gde i sada zivi…. nastavak sledi iz kasnijih zescih tucanja sa njom,pisacu vam uskoro.
 
Член од
22 ноември 2011
Мислења
49
Поени од реакции
32
Pred izvesno vreme go imav naj dobriot sex koj mi se desil do sega,pa si vikam aj ke go spodelam so vas :) Se motam ja po doma kao i obicno so telefonot u raka i si prakam poracinja so edna devojka koja ja zapoznav neodamna.Od obicni poracinja poleka preminuvaa u sexy poraki,od koi pocna kurov da mi gi siri bokserkite,po nekoe vreme pisuvanje ja i predlozuvam da pominam i da ja soberam malce da se provozime po snegot koj pagjase kao lud.Se podspremam na brzina i startuem nakaj picencevo,dodeka vozev nakaj nea osekav kako kurov mi e tolku vlazen sto mi se cedi niz nogavica,stignuvam kaj picevo pred zgrada i zvonam da i kazam deka ja cekam,ona veke bila u lift.Izlaga od vlez ja gledam i u moment osekam kako ke doziveam eksplozija u bokserki,picencevo stegnato boli glava.Pripienata trenerka koja ja imase na sebe i go otcrtavase sekoe delce od nejzinoto trtlesto gazence,nejzinite trvrdi pupki mislam deka mozea da se primetat preku jakniceto koe go nosese mozev da ja osetam toplinata koja doagjase od nejzinata vrela picka koja edvaj cekase jako dupenje.Trgnavme da se vozime po snegot koj ne prestanuvase da pagja,bese prekrasna atmosvera ,otkako svrtevme nekolku krugcinja okolu centarov se uparkiravme na eden parking na koj nemase nikoj osven nie i snegot u kolata bese potoplo i od apartmanite na skijackive centri.Pocnavme poleka da se prepustame na strastite se lapavme nezno i poleka,mojot jazik pominuvase po nejziniot vrat,a nejzinoto dlaboko i zabrzano disenje cuvstvuvav kako pominuva niz moite veni,nejzinite cicki vo ubavoto cipkano prsluce koe go ispolnuvaa celo veke bea izlezeni od trenerkata mojot jazik poleka se spustase nakaj niv nezno gi pominuvav ubavite golemi cicki so mojot jazik no se vrakav nagore nakaj nejzinite socni usni.Ednata raka gi galese nejzinite ubavi cickista preku nejzinoto prsluce dodeka mojot jazik se spustase nakaj tvrdite pupki,pocnav da i gi lizam pupkite preku prsluceto,gi smukav i gi lizev socno go slusav nejziniot glas kako tivko pocnuva da stenka od vozbuda.Togas gi izvadiv cickite od prsluceto i gi zalapav celi,cickite mi bea vo usta a nejzinata raka pominuvase po moite trenerki kade nemirno cekase da izleze mojot golem tvrd kur.Ja spustiv mojata raka nakaj nejzinoto picence i pocnav polega da ja trljam preku trenerkite,togas ja pocuvstvuvav nejzinata raka kako vlaga vo moite bokserki go fati debeliov ,golem trvd kur i pocna da go drka poleka.Mojata raka na nejzinoto picence go zabrzuvase ritamot nejzinite trenerki veke bea vlazni,ja protnav rakata vnatre moite prsti ednostavno propadnaa vo nejzinata vrela vlazna picka.I gi soblekov trenerkite i gakickite ostanaa samo nejzinite goli nodzinja i ubavoto malo izdepilirano picence,togas mi rece sakam da me gledas dodeka jas ja trljam mojata picka ,a jas da te gledam kako go drkas tvojot kur.Pocna samata da se dopira nejzinite dopiri i samata gletka me izluduvaa,mi rece ke svrsam dojdi i stavi mi go u usta tvojot golem kur,se pribliziv do nea i go staviv u usta kurot pocna da go pusi kako da i e posledno svrsuvase so mojot kur vo usta.Pocna da mi go pusi ,go pusese tolku strasno i socno so jazikot pominuvase po dolzinata na mojot kur,nezno gi smukase jajcata sakav da i ja lizam vlaznata picka no ne mi dozvoli .Go zema mojot kur i pocna da go lizga po vrelata vlazna picka,so kurot si go trljase klitorisot me izluduvase,odednas osetiv kako kurot propagjase vo nejzinata tesna mala picka go vadev i go stavav poleka dodeka strasno se lapavme pocna da svrsuva,se spustiv dole i pocnav socno da i ja lizam pickkata jazikot mi propagjase osekav kako mi svrsuva u usta.Me legna go zema mojot kur se kaci vrz mene go stavi i pocna poleka da mu se navlekuva go stegase picenceto dodeka se navlekuvase na nababreniov kur,pocna da zabrzuva se poveke i poveke stenkase kako luda pocna da svrsuva osekav kako nejzinata tecnost se sleva po mojte jajca,prodolzi da mesa i da svrsuva,svrsi uste dva pati.Veke nemozev da izdrzam osekav kako mi nadoagja eksplozija vo mojte jajca pocnav da svrsuvam,se simna od nego i pocna da go lize pocnnav da svrsuvam na nejziniot jazik svrsiv tolku mnogu sto kapkite vrela sperma kapea po nejzinite cicki,ne gi cuvstvuvavme nozete.ostanavme uste malce da lezime da dojdeme na sebe.
--- надополнето: 28 февруари 2012 во 13:25 ---
 

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.403
Од моите сеќавања од младоста за првиот мирис на љубовта.Кога прв пат искочив на корзо,беше некаде крајот на шеесетите или во почеток на седумтесетите години.пред тоа детски живот во градот. Маалски живот.Во моето Еврејско маало.Под него веднаш Вардар,над него Калето,на два чекори чаршијата,преку мостот плоштадот каде навечер беше скопското корзо.Овај пат ќе пишувам за тоа скопското корзо,но повеќе за мириста на љубовта а за детскиот живот имам многу пишувано во разни теми. Но времето си врви ние деца полека ги остававме дрвените пиштоли од багремови гранки со кои игравме везден „Камај“, ги оставивме и колцата од стари точаци кои ги тркалавме пак со некое суво багремово гранче по цело маало,ги оставивме и другите игри и летањето „цуцулиги“ и
„криенката“ и „фотката“ кои ги игравме заедно со девојчињата.
Почнаа срамежливо да ни се појавуваат и темни влакненца под носот,а и нешто да ни мрда во гаќите а веќе и го завршивме основното образование,па полека почнавме да искачаме и на скопското корзо.
Прво тоа беше онака само прошетка,повеќе дневна да не речем приквечерна и тоа најчесто ние двајца најверни другари ќе излеземе накај плоштадот.Отпрвин ништо не се случуваше,до овде до онде ќе свртиме, по еден сладолед може ќе земеме ако имаме пари и пак назад во маало пред куќите. Друг пат кога ќе излеземе,посматраме како повозрасните веќе младинци се во друштва а има и девојки со нив.Нас лиги ни течат. Ние шетајќи така ќе се видиш со уште некој другар или роднина и почнува да се формира друштвото.Се договараш утре кај да се најдеме и во колку саат.
Сега треба да се најде тоа место за средби,за стоење и забава на корзото,веќе сме десетина и одлучни тоа кај да биде.Прво тоа не треба да е заватено од друго друштво,оти ќе има караници.
Затоа што подоцна кога е веќе зајдисонце,нема шанси да најдеш место за стоење на корзото,било да е тоа покрај излозите на продавниците,било на тротоарот или пак на плоштадот.
Ние такво место најдовме,мислам на старото корзо пред продавницата „Громби“, од влезот на десната страна,од левата страна беше некое друго друштво.До „Громби“ беше продавницата за украсен порцелан,кристал и подароци „Фонтана“,таму имаше други две друштва.А од лева страна беше книжарницата на „Култира“.Ние со тиа околни друштва не се познававме и не контактиравме,
секој си ја гледаше својата работа.И онака бевме токму,да не речам премногу.На ова место бевме секојдневно,поготово јас и брат ми бидеиќи живеевме во близина,но и сите останати другари. Ова
корзо тука го викавме „Шизик“ корзо.Тоа беше околу тој триаголник: од Лотарија,па Култура,Громби
Фонтана,Ефропа,Герас Цунев,Краш,Рубин Кармин,Музички Магазин,Бурекот па околу се врти преку
Самоисхрана,Малата книжара,Хронометар,Хигиена (машка-женска)и пак доаѓаме кај сме почнале.
Тука ако влезеш во редот за кружење нема искачање,а и не можеше тоа беше кордон-шпалир од посматрачи наредени на ивица од тротоарот и најповеќе се разбира машки,кој и ги закачаа женските кој шетаа-кружеа тука а не беа во друштво.Но често и тие што стоева или беа во друштво ќе свртеа по еден круг колку да се размрдаат.
Карши „Громби“ т.с. од „Пелистер“ до „Југопластика“ беше т.н. позбилното корзо,се одеше таму напред-назад во два реда со посматрачи од двете страни,од кај излозите и од кај тротоарот.
Тука беа и малку повозрасните, на прагот за брак а имаше и постари моми.Често знаевме да поминеме од таа страна и да ги задеваме постарите моми,па така и две привлековме во нашето друштво.(живеева веднаш позади Феријален дом)
Пред стариот хотел Македонија,кој се урна за земјотресот,беше направен ресторан и тука на тоа место имаше многу заватени места со друштва.Од таму кон телефонските говорници па се до поранешниот Офицерски дом и половина плоштад, немаше игла кај да фрлиш додека траеше корзото.Ова место го избегавав,ако навлезеш повнатре не можеше да излезеш,таква беше гужвата.(а и поради телефоните беше)
Друг пат ќе напишам за околните ресторани и забави,како и за корзото на новиот кеј на Вардар,и за корзото во новоотворениот ГТЦ,кое функционираше повеќе години и беше „добро“.
Овде сакам повеќе да се зарджам на случајот од насловот на текстот.
....МИРИСОТ НА ЉУБОВТА
Поминавме така на ова место можеби година и две без некое позначајно женско друштво,поточно
без свој „фатени“ девојки.Но не ни фалеше ништо,забавата беше одлична,девојки кружеа како на рингишпил а тие беа ничиви па можеа да се задеваат а и да се штипнат.Ако ти се допаѓа некоја ја чекаш пак да помине во наредниот круг,ако не искочила во меѓувреме.Но ако помине пак покрај ова место значи и она си бара забава,а ти пак ја штипкаш по образите а наредниот пат,ја ваќаш за рака и почнуваш да кружиш со неа едно крукче и рибата е ватена на јамката и на потег си.Сега се зависи од тебе дали од утре имаш девојка.А едно такво визуелно љубовно кружење беше не помалку од 30 минути. Така еден другар од Маџари прв фати девојка-женска.Јасно дека од утре одма почна да се чатали,а ние уште повеќе го задевавме и му досаѓавме.Девојката имаше уште две сестри и наскоро и нив ги донесе на корзо.Отпрвин да се правда дома каде е,значи не е сама
и додека тие шетаа овие беа во нашето друштво.Беа малку помали од нас и не ги закачавме,бар не во почетокот. Така стоиме една вечер пред „Громби“кога еве ти ги нив со уште една другарка.
Ваква пролика не се испушта и јас веднаш во акција да свртиме едно крукче со неа,инаку друг ќе ја земе а не има десетина.Ја земам за рака и почнува веднаш да ни се топат рацете еда во друга.
Веќе се знае никој не смее да ја „дира“кога ќе дојде наредниот пат.Јас ја фатив.
Веројатно по некој месец така вртејки крукче,ја повлекувам од гужвата и одиме ја носам накај кејот
на Вардар кои беше тогаш празен и во темница.Бакнеж веќе имавме севтосано еднаш или двапати
на испраќање,но овде се пружа шанса за вистински „Филмски“ па и за пипкање,јасно преку блуза или кошула.Но јас не сум со тоа задоволен па истражувам повеќе.Тогаш немаше девојка во панталони.Полека ја пикам раката под карираната широка сукња-сукњиче.Тоа девојчето ја пикнало главата накај мене и се тресе како дете кога ќе извадиш од студена вода.Јас покрај гаќичките пробувам со прсте две да допрам прв пат до п....то.А тоа веќе се навлажнило и успевам малку и да ги протнам прстите како во симитка.Ова е веќе нешто,а повеќе и знам не може да се успее, станавме и се враќаме накај друштвото но ги сретнавме сестрите,тргнале да ја бараат или да шетаат но кога се ставија и веднаш заминаа што и мене ми одговараше.
Одам кај друштвото на нашето место и им викам одма: Фатив п..ка.
-одма коментари: е како да не! од сите ќе чујам исто?
Мене ми текнува за прстите,ги приближувам до носот и го осетив прв пат МИРИСОТ НА ЉУБОВТА
Тоа беше чуден мирис,тоа не беше мирис што сум го осетол до сега на друго место,
не беше мирис на скапан компир и не беше мирис на конзервата со црви за на риба,заборавена на сонце од вчерашноит ден,ова беше друг мирис,нов непознат тоа бешеМИРИСОТ НА ЉУБОВТА
Ги подавам сега прстите кон најгласниот другар во навредите,му ги ставам под носот овој зема здив и влече од миризот на љубовта,се приближуват и другите другари и тие сакат да окусат од тој чуден непознат мирис,им ги подавам прстите ѓоа е ова шише со коњак па ќе нема за втор круг, но секој сака уште еднаш да повлече од тој божествен пријатен нов непознат мирис,мирис кои сите го посакуваат од нив.Ги осеќам,ги разоткривам нивните мисли во очите, како да сакат да кажат: Анчо не ги ми рацете до утре, да подишиме и утре од овој МИРИС НА ЉУБОВТА дури ги осеќам како да сакат тој мирис да остане вечно на моите прсти.
Некои ги повикал и другите другари кои шетаа-кружеа и веднаш и тие побараа да вкусат од новиот
мирис, им ги подавам и ним прстите кои го носат и држат тој мирис како да си стварно со носот меѓу женските нозе.И тие повлекуват од миросот и испуштат звуци на задоволство и среќа што го осетиле МИРИСОТ НА ЉУБОВТА, како Оивер Млакар кога ќе го дигнеше капакот од тенџерето во кое Карапанџа зготвил прекрасно јадење ( обавезно са жлисом вегете )
Наскоро и другарите си фатија девојки,не сите но некои сигурно и пробале дали и кај нивните е оној ист мирис на п..ето, како оној мој прв МИРИС НА ЉУБОВТА.
Со девојчево не одевме многу долго,наскоро со татко (кој беше свештеник)и цела фамилија отидоа за Америка, каде останаа подолго време. Но ја продолживме љубовта со допишување преку писма.Јас отодов потоа во ЈНА. Потоа неколку години работа и шетање.
Писмата проретчија,не мислевме веќе еден на друг. А веќе и ги немаше. Дојде време за женење бидеиќи веќе сите другари се оженија. И јас се Регистрирав и како што е обичај девојка ми,идната
и сегашна моја сопруга остана кај нас во станот ден-два.Во тоа време ,т.с.наредниот ден дошла таа девојката која ми го подари првиот МИРИС НА ЉУБОВТА кај нас дома.Зазвонила на врата и да и отвори мојата свршеничка.Се запознале ја примила внатре,прашала за мене поразговарале и потоа си заминала. Јас не бев дома и не ја видов.Воопшто потоа не сум ја видел,ниту знам дали е во Скопје или каде е девојчето што ми дозволи да вкусам од МИРИСОТ НА ЉУБОВТА.
 
Џ

ЏинЏер

Гостин
„Не“, едвај успевам да изустам додека нејзините вешти прсти ја раскопчуваат мојата кошула. Знам дека ова е погрешно, дури целиот Тиквеш не може толку да ми ја замати главата за да не можам да разликувам правилно од погрешно... Или може? Нејзините врели усни пополека се лизгаат надолу од мојот врат па се до набрекнатите гради. „Не“, велам уште еднаш, но моето тело го кажува спротивното. Се грчам под налетот на нејзините допири, нејзините усни успеваат да ја запалат секоја точка од моето тело и моето „Не“ пополека се губи. Се топам. Се препуштам до крај. Како низ сон приметувам дека и фармерките веќе не се на мене. Ја чувствувам нејзината рака во моите гаќички. Не можам повеќе, ќе експлодирам во секој миг. Како да ми ги чита мислите. Станува и оти до масата. Си тура вино во чашата и го пие во една голтка. Потоа се враќа. Ме турка на креветот, легнува врз мене и почнува со јазикот да го истражува моето тело,постепено спуштајќи се. Најпрвин усните, па вратот, градите, стомакот, препоните,нозете, се до стапалата, а потоа пак полека нагоре... Го сеќавам нејзиниот јазик во најврелата точка на моето тело. Првин полека, а потоа се побрзо и побрзо нејзиниот јазик влегува и излегува од мене. Срцето ми чука се посилно, едвај дишам, а рацете толку силно ги стискам во перницата што почнувам да јачам од болка. Тоа изгледа уште повеќе ја возбудува, па почнува уште појако да се припива до мене... И одеднаш буууум. Експлозија. Срцето за миг ми застанува, целото тело почнува да ми трепери и сеќава, нешто жешко и влажно таму долу.... Тоа ќе да е тоа. Големото О. Досега само сум слушала за него, а никогаш не сум го доживеала. Значи не било мит. Одеднаш се чувствувам толку исцрпена, уморна, среќна...или е само до виното?

***

Пробивниот звук на мојот будилник ме враќа во реалноста. 6:30-време е за на работа. Главата ми тежи еден тон. Го исклучувам будилникот. Се обидувам да се присетам на минатата ноќ. Ми се враќаат сликите,толку реално, како повторно да го проживувам сето тоа. Со самата помисла се навлажнувам. Но чекај, каде е таа, каде се шишињата вино од масата, каде исчезна се? Зар е можно се да беше само сон? Не ми се верува, каков сон? Си се смеам самата себеси. Погледнувам во часовникот - 6:45, крајно време да станам. Мрзливо се тегнам, се влечкам до плакарот и го земам првото парче облека кое ми доаѓа при рака. И за малку ќе добиев инфаркт кога ја видов трагата од кармин на мојата кошула.

П.С: Авторката нема, и никогаш немала хомосексуални аспирации. Целиот текст е плод на имагинација и обид за создавање на мало парче уметност.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom