Љубовни, еротски и порно колумни

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Има ли некој храброст (и време) да напише?

Реално и неизмислено најстрастно лично сексуално доживување, детално и еротски опишано и преточено во проза?
Без да штеди на зборови, термини и чувства?

Ајде да ве видам! :)

Чувствувам дека Долфин ќе го скрши мразот! :)
 
Член од
2 септември 2005
Мислења
5
Поени од реакции
8
Го пратам форумов неколку недели, ама до сега ме мрзеше да се регистрирам и пишувам. Од сега веќе 8) 8) 8) 8)

Следново е нешто што ми се има случено летово...

Во Маракана не сум бил одамна. Затоа кога ми кажа Саше да одиме таму на свирка, сакав до го одбијам.
- Не ме зезај, какви фуфи има во Колосеум и во Кабрио, ти во Маракана ќе ме буташ. – се побунив
- Да брат, ама оди пушти се на некоја во Колосеум да те видам! Тоа се толку дигнати шмизли, со носот во облаци, што ќе ти се смачи животот ако и пристапиш на некоја. А во Маракана не е тоа случај. Таму се поопуштени девојките.
Иако и после овој убедителен муабет не ми се идеше (бидејќи и у колосеум сум фаќал девојки), решив да не му кршам атер.
Отидовме, и прво што приметив од врата беше страшната гужва. Игла немаше кај да падне. Плус, многу повеќе машки од женски. Лош филм, си реков. Застанавме со Саше на страна и си замавме по едно пиво. После 5 минути муабет, и константен “скенинг“ од моја страна го прашав
- Пикира некоја? Ти фаќа око?
- Е оваа десно од мене крупнава. – ми кажа.
Десно од него стоеа 2 девојки. Едната висока, крупна со плава виткана коса, а другата нешто пониска, доста цицлеста, црна девојка. Веднаш стапив во акција и и пријдов на пониската. Не дека ми се свиѓаше, ама изигравав жртва за другар ми, искрено. Саше веднаш улета, се упозна и почна да ја “освојува“ плавата. Што и беше ОК, бидејќи девојчево се погоди зборлесто. Ама црната, “мојата“ изгледа сфати зашто јас пријдов и што е работата, и не ми прифаќаше баш муабет. За 5-6 минути Саше си беше зазборен и “во елемент“, јас играв на музиката, а црнава исфрустрирано и мирно си го пиеше коњакот.
Играјќи така приметив до мене една повозрасна типка. Оценив дека има околу 33 години, и играше доста диво и секси. Беше висока 1.65м со добри облини. Имаше црна коса до рамења. Многу слатка на фаца. Носеше плава маица со кратки ракави, и црна долга сукња. На нозете имаше шпицасти салонки, со едвај приметлива штикла.Ме примети дека ја гледам и ми се насмеа. На следното нејзино вадење на цигара, јас спремно чекав со упаљачот. Како што и палев, ми ги фати нежно двете раце, палејќи ме гледаше у очи, и ми намигна. Комплетно се свртев накај неа, и почнав да и “денсам“. Пред да успеам да се свестам, типкава почна да се трие од мене. Си реков, сега или никогаш
- Јас си идам од тука за 15 минути. Ако сакаш ајде со мене – и реков.
Ме погледна диво ми дојде до уво и ми кажа – Направи да бидат 10.
- Мики, се преставив.
- Биљана.
Се свртив накај Саше и типкиве, и му кажав на Саше дека ќе треба скоро да си одам. За 7-8 минути се поздравив и си тргнав. Биљана веднаш ме следеше. Излеговме од Маракана и тргнавме накај мојата кола.
- Колкава си? – ја прашав
- Колку ми даваш?
- 27-8 и реков.
- Хехе, ајде не ласкај сега. 35 сум.
- Јас сум 30.
- Ауууууууууу, па ти стар си бил. Хехехехеехе – се изнасмеа – Јас си мислев дека си негде 26.
Стигнавме до колата, и јас и ја отворив вратата
- Уф, ама си бил џентлмен ти – ми рече и сакаше да влезе. Ја фатив за лакт и ја свртев накај мене. Ја потпрев на колата, и и ја ставив десната рака на вратот, и почнав да ја чешкам. Лицето ми беше на 15-20 сантиметри од нејзиното. Се приближи и почна страсно да ме бацува. Ја залепив на колата, ја ставив левата рака на нејзина слабина, и продолжив да и ја истражувам устата со мојот јазик. После минута време страсно бакнување, се тргнав, се насмеавме еден на друг и влеговме во колата. Тргнав накај мојот стан, и цел пат раката ми шеташе по нејзината подлактица.
Стигнавме кај мене пред зграда, паркирав и и излеговме од кола. За минута време отклучив врата и влеговме кај мене дома. Едно влегување, почна диво да ме бакнува. Уште во ходникот ми ја соблече маицата. Сега она ме залепи на ѕид, ме грепкаше по слабини, и на мое изненадување почна да ми ги лиже и шмука брадавиците. И ја соблеков и јас маицата, и видов дека има пристоен пар на цицки под прслукот.Не губев време.веднаш и го откопшав и прслукот и и ги ослободив. Е тука, иако бев доста попален и здрвен пред тоа, мислам дека додатно ми порасна во гаќи.Биљана ги имаше најцврстите сисетани што ја уопште ги иам видено!
Не можев да издржам , и ја дигнав сукњата, ја грабнав за гз, и со нозете околу мене, ја однесов до спална. Како да немам видено пар цицки пред тоа у животов, ги стиснав силно и почнав да ги лижам и шмукам. Биљана ми ја галеше косата за тоа време и воздивнуваше. И ја откопчав и сукњата и и ја соблеков одоздола. Набрзина се спуштив и почнав да и ги бацувам влажно препоните. Имаше црвени гакичќи. И ги соблеков инстатно.И ги раширив нозете со моите широки рамења, и си дадов момент да уживам во погледот. Имаше пичe каквo што преферирам. Со крупни набабрени усни, и издепилирана, освен триаголнестата фризура, која што и беше неколку сантима над клиторисот. И ја бакнав како да ја бакнувам во уста. Полека, страствено, целата! Беше доста влажна. Почнав да и ги бацувам усните на пичето една по една. Па и втиснав еден полн бакнеж, со јазикот до пола во пичето, а со устата и ја лапнав цела, и така ја шмукав. Сите нејзини сокови ги собрав со јазик, и ги голтнав. Не дадов ништо да истече. Пичето и се стегаше околу мојот јазик. Со горната усна и го допирав клиторисот. Потоа го извадив јазикот од нејзе и се сконцентрирав на клиторисот.



Тo be continued... Ако има позитивен фидбек, нормално 8) 8) 8)
 
Член од
2 септември 2005
Мислења
5
Поени од реакции
8
Веќе и беше доста набабрен, и излезен нанадвор. Го исплазив јазикот и полека почнав да си поигрувам со слаткото клитче. Прво со кружни движења околу него, внимавајќи што помалку да го допирам. Биљана беше целата во исчекување. Дишеше како маратонец после истрчан маратон. Моите раце беа под нејзиниот газ, кој што беше доволно голем и месест за да уживам во масирањето, а нејзините раце беа на нејзините цицки. Кога јас самиот веќе не можев да издржам, почнав да и го лижам самиот клиторис. И тоа наизменично – нагоре, надоле, надесно, налево. Ги тргнав рацете од под нејзиното газе и и ги ставив на препони. И ги масирав благо препоните.
Се уште идев споро со јазикот. Биљана веќе не пазеше колку гласно стенка. Ми стави една рака на тил и проба да ме притисне. И ја тргнав раката и и кажав
-Многу ти е вкусна, и ме излудува. Ама враќај си ги рацете на цицки, и не престанувај да си ги масираш. Остави ме мене сам да ти ја ишмукам!
Повторно и се вратив меѓу прекрасните нозе! Овојпат со едната рака со палецот и со показалецот и ги раширив усните, а со другата со палецот и ја тргнав “капата“ од клиторисот. Го лапнав целосно, и почнав многу брзо да идам горе – доле со јазикот. Го подигна газот од креветот и сакаше уште повеќе да ми ја набие нејзината врела фурна на јазик. Со двете дланки и ги фатив подколениците и и ги дигнав и раширив нозете колку што можев. Почнав силно да и го шмукам клитот. Биљана почна да се тресе и да свршува. Рацете и беа на мојата глава и силно ја влечеше накај нејзиното меѓуножје. Веќе не стенкаше, туку врескаше на цел глас.
-Свршуваааааааааааааам!!! Престани да шмукаш, не можам веќееееее – ми кажа откако и заврши оргазмот, и ме тргна – Те молам стави ми го веднаш! Одма, не чекај, соблакај пантолоните и бутни ми го!
Како што ми беше влажно цело лице од нејзините сокови, легнав врз неа, и почнав да ја бакнувам. Гладно почна да ме лиже и шмука по јазик, усни., лице. Искрено, многу ме запали што си ги излижа сите свои сокови од мене. Следно нешто јас легнав на грб, а она дојде врз мене. Повторно почна да ми ги лиже брадавиците. Овојпат и изреагирав
- Биљана, дај не зезај, соблакај ми ги пантоланите, ќе ми експлодира.
Биљана, пак, се однесуваше како ништо да не сум рекол. Продолжи да ме бацува и лиже по гради и од времe на време по вратот. Не издржав и почнав сам да си ги соблекувам пантолоните, а уз нив и боксериците!
Ја фатив за коса, се исправив во седечка позиција и ја залапав. Не знаете каков електрицитет ми помина низ телото кога ми го фати со нејзината рака и почна благо да го масира.
Не можев долго да издржам. Како што ја држев за коса, го прекинав бакнежот, и со благ притисок и ја спуштив главата надоле. Легнав и не можев да ги воздржам благите стенкања, кога го осетив незјиниот влажен и топол здив на мојот екстра набрекнат qr.


To be continued...
 
Член од
28 август 2005
Мислења
21
Поени од реакции
0
......i povtorno potraga, teska, macna, no cesto i sladostrasna, so nasilno uzivanje. Go vidov vcera povtorno... Go pobarav... Sakav povtorno da mi naviraat cuvstva, da bidam raskinata od sopstvenite nagoni. Mi rece deka sekogas sakam jas da ja vodam igrata. Iako ne sakav da go razocaram, go ostaviv ovoj pat toj da ja zapocne igrata. Iscekuvanje, tisina, blaga netrpelivost.
I bese taka drzok da mi kaze "sto cekas?'. Ne popustiv ni jas. No sepak dozvoliv da bidam vodena. I pred prviot dopir negovata maskost se nazirase pod pantolonite. Od nea se citase ona sto ke sledi podocna. No sakav da si igram. Go prasav sto saka. Mi rece deka saka da ja vkusi mojata "ljubov". I jas go posakuvav istoto. Surova toplina go preplavi moeto telo. Se prepustiv celosno kako sto dete se prepusta na sonot. Sakav da bide nad mene, nasekade okolu mene, vo mene... Go pobarav toa, no ovoj pat toj sakase da si igra. Pobara da me gleda kako samata se ispolnuvam so beskrajno zadovolstvo. Na pocetokot se dvoumev, no ja prifativ igrata. Skokotlivo cuvstvo go preplavi moeto telo. Mu rekov deka ne go sakam poveke negoviot nacin. Negovata maskost se zasiluvase pod moite branovidni miluvanja. Se zavrtiv, a toj taka silno prodre vo mojata vnatresnost, sto viknav od bolka. Toa go vosbuduvase uste poveke. A jas vikav se posilno, se previtkuvav, stenkav... Negovata vozbuda se izlea, i vo toj moment se zamre kako nisto poveke da ne bese vazno.
No za mene igrata seuste ne bese zavrsena. Pocnuvam povtorno da go miluvam, za povtorno da ja razbudam negovata maskost. Ne se otkazuvam. Mi veli "Ama ti ponekogas si navistina kucka". "Da, koga sakam da bidam", velam. "No treba sekogas da bides svoja, vistinska", mi odvraka. No toj ne razbira. Ne razbira deka cesto sakam.... Ne razbiram deka mozebi i sakam da stignam do dnoto. Za povtorno da se izdignam. Ne ja razbira mojata ponorna zelba za bolka. Ne mozam da mu pomognam, a nitu imam zelba bilo sto da objasnuvam. Go ostavam so negovite veruvanja, a jas se vrakam na svoite.
"Zosto molcis?'
"Zosto taka mi e ubavo" - drsko odgovaram.
Nikogas nema da razbere.
 
Член од
2 септември 2005
Мислења
5
Поени од реакции
8
Добровечер. Јас се извинувам што ме нема, ама ветувам дека ќе ја продолжам започнатата сторија.

Узпатно вака, бев сношти во Бугарија на момачко вече... И тоа што не мислев дека ќе го направам некогаш го направив. Платив за курви (ороспии, проститутки). И тоа 2! Па каква тројка падна. Али ова мислам дека нема да го опишам, бидејќи ќе наиде на негативен фидбек од женската читачка популација.

Како што кажав, стрпете се само малку, првичната сторија скоро ќе ја дораскажам. Бев опвравдано зафатен (Или не сум се прибрал дома, или ме мрзело де) 8) 8) 8)
 

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.169
Поени од реакции
34.281
mitko напиша:
И тоа што не мислев дека ќе го направам некогаш го направив. Платив за курви (ороспии, проститутки). И тоа 2! Па каква тројка падна. Али ова мислам дека нема да го опишам, бидејќи ќе наиде на негативен фидбек од женската читачка популација.
Да, но ќе наиде на импресии кај машката. И така се издаде дека си по роспиите, затоа пишувај! :D
 

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Ех сега и ти! Од кај знаеш дека женската популација негативно ќе гледа на твоето искуство? :D Еве јас баш сакам да прочитам (а сигурно и другите нема да мижат пред твојот пост) што се случувало (до ситница!) :wink: Ајде, само храбро! :D
 
Член од
2 септември 2005
Мислења
7
Поени од реакции
3
"Авантурата" со Тања се случи пред неполна година. Подолго време бевме нет пријатели, онака нели... прераскажувајќи си го секојдневието за побрзо да мине работниот ден, по некоја шега...

Си имавме разменето и фотки. Беше згодна жена на возраст од 32 години, но за разлика од мене, таа беше во брак. Прилично отворена во разговорите, смела и искрена, секогаш наметнуваше доза на сексуална напнатост преку конверзацијата која ја сфаќав како шега необрнувајќи многу внимание. Се имавме слушнато и неколку пати преку телефон, тоа се случуваше кога нејзиниот сопруг беше дежурен на работа, велеше дека е прилично осамена, дека многу често се оддвоени, а и кога се заедно не и обрнува внимание.

Се немавме видено на нет долго време, па едно утро ме изненади повикот од неа по телефон:

Тања: "Алоо, кај си бе дете, да не те разбудив? Тања овде, да не ме заборави"?
Јас: "Ееее, здраво Тања. Баш ме изненади, те снема. Туку, што вака по сабајлечки"?
Тања: "Слушај ваму сега... денес на работа имаме некоја прослава па можам да киднам и конечно да се видиме. Сакаш? Или цвикаш?"
Jaс: "Уххх...(збунет, неочекувано, но да не испаднам коркач) Па ајде бе зошто да не. Ќе пиеме по едно кафе и конечно да се запознаеме и во живо. Кога и каде"?
Taња: "Ај биди во 11 на автобуската кај новиот МНТ, ќе седнеме во ирскиот паб. Ваљда ќе се познаеме по слики".
Jaс: "Нема проблем, таму сум. Чао"


Се познавме од прва иако беше различна на изглед од фотографиите и претставата која ја имав за неа. Беше облечена во црна сукња до колена, носеше сако, имаше црни шпиц чизми на високи потпетици, а на црната коса контраст и даваа изразените полни усни со нагласенна црвена нијанса од карминот кои морам да кажам асоцираа на секс! Седнавме. Зборовите си се редеа сами. Почна да флертува со мене, најпрво одоколу кажувајќи двосмислени реченици, давајќи ми комплименти, гледајќи ме директно и заводливо во очи, за потоа отворено и во очи да ми каже:

"Сакаш да идеме негде и да се изебеме" ?

Ќе се подзасркнев. Бев изненаден, но признавам дека ми годеше тоа што го слушнав. Моралот VS еросот! Се чувствував како кукавица откако ја сменив темата на муабет, набрзинка го допив кафето, ј аизвакумирав цигарата и ја натерав да си одиме правдајќи се дека имам работни обврски. Се испративме до раскрсницата кај "Мавровка". Рече дека пак ќе ми се јави во некој од наредните денови, но...
...ми се јави уште истата вечер.

Тања: "Слушај, можам да киднам вечерва, а цел ден мислам на тебе. Ајде да одиме накаде на пијачка, само некаде каде што нема никој да не види, на некое подзбутано место."
Jас: (свесен дека влегов во "играта" која таа ја води) "Ајде, ама на кратко. Ај во стара железничка. Празни се кафичите таму, па уште работен ден..."

Ја чекав пред музејот, доцнеше веќе 15 минути и во моментот кога сакав да и се јавам и да ја прашам дали ќе доаѓа - се појави. Облечена слично како при првата средба, само во далеку поеротска варијанта. Длабокото деколте ѕиркаше низ црната кожна долга јакна. Влеговме во еден од кафичите, се качивме на горниот спрат и седнавме на сепарето. Дојде конобарката, нарачавме, ги донесе пијачките и се симна доле. Останавме сами, па чувствувајќи се интимно почнавме да правиме и од оние муабети, "срамотните". Коњакот лизгаше брзо низ нашите грла, чашите се празнеа, веќе беше трета или четврта тура кога проба да ме залапа. Всушност, најпрво низ разговорот почна со раката да ми го милува вратот за потоа да почне да ме душка по бакембардите и тргна накај моите усни. И се тргнав. Иако ја посакував и веќе чувствував укрутеност во гаќите - ја одбив. Таа воопшто не се изненади, само се насмеа велејќи ми "Ееее, дете дете, опасен си ти". Го рашири деколтето и ја извади едната града. "Види ја, не сакаш да ја грабнеш, да ја лижеш? не ти се допаѓа"? Се насмеав и и реков да ја врати во "футролата" бидејќи конобарката можеше да се качи горе во секој момент. Е дури тогаш се намршти и како да се случи некој пресврт. Таа се олади, а јас добив огромна желба така да ја грабнам машки... ми пулсираше! Ја повикав конобарката, платив, излеговме од кафичот, се упативме кон нејзиниот автомобил. "И сега"? - ми рече. "И сега, отвори ми врата" - и реков. Ја облеа насмевка, и светнаа очите, знаеше дека ќе си го добие конечно!
Се упативме на Водно. Се паркираше, запаливме по една цигара и почнавме да се милуваме. Ја грабнав за гради, продолжувајќи надоле накај бутчето и мирисајќи ја по вратот. Ми возврати веднаш со нејзината рака стискајќи го преку панталоните, онака набрекнат. Се залапавме, од страста повеќе се лигавевме отколку што се лапавме, се гризавме, се лижевме целите задишани. Прозорите почнаа да се замаглуваат. Почна да ме откопчува.

"Чекај да се префрлиме отпозади додека не сме се соблекле" - и реков. Седнавме на задното седиште, спуштајќи ги предните нанапред за да се ослободи повеќе простор за "маневри". Бев гол, ги раширив нозете испружувајќи се наназад. Го лижна неколку пати околу главчето и го проголта цел. Започна со техниката "внатре - надвор", шмукаше како да не видела кур одамна. Се радуваше, мумлаше, фучеше, и шљапкаше во устата. Го дркаше со страст ставајќи го на испружениот јазик, ги шмукаше тестисите, едноставно - вистински уживаше. Не и возвратив орално, Иако по обичај сакам да лижам и беше навидум чиста - едноставно неможев. Не ми идеше некако. Додека го шмукаше седната на коленици по должина на задното седиште и онака со гзето натртено наназад, и пикнав прст. Тогаш се изгуби. Дојде и показалецот на помош на средниот прст, па и третиот. Со другата рака ја држев силно за едната полутопка од задникот, ширејќи и го и стискајќи ја.

"Ааааа! Еби меее"! - извика гласно и стискајќи го во рака со сета сила.

Само што го навлеков кондомот, седна. Беше утоп. Почна да се набива силно и страстно. Како што се набиваше, истовремено јас и давав правец нагоре, сакав да стигнам до "ѕидот". Буквално - се мававме! Тестисите беа на мака, кркаа силни удари. Ме лижеше по целото лице, ме гризаше по муцката, ми пикаше јазик во уво...

"Ауууууу, јас сум лоша тета! Ти си добро дете! Еби ме детееее" - очигледно сакаше "дрти токинг". Беше во транс, а мене ми доаѓаше смеа.
Се тргнав, и пријдов одпозади и ја натртив. Држејќи се со двете раце за нејзиниот задник, пенетрирав силно и во себе си мислев: "Сакаше да се ебеш а? Еве ти сега ебење. на! Еве ти го цел. Стенкај! Е ќе стенкаш сега, си бараше си доби". Ја тегнев за коса, и поделив и по некоја умерена шлаканица на газенцето колку за зачин.

"Ууууу, аууууу, ми иде! Ќе свршам. Еби мееее. Ааааа, посилноооо...." - ја кажа познатата женска реченица...

Ми чуреше главата од напор, ја ебев како машина, со брзина како зајак, со сила на коњ! Тука беше моментот на машкоста, сакав да сврши силно.
Вагината и експлодираше! Свршуваше, стенкаше... на крајот се слушна "Мммммм, ммммм...". Ми течеше пот од челото, буквално капеше по седиштата. Видов мака, знаев дека така "воловски" сака. Седнав, го извадив кондомот, и повторно го стави во уста. Уживав. Се одмарав, а нејзиниот јазик му годеше на "Ѓоле". Почна и мене да ми доаѓа. Ме осети, и ми рече:

- "Сакам да ми свршиш на фаца"
- "Ќе ти ја расипам шминката" - и реков на заебанција, ми текна онака во моментот.

Се изнасмеа и ми рече:

- "Епа ајде во уста".

И повторно почна. Те во уста, те дркајќи го на јазик. Се гледаше дека ужива. Беше внесена и посветена на тоа што го прави. Чувствував како ми надоаѓа експлозијата, "супер новата" беше на пат, ја допрев за глава како знак кој го прочита веднаш и го голтна. Не дозволи ни една капка да отиде надвор, голташе како дехидрирана во Сахара. Се ослободив од товарот кој ми "тежеше", немаше веќе што да тече, но непрестануваше да го шмука и лиже. Осетив болка дури, се потргнав.

Знаев дека нема да ја видам повторно. Знаев, затоа што знаев дека несмеам да ја видам!!!
 
Член од
2 септември 2005
Мислења
5
Поени од реакции
8
Нејзините усни полека се спуштаа по мојот набрекнат до лудило кур, се додека носето не ги допре моите пубични влакна, а врвот на нејзиниот јазик моите јајца. Ја чешкав по вратот дур уживав во нејзината операција “длабоко грло“. Бев многу среќен тип, бидејќи девојка ми беше експерт во оралниот секс! Одеднаш ја фатив за косата на тилот ја повлеков нагоре силно, и ја погледнав во очи. Обожаваше кога така грубо со кубење и ја тргав гладната уста од мојот кур.

- Дај ми го – рече со див израз – дај ми го назад во уста, многу ми треба

- Само сакав да ти кажам дека ти си најдобрата курва што човек може да ја посака во кревет. А ја сум на ивица на свршување!

- Јас сум само твоја курва злато. И вреди за овој кур да сум толку добра курва. Сакаш да ми свршиш во уста, така?

- Нормално дека сакам – реков, и грубо и ја спуштив гладната уста назад на мојот кур. – Ќе ти свршам во уста, на лице, на цицки, на стомак...

- - ммммммммм, ооооооо – стенкаше и пробуваше да каже нешто, но не успеваше бидејќи цела уста и беше исполнета со мојот дебел кур.

Продолжи да ја движи брзо устата нагоре – надоле по неговата должина. Почна да го прави тоа се побрзо, а репчето од катран црната коса и рипаше лево – десно. Кога се запознавме ми личеше на многу скромна и конзервативна девојка, но откога се фативме, и почнавме со сексот, немаше нешто што не сака да направи, вклучувајки и голтање до последната капка.

-
- Денес не беше исклучок. Не можев да издржам и курот ми експлодира, со море од бела жешка сперма. Таа застенка многу гласно и почна да голта. Звуците на голтање и нејзина возбуда уште толку ме возбудија. Не можев веќе да издржам и го повлеков. Ме погледна курвински, ја наведна брадата, ја отвори устата и малку сперма и истеше на левата цицка. ЈА фати со раката ја подигна накај уста, и ја излижа спермата од цицката. Излудев. Диво ја залапав. Обожаваше кога ја бацував после свршување во уста.
-
- Фантастична си злато – и шепнав меко...

Се насмеа – Се надевам дека ти е доволно. Љупка ќе ми дојде за едно саат време, и после тоа, нема секс додека она не си отиде.
-
- Остатокот на денот помина како во клише. Љупка и Маја не затворија усти, и си раскажаа се што им се случило во последните 2 месеци колку што се немаа видено. Јас гледав телевизија. Но мислите ми беа не друго место. Па веројатно Маја не беше сериозна. 4 дена!!! 4 дена без секс. ПА ќе излудам. Јасно ми е зошто сакаше да се воздржи. Станот и беше само со 2 соби, а нејзиниот кревет беше најкрцкавото нешто на свет. Плус, Маја не можеше а да не ја разбуди пола зграда со своето ептен гласно стенкање, а понекогаш и дерење кога беше на врвот на возбудата.

Кога конечно си легнавме вечерта, јас бев одлучен дека не сакам да спијам без да и ја вкусам пичката на секој можен начин. Си легнавме и следно нешто што направив беше благото грицкање и лижење на нејзиниот врат, и грепкање по нејиното стомаче. Се стресе и ме бутна..

- Престани – рече некако неодлучно – не смееме.

- И ја земав раката и и ја ставив на мојот камен цврст кур. Овојпат немаше доволно сили и самоконтрола да ја тргне.

- Злато. Слушни ме сеа – и шепнав секси на уво – Прво ќе ти ја исмасирам таа мала и тесна пичка целосно, и надворешно и внатрешно. Нема да престанам додека не ти ја направам највлажна на целиот свет. Па ќе се симнам доле кај тебе меѓу нозе, ќе ти ја шмукнам цела во уста, и ќе ти го мачам клитчето со јазикот!

- Злато имам подобра идеа –ми рече –Зошо да не ми го закачиш одма и да ме изебеш грубо и диво?
-
- Одма рипна од креветот, се соблече гола се сврти ги стави цицките на кревет, и ми го натрти газето. Не издржав. Го фатив мојот кур во рака, го усмерив и го ставив во нејзината влажна мека како сомот пичка. Ја фатив за колкови и земав да се набивам силно. Повремено ја плескав по газето. Маја стенкаше пригушено, бидејќи ја имаше набутано главата во нејзината перница. Обично девојка ми немаше гајле да биде ептен гласна, ама овојпат и беше ептен незгодно, бидејќи другарка и беше во соседната соба. Ама јаз мразам лицемериа. И ја фатив косата и повлеков силно нагоре.
-
- Сакам да те слушне – застенкав и јас – Сакам Љупка да знае дека пичката на нејзината другарка во моментов е растурена како што нејзината никогаш не била!

Одма ја префрлив десната рака напред кај неа меѓу нозе, и почнав брзо да и го масирам клиторисот. Почна сама брзо да го движи газот накај мене.

- Ми е супер што ми ја растураш – ми кажа – Сакам што сум твоја курва. Ако те пали Љупка да ме слушне, не е проблем. Отвори ја вратата за да ме слушне подобро.

Морам да признаам дека иако знаев дека е во екстаза со дебел кур длабоко во нејзината гладна пичка, сепак ме изненади. Но реагирав веднаш.
-
- - Ќе ја отворам вратата, ама прво ќе се осигурам дека ќе стенкаш ептен гласно.

- Како ќе се осигураш?

Без да кажам збор ја отворив фиоката што ни е до креветот, и ја извадив леопардовата маска и и ја ставив преку очите. Ги извадив двата пара лисици и и ги врзав двете раце, раширени за двата краја на креветот. Беше фантастично. Можев да свршам од самата глетка. Со раширени врзани раце, и со маска на очи, Маја уште повеќе го напрчи газот нагоре.
-
Брзо се освестив направив два чекори и ја отворив вратата. Колку се изненадив кога ја видов Љупка како стои на прагот на нејзината соба со отворена врата, и со раката во гаќички. Ме изненади и тоа што не се ни исплаши. Ме гледаше во очи и се смешкаше. Не смеев да ја пропуштам можноста. Се наведнав и и шепнав на уво:
-
- Сакам да влезеш во соба лазејќи и да загњуриш во нејзината пичка
-
- Имав пеперутки во стомакот, бидејќи не бев сигурен дека ќе прифати. Но, Љупка ја извади раката од гаќички, се спушти на сите четири и почна да лази накај Маја. Прстите на десната рака и беа улепени и и светеа од пичкините сокови. И ја фатив раката и ја дигнав и и ги излижав прстите. Потоа ја фатив за и ја повлеков главата наназад и полека ја залапав.

Кога се качи на креветот, и ги фатив рацете и и ги заврзав на грб цврсто. Ја фатив за коса и полека ја спуштав накај натртената пичка на мојата девојка. Љупка го исплази јазикот и полека ја излижа цела должина од потечената влажна пичка на Маја. Маја застенка јако, не пазејќи на тоа колку е гласна. Ах, ако знаеше во тој момент...

Љупка ја закопа својата фаца целосно и почна да се слади од вкусната пичка. Мојот кур набрекна до дотогаш за мене непознати пропорции. Звуците што ги слушав од влажното лижење само ми го засилуваа доживувањето од прекрасната глетка.

- Тоооооо – викаше девојка ми – поспоро лижи го клитот! Лижи ми ја целосно те молам! Ааааааааааааах!!!
-
- Реакцијата на Маја имаше експлозивен ефект врз другарка и. Нејзиниот јазик стана како торнадо. И го набута во слаткото пиче и почна да го врти во кругови. Се исплашив дека ќе свршам од самата слика. Девојка ми пискаше на многу висок тон, без никакво воздржување.

- Злаааато, ќе правам се што сакаш. Ох, како ќе ти го ишмукам да знаеш. Сакам сегде да ме ебеш. Тооооооооооо, шмукај ми го клитчееееееееетоооооооо

- Аааааааааааах, тооооооо – Маја свршуваше. Осетив дека доживува многу силен оргазам. Го туркаше газот накај устата на Љупка. Кога и се смирија колковите, ја фатив Љупка за коса и ја тргнав. И ги одврзав рацете. Се наведнав накај неа и тивко и шепнав:
-
- - Кажи и дека ти ја излижа.
-
- Ме погледна збунето, ама јас и се насмеав и одобрував со нишкање на главата.
-
- - Маја... Јас ти ја лижев до сега – и кажа.

Девојка ми го стегна цело тело и подскокна.

- У пичку матер, што бараш ти тука?
-
- Пак и шепнав нежно на Љупка што да и каже.
-
- Во мојата уста сврши Мајичке. Јас ти ја излижав. А сега ќе го шмукнам курот на Митко!

Девојка ми се извитка и проба да си ги ослободи рацете. Џабе! Лисиците беа на место. Љупка се наведна и полека ми ги стави нејзините неверојатно мазни и меки усни околу мојот дебел кур. Полека идеше надоле, и полека но сигурно го прибра цел во нејзината уста, и со носот допираше на моите пубични влакна. Потоа нејзината сомотско мека уста поооолека се издигна до врвот на главчето и повторно полека и со врел здив се спушти скроз надоле. Нагло ја тргна главата. Ми го одзема воздухот.
-
- Маја, ама си била ти среќна – и рече – Имам шмукано многу во мојот живот, ама курот на дечко ти е еден од најслатките.

Девојка ми за чудо не збореше ништо. Но по тешкото дишење, што го познавав многу добро, ја осетив дека е ептен запалена. ЈА погледнав Љупка и и реков гласно:
-
- Сега ќе дојдеме пред нејзината фаца – покажав на Маја – ќе и ја тргнам маската од лицето, и ќе ја пуштиме да гледа како ми го пушиш. Ако не се покажеш добра пред неа, ќе ти го исплескам газот! Јасно?
-
- Да – ми рече. Веднаш ја фатив за тил и и го начукав назад до грло.
-
- - Тоа е едно плескање затоа што го иавади од уста – и реков. Имаше многу нежна кожа и се палев од самата помисла на вцрценување на нејзиниот женствен газ..

- Слабо... си заработи 3 серии плескања. И да знаеш сите серии се по 10 плескања по тој непослушно газе. Доаѓај ваму! – и наредив.

- Сакам да гледам – девојка ми се јави за првпат.

Се насмеав со олеснување. Ми падна камен од срцето.
-
- Сакаш да гледаш што? – ја прашав.

- Сакам да гледам како го плескаш дебелиот газ на курвата што мисли дека може да му го шмука на дечко ми, а не знае како!

Веднаш ја ослободив од лисиците и и ја извадив маската. Маја брзо седна ја фати Љупка и ја префрли кај нејзе во скут. И ги фати рацете и и ги држеше цврсто на грбот.
-
- - Плескај – ми рече. Не ми требаше двапати да ми се каже. Ја плеснав Љупка средно јако по газот.

- Боли? – девојка ми ја праша грубо – епа тоа им се случува на курви кои што се праат дека се јаки пички, а не знаат прописно еден кур да испушат!
-
Јас продолжив со плескањето и броењето. Додека изборјав до 30 газот на Љупка беше жар црвен. Но Љупка стенкаше полека цело време, така да не ни помислив да престанам.
-
- - Може да добијам уште една шанса да му го испушам убаво? – ја погледна Маја и ја праша.
-
- - Не!!! – и рече Маја и ме погледна – сакам да и го ставиш – мислам дека заслужи да и ја изебеш курвинската пичка.

Љупка се побуни.
-
- - Може да ми го стави во газе? Плескањето многу ме запали и ми го спреми газето.
-
- Не чекав 2 пати. Отворив фиоката, земав кондом, набрзина го ставив, додека Љупка ми се натрти добро. Маја легна на грб и се протна кај неа меѓу нозе.

Имаше зачудувачки широк газ. И го ставив цел без многу напор. За помалку од минута и го набивав многу јако. Љупка почна да се дере како да ја колат. Нормално. Имаше полн газ со мојот дебел кур, а пичката и беше во уста кај девојка ми.
-
- ООООООО!!!!!!! Ебете ме!!! – врискаше Љупка. – Ебете ја вашата кур-ви-чкааааааа...

Не можев веќе да се воздржам. Почнав да сврчувам како луд. И го уништив газето со моите јаки удари дур свршував.

Се повлеков, и легнав, преморен, пробувајќи да дишам нормално.
-
- Се прашував за колку време ќе ми биде пак дигнат и спремен, гледајќи ги Маја и Љупка во 69-ката...
 
Член од
2 септември 2005
Мислења
7
Поени од реакции
3
Ве читам и јас редовно, само сум кнап со време. И еве, нешто набрзинка да пишам и јас за едно искуство, тогаш сосема ново за мене.



Кога ја запознав Јуле, имаше 39 години. Како што би рекле ние мажите меѓу себе, беше пичка ипол без разлика на нејзините зрели години. Јас бев буквално - дете за неа, тогаш имав само 20 години. Млада навидум физички, млада во умот и душата. Беше отворена во сфаќањата, сакаше добра забава, беше весел тип по природа, секогаш беше искрена во разговорите и не криеше дека жали за тоа што поради разликата во годините неможе да другарува со младите.

Бев излезен во "Елемент" таа вечер со машко друштво. Само што се позициониравме на шанкот и го зацуцав коњакот, ги почувствував вибрациите од мобилниот телефон во џебот.

- "Jule mob
Answer"? - светеше дисплејот...

Ме праша каде сум и со кого, а откако и одговорив се понуди да дојде.

Пристигна, се поздравивме со пријателски бакнеж во образ. Двајцата другари кои беа со мене го искористија моментот додека Јуле нарачуваше пијачка на шанкот з ада ме прашаат:

- "ИИиииијј, пеер, која ти е пичкава еј"!!?

- "Не кењајте бе копиљаци, мајка може да ни биде, пријателка ми е" - им кажав некако како да се вадам, иако отсекогаш мечтаев да и го "збрцнам".

- "Добро бе, не се лути педер еден" - беа иронични.

Ја зеде пијачката од шанкот, се погледнавме со очи и како да се разбравме дека "копиљаците" ни беа одвишни. Не се сеќавам кој кого прв фати за рака, но се упативме накај подиумот. ПОчнавме да играме, ако може триењето еден од друг да се нарече играње. Пијачките се редеа една по друга, чашите ги фрлавме на шанк за "кауција". Дојде фајронтот. Излеговме надвор.

- "да те префрлам до дома"? - се понуди

- "Не бе, ене кај живеам" - одговорив

- "Абе ајде влегувај па и ти".

И...влегов. За неполни 2 минути бевме на мојата улица.

- "Епа...тука сум" - кажав невино и копиљски

- "Епа, добро штом си тука" - се насмеа, но продолжи да ме гледа директно во очите.

Ја имав онаа интуиција дека сака да ми го направи истото што и јас неа, но ми се испреплетуваа мислите во себе:

- "Не се летај копиљ, кој ќе ти го гледа срамот доколку не е тоа што си мислиш", "Ајде бе гајле ми е, според се до сега и таа ме посакува, кур ме боли па, ако не пробам нема да знам".

И.. пробав. Тргнав накај неа директно, како да сум најголемиот ебо на светот, онака офанзивно, без срам и перде. Приближувајќи и се со главата, ја подадов раката кон нејзината глава фаќајќи ја одпозади и страсно ја залапав! МИ возврати! ПОчнавме да се "усисаваме"!

"Јес, јес! Јеееее...лапам тетка еј. Жеља мога живота"! - се радував во себе.

Веќе ми беше гајле, па ја драпнав и за цицка. МОре ја стиснав асално, ко цицка да не сум видел, застенка дури.

- "Слушај, не ми е згодно пред зграда да го правам ова" - се освестив од првичната радост.

- "Сакаш да одиме кај мене во канцеларија"? - се понуди


Пристигнавме. Ме понуди пијачка - прифатив. Некако, како повторно да ме фати трема. Пиуцкав и почнав повторно да се пресрамувам. Ме прочита (ех, нема да ме прочита), стана и ми седна во скут залапувајќи ме. Ми се направи камен. Почнавме да се трламе, и ја соблеков блузата и почнав да и ги лапам цицките. Станав сосе неа и ја легнав на масата за состаноци. Почна буквално да се губи, си ја бушавеше косата самата додека ја драпав сеуште облечена. ПОчнав да ја соблекувам, а курот ми пулсираше. Беше гола, расчепена на масата за состаноци. И се гњурнав меѓу нозе и и ја залапав пичката. Аууу, филинг беше искрено. Теткинска, ама вкусна, средена, и имаше некој посебен шмек, исто како и нејзините цицките, вкусови за мене дотогаш неоткриени, за разлика од вкусот на пичињата и цицињата на моите врсничи. Beli zakladi neokrnjene narave - што би рекле Словенците!
Набргу, масата ја заменивме со патосот.

"Ајде сега малку да ми го пушиш" - ни две ни три и тропнав.

Стана, а јас седнав на удобната фотеља раширувајќи ги нозете како "баџо". ПОгледот на нејзината фаца и комбинацијата на убавина и зрелите години ме правеше екстра "хорни" и беа катализатор на мојата ерекција. Уживав, мај дримс хев бикам риалити! Се вративме повторно на патосот и тука заигра 69 - ката, ама не стандардна, туку странична. И ги гушкав газињата лапајќи и ја страстно пичката и уживајќи, а истовремено и го набивав во уста до даска. Како да не и беше доволно набивањето, му даваше екстра вакуум шмукајќи го. Немав кондом и не се осмелив да пенетрирам во неа, па сакав да ја доведам до оргазам орално.

"Сега има да те ебам со јазик" - бутајќи и го во уста и кажав отсечно.

Овие зборови како да и го забрзаа "доаѓањето", па така почна забрзано да ми се набива на јазикот, за тоа набивање да биде претворено буквално во набивање на фаца.

"Ауууу, ми идеееееееееееее"! - извика!

Ми доаѓаше и на мене. Дури осетив болка во тестисите. Темпото се забрзување, таа дркаше и пушеше, и ми ја јаваше фацата.

"УУУУУУУууууууу, ауууууу, оууууу, аааааааааааа"! - двајцата стенкавме од лезет свршувајќи!
 

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
:love2: :love2: epa vaka so edna devojka ova mi beshe najdobroto sexuano iskustvo sedefme kaj mene i kao geafme film. ova se se deshavashe letoska pa normalno toplo kaj mene u soba a ja nemam klima u soba. i devojkata toplo mi e ke se soblecham da ne ti smeta ne be. i taka nesho moabet ova ona i moite izegoa i taka pochna ljubenje dopirane sobakanje i odenash befme goli na podot se trkalafme vodevme ljubov 20 minuti i na devojkata i dojde najdobrata ideja vo momentot aj da ideme u kada mislam najdobroto dozivuvanje vo mojot zivot vodevme ljubov pod tush a vodata onaka mlaka ne prskashe najdobroto dozivuvanje vo mojot zivot posle toa legnavme kaj mene u soba se poljubivme i zaspavme:love2:vecher posle toa beshe ljubenje i misluvanje ova beshe dozivljaj ipol nikad nema da go zaboravam a ni ona se nadevam :wink:
 

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Јас се надевав дека ќе има детали во муабетов:( Дај дајдо нешто во детали, би сакала да знам што се случи:) Не се срами, седни си асално, не брзај и напиши нешто "сочно":)
 

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.169
Поени од реакции
34.281
Ајде Дајдо! Добро е за прв пат, само дај малку похрабро мајке му стара.

Влези малку во деталите, не се срами, нема да мислиме дека е вулгарно. Биди поопширен! Осеќам дека ќе има подобрување во следната :)

Само малку повеќе време да посветиш во пишувањето...
 

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
:love2: epa vaka so edna devojka ova mi beshe najdobroto sexuano iskustvo sedefme kaj mene i kao geafme film. ova se se deshavashe letoska pa normalno toplo kaj mene u soba a ja nemam klima u soba. i devojkata toplo mi e ke se soblecham da ne ti smeta ne be. i taka pochna interesen moabet ova ona mislam so devojka moite izlegoa presuden moment i taka se poljubivme i poslavme da se galkame i pipkame:icon_redf pochav da i gi dopiram gradite i i ja simnav kratkata majchka i prslukot. i gi grickav bradavichkite a devojkata ozbilno imashe mnogu dobra cicka mnogu. taka da so eden zafat me fati i me prevrte i me legna i onaa beshe nad mene . mi ja trgna majcata i pochna prvo da mi go lize vratcheto a posle normalno na stomacheto pa malce podole i pochna uzivanjeto.i posle nekoi 5 minuti mormalno ja vrativ uslugata ama u 69 ka. uzivanje ushe nekoi 10 minuti i tolku pochnavme da se treseme od vozbuda befme malce ispoteni i telata ni se lizgaa edno od druga i taka mi reche zemi od kaj mene od tashna kondom. stanav zemav za 2 sekundi :) i odma netrebashe nishto drugo samo go izvadiv kurtonot i pochnavme prvo jas bev vrz nejze potoa taa vrz mene pa potoa imashe malce dogyy style pa malku lubenje miluvanje lizenje na gradite beshe ko u son i dojde idejata mi reche malce sme mokri aj da se oladime pod tush :cuc: wow kakva ideja go izvadiv kondomot i ushe nemavme svrsheno ni ja ni ona znachi ushe popalenki vlegovme vo kadata i pochnavme da se ljubime ona poleka se spushti ko vratcheto kon stomacheto i povtorno edna kratko uzivanje. kako i uvek i ja vrativ uslugata :icon_roll i pochnavme da se ljubime i ona se svrte na dogyy style i pochnavme da se ebeme strasno mislam so prichina da svrshime u isto vreme . i gi stiskav gradite beshe ludo i nezaboravno koa svrshivme befme umorni epten legnavme vo krevet i se miluvavme ljubevme gushkafme befme srekni a i dvajcaata befme vo dugachki vrski ama ni trebashe valjda nesho vakvo ova ni e mala tajna koa se nadevam vie nema da ja izdadete. NAJdobriot sex vo mojot zivot se nadevam i nejziniot :love2: potoa cela vecher befme vakvi ps. mislam deka imashe dovolno detali a?
 
Член од
19 ноември 2005
Мислења
6
Поени од реакции
4
- Знаеш што сакам?
- Знам...
- Епа шо го дрвиш...
- Ама не сум спремна...
- Леле бе, секој пат од ново треба да се спремаш а?
- Немој бе така да ми збориш... ќе праам шо сакам...
- Така а? А ја да праам шо сакам?
- Ајде бе... ама малце...
- Малце де... колку ќе даеш толку...
- Ама не дека нејќам... сакам... ама малце...
- Малце де...
Без многу двоумење ја залапав до крајник, а раката ја паркирав на цицкиштата нејзини, крушковидно – месести. Се тресеше под моите раце, ама набрзо престана... ми мавна шамар и ми се искези у лице... никогаш ми го немаше тоа направено... и ни едно ни две, ме загриза за врат, животински... си викам, оди да видиш... ја грабнав и ја легнав... испушти некоја воздишка...
- Слаб си...
- Кој, ја?
- Не те бива ич...
Ме клоцна нежно со стапалцето... 38-че... нежно, со бордо излакирани ноктенца... почна да лизга по моите гради, по стомакот... нагоре-надолу... јас само се смешкав... другарот ми набабри, спремен да експлодира... а таа се смешкаше, така курвински, а у исто време невино ко првооделенче... го спушти ноџето кај мене доле... уф... каква каписла беше тоа...
И ги зграпчив рацете и и` се нафрлив како животно... легнав преку неа, ја поклопив целосно, телата ни се залепија... сакаше да мрда, ама не ја пуштив...поминав со јазикот нежно преку нејзините гради, стомачето и и ги соблеков гаќичките со заби... е сега таа се смешкаше додека ја лижев доле... почна да се влажни, да се цеди, да поцрвенува... со ноџињата нежно проаѓаше по мојот грб, а со рацете ме кубеше... се појако и појако... стенкањето стана погласно од Марвин Геј во позадина... почна да ги тегне чаршавите, да ги фрла перниците...
- Баци ме...
- Да не се гадиш?
- Како не, дојди да те изедам – ми рече...
Така јако ме нема залапано ниедна девојка... ни пред тоа ни потоа... буквално ме проголта... а дундата и беше жешка и сочна, буквално се топеше под моите прсти...
Легнав. Ги ставив рацете позади глава, а таа у истиот момент почна да гребе... ми ги соблече боксериците и се намести... првин почна нежно да ми го бацуви и лижуцка...
- Знаеш што? – ми рече...
- Кажи... – одговорив, видно напален...
- Ќе ти го пушам... поштено...
- Знам – кажав, се наведнав и уште еднаш ја залапав.
Се спушти надоле... го лапна полека, и полека го цицаше... никогаш ми го немаше пружено тоа... воопшто... а сега беше како во рај... со јазичето проаѓаше од врвот до дното... ги употреби и запчињата... јас само се грчев кога проаѓаше со рачето по мојот стомак...
- Имаш гумица? – праша со пола кур у уста...
- Да... – одговорив у фрка... – да...
- Шо ќе ни е... сакам да те осетам...
- Не се плашиш?
- Па нема да се тепаме...
- Океј...
Легна до мене, се излапавме ко што треба, а у меѓувреме рацете ни беа адекватно распоредени по меѓуножјата...
Је земав во раце, ја ставив на маса и ја навалив... толку ми беше дигнат, што мислам дека ќе ја убиев... влезе полека до крај... направи таква фаца што ме напали уште толку... темпото се убрза... почна да стенка... гласно... ни музика ни ништо не помагаше... сто посто се слуша по комшии си помислив... се склопчи, ме гушна, со нозете ме обвитка околу половината... толку се испотив па се лизгаше по мене... го извадив, ја залапав, а она ме бутна наназад, накај креветот... легнав и она скокна врз мене...
- Продужи кај што застана... – ми рече...
Она беше над мене, згрчена, се тресеше, викаше... креветот крцкаше ненормално...
- Полека – ми рече... - Успори... јас превземам контрола...
Се исправи врз мене... почна пак да се смешка... забележав дека косата и се цедеше... почна да меша и да си ги гали цицките... ја фатив за половината и продуживме така...
- Си пробала некад у гз? – ја прашав...
- Абе не се опуштај и ти...
- А шо, страв ти е?
- Страв ми е на те разгалам – ми рече и се симна... ме залапа пак, и се натрти... – Пробај... може ќе ми се уарни...
Толку ми требаше. Ја плеснав првин по газето, а после почнав да ја лижуцкам од позади... пробав со прст... влезе... она само офна... пробав со уште еден... исто... се исправив над неа и полека и го ставив у чмарчето... влезе без напор
- Слатка болка – прошепоти...
Почнавме... стегаше малце повеќе... ама даваше посебен филинг... ја осеќав нејзината рака одоздоле, како се гали... уф, почнав да се внесувам... и` ги имав ставено рацете на половина... почна да влага се` повеќе и повеќе, а она почна да вришти... се препушти тотално на мене... беше неверојатно... почна да прета и гребе... се свртевме...
- Пак у гз те молам – ми воздивна...
Ја не ни имав намера да прекинам... за прв пат можев да кажам „ја ебев”... почнав да мењавам, те доле, те горе... мисионерски беше... не престана да вриска...
- Ми доаѓа... – реков... – Иде... помагај...
Без збор, сменивме позиции... почна да работи со раце и со уста...
- Да ме бациш после, немој да искочиш педер...
- Важи – одговорив у немоќ...
Леле, дојде... експлодирав на сите страни... по нејзе, по мене, по кревет... фацата и беше умачкана, вратот исто... голтна... онака без проблем... пред тоа нејќеше ни да ми го пипне... и дојде и ме залапа... морав... мое си е...
Незаборавно...
 

Kajgana Shop

На врв Bottom