Јас кога серам.....

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Забележав на форумов нема опфатено тема за физиолошка потреба голема нужда, односно по нашки серење. Темава е за тоа за згоди и незгоди во WC посебни ритуали кои ги имате ако ги имате зошто тоа го правите итн.
Се сеќавам на посебна случка во касарна Илинден човекот си имаше ритуал за време на таа физиолошка потреба секогаш кафе и цигара покрај него да има, е сега пошто таму немаше врати сето отворено и немаше приватност го гледам во клечечки став во едната рака цигара во другата кафето од автомат :icon_lol:.....

Инаку јас кога серам медитирам, размислувам донесувам заклучоци, не читам глупи списанија итн. Секогаш после исфрлањето на остатоците или токсините од биолошкото ни наше гориво односно храната се чувствувам олеснето некогаш дури и просветлено :icon_lol:.....

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.753
Поени од реакции
5.011
Чоек да не седне со сендвич пред компјутер :tapp:

Фала Бучо за темава, и кафето не ми се праи сеа.:toe:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Како што е групата на гејсбук, јас коа серам го читам упатството од прашокот

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Трипови ли се трипови... :icon_eek:

Член од
6 јануари 2010
Мислења
248
Поени од реакции
54
Забележав на форумов нема опфатено тема за физиолошка потреба голема нужда, односно по нашки серење. Темава е за тоа за згоди и незгоди во WC посебни ритуали кои ги имате ако ги имате зошто тоа го правите итн.
Се сеќавам на посебна случка во касарна Илинден човекот си имаше ритуал за време на таа физиолошка потреба секогаш кафе и цигара покрај него да има, е сега пошто таму немаше врати сето отворено и немаше приватност го гледам во клечечки став во едната рака цигара во другата кафето од автомат :icon_lol:.....

Инаку јас кога серам медитирам, размислувам донесувам заклучоци, не читам глупи списанија итн. Секогаш после исфрлањето на остатоците или токсините од биолошкото ни наше гориво односно храната се чувствувам олеснето некогаш дури и просветлено :icon_lol:.....
hahahahhaaaaa jako brat neso kao ebate ebanjeto ako ti se pogodi sranjeto :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Јас немам време за ништо,бидејки сум многу експресен....1 минута најкасно:):):)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ни секс, ни храна, ни дрога, ништо не може да го замени она магично чувство на среќа кога после добар секс, после добро јадење и пиење ќе те спотера и ќе седнеш да размислиш за судбината на човекот и постоењето на Бог додека полека, но сигурно, од тебе излегува екскрементот и со омаен мирис на гнасило огадува и окадува и на сите наоколу им се присложува.

Мојот ритуал, да речем, е да станам наутро, да сркнам две-три голтки кафе, да запалам цигаре и кога ќе ме постера, абе крај на приказната, трк у ќенифа на срање.

Е сеа, си сакам омајувачкиот, окадилинички и огадувачки мирис да го затскријам со мирисот на изгорен тутун, а и најчесто тоа го правам.
кафе ми текнало, ама зависи, ако не брзам, не би, море ич не би.

Понекад, како помал, книгата ми беше весел придружник, а и имам неколку испити спремено на шоља.
сега, сега не.
Сега како постар и помудар кењам сам, со своите мисли, барајќи како што реков вечни виситини за нештата кои го мачат човештвото :baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Коа серам вулкани еруптираат, земјотреси се дешаваат, цунами поплавуваат!

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.776
Поени од реакции
49.613
Ништо посебно, цигара палам кога знам дека процесот ќе биде долг и мачен, иначе си седам и размислувам за животот во поза Гармишпартенкирхен т.е-ски-скокач.

Да се пофалам дека имам нов капак на шољата, стариот ми шантраше и постојано бев под опасност да паднам од тронот...

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Јас кога серам си ги испробувам моите вокални способности т.е. вежбам grindcore...
попратено со звукот шлап, шпљаас како дед метал бенд да има моментално во ве цето .

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Слушам музика........

Член од
13 октомври 2009
Мислења
569
Поени од реакции
233
Обично си ги читам содржините и начинот на употреба на прашоците, шампоните, лагано си чекам да излезе производот од мојот свет газ (holy ass).. Некогаш си ја редам тоалетната на коленото, отприлика тоа.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
И јас како марко, читам што пишува на прашокот, омекшувачот...

П.С: Идам да серам. :salut:

C

Crazy Diamond

Гостин
Ги читам упатствата на прашоците и шампоните :icon_lol:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
јас не мудрувам за најбитните универзумски дилеми кој се од круциално значење, освен ако неам запек па од мачнина морам :plac:

се осеќам ко да чекам за пасош/л.к./возачка пред врата во МВР со косоварите ко кењам, шо побрзо го чекам моментот да ги натнам боксерките.

Kajgana Shop

На врв Bottom