![]() |
|
|||||||
| Регистрирај се | Албуми | НПП | Членови | Социјални групи | Календар | Радио и ТВ | Барај | Денешни мислења | Означи ги како прочитани | Видео |
![]() |
|
|
Алатки за тема | Мод за приказ |
|
|
#1 |
|
Hotline!
|
Што никогаш не би облекле на себе?
Јас на пример не би облекла мини сукња со пола газ надвор,после чизми и тренекрки и друго. Еве и некои сликички ![]() ![]() Штикли ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Мачкица
Регистриран: Feb 2006
Мислења: 2,017
![]() |
Слики сега не можам да барам, али ќе кажам во кратки црти што никогаш не би облекла:
-штикли и тренерки - преголемо деколте -високи топуци -проѕирни фустани и костими за капење -нешто во стилот на пинк, на пример тигреста маичка со розева сукња до пола г'з со светликави чизми до колена и сл. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Кајгана на око
Регистриран: Nov 2005
Мислења: 355
![]() |
Kapava nikogash ne bi ja stavila na glava
![]() Suknji so vakva islichna krojka (ovaa veruvale ili ne e od Armani ![]() Opincive:
|
|
|
#4 |
|
Кајгана ™
|
ова
![]() види го каков е аман ..... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Hotline!
|
![]() ![]() ![]() ![]() Овааааа |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Мачкица
![]() |
Цитат:
Поготово палтото, бљак. Но секој си има свој вкус
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Мачкица
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Еден...не го знаеш!
Регистриран: Dec 2005
Мислења: 11,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Никогаш не би се облекол како да сум од Тексас или Алабама или било која јужна држава на САД.
|
|
|
|
#10 |
|
Модератор
Регистриран: Jan 2006
Мислења: 3,298
![]() ![]() ![]() |
ППффхахахахах, бруки живи се еј!
![]() Се изнасмеав. Јас вакви работи не би ставила никогаш. Чевли: -На бесилка да ме обесат,бели чевли од ваков тип,па уште помалце на штикла (црна,пластична),не ставам! ![]() ![]() Фустани: -Перја,карнери,фарбали,реси,деколтеа,крзна,такви мити мандала - не! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...и тако даље,да не дужам многу....
|
|
|
#11 |
|
безвеза.
|
Јас би навела некој ЕКСТРЕМНИ случаи на пр...
![]() после... дефинитивно ова! ![]() следи... ![]() па то е сеа за сеа... Ех ке забораев!И ова... ![]() џуст кидинг (ова порадо би го носела од било кое друго од горе)
|
|
|
|
#12 |
|
безвеза.
|
![]() Еве и ова...уствари ко ќе размислам пубо можда би го носела некош и негде, на пр на маскембал...не и за тоаш би било грдо...
|
|
|
|
#13 |
|
Џомба
Регистриран: Nov 2008
Мислења: 92
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
too good to be true
Регистриран: Oct 2007
Мислења: 5,723
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-Сатенско фустанче за излегување во дискотека
- Црвени панталони, црвена блуза, црвен кармин ... се црвено нема шанси - Мини тексас сукњичка со блуза со длабоко деколте - Фармерки со мнооооогу висок струк - Мрежасти блузи и хулахопки - Природно крзно не сакам и пердуви - Во зимa бели панталони и плус уште полошо ставени во црни чизми ![]() - Хеланки со кратка блуза (хеланки мора со туника и подолга блуза - Тангата да ми се гледа од фармерките намерно ![]() - И не би комбинирала некои бои
|
|
|
#15 |
|
ФК Партизан
|
па не знам се би пробал
|
![]() |
| Разгласи |
| Алатки за тема | |
| Мод за приказ | |
|
|
Слични теми
|
||||
| Тема | Темата ја започнал | Форум | Одговори | Мислење |
| Омилени обувки (по можност со слики) | dajdo | Мода и убавина | 274 | 05-02-10 19:45 |
| Градови во Македонија во кои никогаш не сте биле? | vodkamixx | Македонски градови | 267 | 05-02-10 10:01 |
| Слики и впечатоци од собирот | StenmarC | Настани | 103 | 08-06-05 09:44 |