+ Одговор
Страна 1 од 2 1 2 ПоследноПоследно
Прикажани резултати 1 до 15 од 26

Тема: Се бара Џумла професионалец

Номинално Се бара Џумла професионалец

se bara joomla profesionalec koj bi napravil Joomla sajt, kako sto ke mu se zadade, dizajnot ke bide od nas. On treba samo da podesi se shto treba, kako prevod, bezbednost, nekoi plugini...
    Sajtot ke bide na makedonski jazik za serijata South Park.
    Ke bide hostiran na besplaten hosting, no ke se kupi platen .com, .net.. ili .mk domen.
    Se sto treba da pravi e da ja hostira joomla-ta i se sto e potrebna za nea, da podesi makedonski jazik, da smeni dizajn (nie ke mu dademe) i da kreira menia, widgets i se drugo. Isto taka da odvojuva barem pola cas od denot za da ja podsredi nesto ako treba joomlata.
    Zamislata na stranata e vakva: http://i42.tinypic.com/wvvp5l.jpg
    Nema da mu plakame, paricnite sredstva koi ke bidat donirani za stranata ke bidat za domen ili nov hosting, nemame dovolno paricni sredstva za da plakame i joomla pro. i dizajneri i dr.
    Ako ima nekoj sto saka da se prijavi, neka mi pishe privatna poraka ili tuka.
    Ne mora da e south park gledach za da ja napravi stranata
    Ako ima nekoj kandidat, sekako ke bide nagraden so neshto drugo i golema blagodarnost od celiot tim sto e realiziran za stranava.

Номинално

Кој работи денес гага? Ај со среќа ваљда ќе најдеш некој
    Znaci mleko, znaci litre i litre mleka dnevno, znaci plazma, znaci jaja, znaci krompir, znaci snicla i naravno; stereoidi su zakon! to ti je naj bolje za pocetak. znaci prvo masa...masa je, masa je mama!

Номинално

Ne rabotat site gaga, ama mozebi ke saka nekoj da pomogne, zatoa i otvoram tema na forumov )
    I onaka go gubat vremeto na internet za chatuvanje, pravenje strani, facebook (ne site). Barem ovaka mozat da pomognat na mnogu makedonski south park fanovi
    Pa i toj sto ke bide za joomlata zadolzen ako e south park fan uste podobro ke napravi dobro za negovata omilena serija :D

Почетник dzoc е сеуште без репутација
    Регистриран
    May 2009
    Мислења
    2

Номинално ej zdravo

Цитат Напишано од SouthParkMk Види го мислењето
    se bara joomla profesionalec koj bi napravil Joomla sajt, kako sto ke mu se zadade, dizajnot ke bide od nas. On treba samo da podesi se shto treba, kako prevod, bezbednost, nekoi plugini...
    Sajtot ke bide na makedonski jazik za serijata South Park.
    Ke bide hostiran na besplaten hosting, no ke se kupi platen .com, .net.. ili .mk domen.
    Se sto treba da pravi e da ja hostira joomla-ta i se sto e potrebna za nea, da podesi makedonski jazik, da smeni dizajn (nie ke mu dademe) i da kreira menia, widgets i se drugo. Isto taka da odvojuva barem pola cas od denot za da ja podsredi nesto ako treba joomlata.
    Zamislata na stranata e vakva: http://i42.tinypic.com/wvvp5l.jpg
    Nema da mu plakame, paricnite sredstva koi ke bidat donirani za stranata ke bidat za domen ili nov hosting, nemame dovolno paricni sredstva za da plakame i joomla pro. i dizajneri i dr.
    Ako ima nekoj sto saka da se prijavi, neka mi pishe privatna poraka ili tuka.
    Ne mora da e south park gledach za da ja napravi stranata
    Ako ima nekoj kandidat, sekako ke bide nagraden so neshto drugo i golema blagodarnost od celiot tim sto e realiziran za stranava.

druze ne sum epten expert za joomla ali kako sto e na slikava ne e problem da ti napraam...eve ti skype dzoc24 ...
    ajde pozz

Номинално

Нит ќе му плаќате, нит ќе му дадете процент од рекламите?
    А.. .типов над мене што е Џумла експерт, сега ти го регистрираше самиот, или е доволно будала?

Номинално

Neka proverat IP, ne sum jas. A za toa, kako so pisav pogore ke dobie druga nagrada. Eve ke kazam samo nekoi drugoto iznenaduvanje neka bide
    Rapidshare premium account
    reklama vo footerot i headerot (bilo koja strana, bilo sto. nivni prostor)
    Tutorijali koi tesko se naogaat na internet (za hack i dr.)
    I drugo

Номинално

Eve ke kazam samo nekoi drugoto iznenaduvanje neka bide
    Тоа као прва награда?
    А, за второпласираниот?

Номинално

Ајде без претерување, оставете нека си бара човекот професионалец
    Znaci mleko, znaci litre i litre mleka dnevno, znaci plazma, znaci jaja, znaci krompir, znaci snicla i naravno; stereoidi su zakon! to ti je naj bolje za pocetak. znaci prvo masa...masa je, masa je mama!

Номинално

Цитат Напишано од Vnuce Види го мислењето
    Тоа као прва награда?
    А, за второпласираниот?
    Dobro e barem mojata serioznost go nasmea nekogo. Ili pak sakas da ispadnes popameten od mene so toa sto ke me remetish? Good job.

Цитат Напишано од deXterche Види го мислењето
    Ајде без претерување, оставете нека си бара човекот професионалец
    ^support!

The man in the suit Coolzrock ја исклучи репутацијата Аватарот на Coolzrock
    Регистриран
    Nov 2008
    Мислења
    1,255

Номинално

Ех, јас можам само да ти дадам хостинг...
    Ама, само ако хостираш Wordpress... Џумла(ка) нејќам да видам...
    Инаку убаво вака прво скица на страната да се прави
    Интересно, се надевам ќе најдеш некој.

Братство и единство!
    Се менува цел свет од темел,
    Кој беше ништо тој ќе е сè!

Аноитед уан THE_CHOSEN_ONE е на пат кон добра репутација THE_CHOSEN_ONE е на пат кон добра репутација THE_CHOSEN_ONE е на пат кон добра репутација THE_CHOSEN_ONE е на пат кон добра репутација THE_CHOSEN_ONE е на пат кон добра репутација THE_CHOSEN_ONE е на пат кон добра репутација Аватарот на THE_CHOSEN_ONE
    Регистриран
    Aug 2007
    Мислења
    1,968

Номинално

Барате Joomla професионалец за безпари што ќе работи?
    Да бидеш најдобар во џамлии во маало колку фурни леб треба да изедеш, а не камоли да бидеш Joomla експерт.
    Извинете ама ние овде 60 години учевме дека другарот Тито го поседувал првото куче-киборг кое на Сутјеска скокнало врз него и така го заштитило од германската граната давајќи го својот живот во залог за титовиот.И не само што верувавме него го величавме тој момент, а сега во потрага по мега аргументи за неисправноста на проектот споменици на плоштад главниот аргумент е "Гоце коња не јавал"
    Абе ај?

Номинално

Цитат Напишано од Coolzrock Види го мислењето
    Ех, јас можам само да ти дадам хостинг...
    Ама, само ако хостираш Wordpress... Џумла(ка) нејќам да видам...
    Еј бог да чува што се нема да прочиташ!

@SouthParkMk
    можам да ти помогнам ама дури по еден месец откако ке завршат испити. Дека се работи за Саут Парк би помогнал не за друго :D

IT Модератор Junkie ја исклучи репутацијата Аватарот на Junkie
    Регистриран
    Jul 2008
    Мислења
    4,542

Номинално

Цитат Напишано од THE_CHOSEN_ONE Види го мислењето
    Барате Joomla професионалец за безпари што ќе работи?
    Да бидеш најдобар во џамлии во маало колку фурни леб треба да изедеш, а не камоли да бидеш Joomla експерт.
    Сосема си во право.
    Vamos Argentina!

Номинално

ЕВЕ ЈАС КЕ ПОМОГНАМ КОЛКУ МОЗАМ САМО КАЖЕТЕ ШТО КАКО АЛИ ДА МИ ПЛАТИТЕ
    ОД СААТ 50 ДЕН. ок ПОЗЗЗЗЗЗ

Форум Џедај Pere е на пат кон добра репутација Pere е на пат кон добра репутација
    Регистриран
    Jul 2007
    Мислења
    1,619

Номинално

За тоа што го видов од сликата ама немора ИЧ профи да си

Сори баче, за безпари ни баба на дедо не му дава....

А мислиш на маркетинг одма а?

Македонска работа

Слушајте Македонци, чувајте го името, Македонско наше име не даваме да загине, МАКЕДОНИЈО

+ Одговор
Страна 1 од 2 1 2 ПоследноПоследно

Слични теми

1. Распишани потерници од МВР
    Од Macedalien во форум Право
    Одговори: 33
    Мислење: 11-05-10, 02:06
  2. Што е љубовта?
    Од Mad Maxx во форум Љубов и секс
    Одговори: 293
    Мислење: 25-04-10, 14:44
  3. Бугарија бара 10 милијарди долари оштета од Турција