+ Одговор
Страна 1 од 2 1 2 ПоследноПоследно
Прикажани резултати 1 до 15 од 25

Тема: Желка или женка?

Vrlo Istripana Persona vodkamixx е на пат кон добра репутација vodkamixx е на пат кон добра репутација vodkamixx е на пат кон добра репутација vodkamixx е на пат кон добра репутација Аватарот на vodkamixx
    Регистриран
    Apr 2005
    Мислења
    5,619

Talking Желка или женка?

Случајно налетав на ова и што да видам, желка и пол, пред салата Борис Трајковски...

Одлична е желкава, би си ја зел и за дома.

Нормален mile_panikaaa е сеуште без репутација Аватарот на mile_panikaaa
    Регистриран
    Apr 2008
    Мислења
    547

Номинално

Фина е.
    TO BE OR NOT TO BE THIS IS A QUESTION!!!
    Смеј смеј смеј увек се смеј!!!!

http://antismk.com/

Номинално

Нинџа желка ќе да е ова
    Znaci mleko, znaci litre i litre mleka dnevno, znaci plazma, znaci jaja, znaci krompir, znaci snicla i naravno; stereoidi su zakon! to ti je naj bolje za pocetak. znaci prvo masa...masa je, masa je mama!

Исто ко да не си прочитал ^Exotic^ ќе стане доста популарен наскоро ^Exotic^ ќе стане доста популарен наскоро ^Exotic^ ќе стане доста популарен наскоро ^Exotic^ ќе стане доста популарен наскоро ^Exotic^ ќе стане доста популарен наскоро ^Exotic^ ќе стане доста популарен наскоро ^Exotic^ ќе стане доста популарен наскоро ^Exotic^ ќе стане доста популарен наскоро ^Exotic^ ќе стане доста популарен наскоро Аватарот на ^Exotic^
    Регистриран
    Nov 2007
    Мислења
    5,626

Номинално

Да ти е ќеиф да си играш со желки
    Цитат Напишано од PATO_007 Види го мислењето
    Надимак ми е АЛЕКСАНДРЕ ПАТО.

████████████████████ Ddime е на пат кон добра репутација Ddime е на пат кон добра репутација Ddime е на пат кон добра репутација Ddime е на пат кон добра репутација Ddime е на пат кон добра репутација Ddime е на пат кон добра репутација Аватарот на Ddime
    Регистриран
    Feb 2007
    Мислења
    4,941

Номинално

Ја бев на отварањето на салата....како не го приметив желчево мамата.

Vrlo Istripana Persona vodkamixx е на пат кон добра репутација vodkamixx е на пат кон добра репутација vodkamixx е на пат кон добра репутација vodkamixx е на пат кон добра репутација Аватарот на vodkamixx
    Регистриран
    Apr 2005
    Мислења
    5,619

Номинално

И мене ми е криво како не отидов на отварањето...

ГОРД ВУЈКО аце_шваба е на пат кон добра репутација аце_шваба е на пат кон добра репутација
    Регистриран
    Sep 2008
    Мислења
    1,544

Номинално

зарем е ваа толку спора за да биде желка?

Форум Џедај kit-katce е на пат кон добра репутација kit-katce е на пат кон добра репутација kit-katce е на пат кон добра репутација kit-katce е на пат кон добра репутација kit-katce е на пат кон добра репутација kit-katce е на пат кон добра репутација Аватарот на kit-katce
    Регистриран
    Apr 2008
    Мислења
    1,135

Номинално

Арна е желкава

Не си ти добар колку што сум лоша јас...

Номинално

Жељка да не е?
    I will say it is done before the failure says it is too late.

Регистриран
    Apr 2005
    Мислења
    5,619

Номинално

Цитат Напишано од jeeeee8 Види го мислењето
    Жељка да не е?
    Незнам, може Жељка се вика.

Кој ја знае, нека каже.

Номинално

Love Animals (Turtles)

Avanti Formica atomica! THE_PIRAT е на пат кон добра репутација THE_PIRAT е на пат кон добра репутација THE_PIRAT е на пат кон добра репутација THE_PIRAT е на пат кон добра репутација THE_PIRAT е на пат кон добра репутација Аватарот на THE_PIRAT
    Регистриран
    Feb 2007
    Мислења
    2,535

Номинално

Им се измешало со зграпчи го денот
    Fabio Cannavaro : 0 Million Euros
    Hasan Salihamidzic : 0 Million Euros

Scoring a Friendly vs. Real Madrid : Priceless

Дечкото со упаљачот Dark King има добра репутација Dark King има добра репутација Dark King има добра репутација Dark King има добра репутација Dark King има добра репутација Dark King има добра репутација Dark King има добра репутација Dark King има добра репутација Dark King има добра репутација Dark King има добра репутација Dark King има добра репутација Аватарот на Dark King
    Регистриран
    Jun 2008
    Мислења
    7,172

Номинално

Некој баг во огранизација. Незнам како не го приметиле кога ја објавиле статијава.

Ме потсетува кога во Утрински весник имаше гола жен(л)ка во делот за спорт на темата Македонски фудбал.
    Активност: Ја разгледува темата Најглупите вицовиЕте колку ми најинтересно.

Tech Support ace_elemeNt е на пат кон добра репутација ace_elemeNt е на пат кон добра репутација ace_elemeNt е на пат кон добра репутација ace_elemeNt е на пат кон добра репутација ace_elemeNt е на пат кон добра репутација ace_elemeNt е на пат кон добра репутација ace_elemeNt е на пат кон добра репутација Аватарот на ace_elemeNt
    Регистриран
    Jan 2008
    Мислења
    4,009

Номинално

<3 turtles

Номинално

добро желче хахах

+ Одговор
Страна 1 од 2 1 2 ПоследноПоследно

Слични теми

1. Да се биде Alpha мажјак и Alpha женка!
    Од Bertone во форум Општи муабети
    Одговори: 14
    Мислење: 20-02-09, 19:56

Разгласи

Правила на пишување

• Вие не смеете да отварате теми
  • Вие не смеете да испраќате мислења
  • Вие не смеете да вршите прикачувања
  • Вие не смеете да ги уредувате своите мислења