Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?


  • Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2012
Мислења
31.523
Поени од реакции
62.388
А бе за офсајдот си мислел, јас мислев за пеналот збориш.

Дур дискутираме, чист пенал за Хал, очигледно има кампања против нив.
 
Член од
14 април 2012
Мислења
31.523
Поени од реакции
62.388
Заслужено ке си лапне Челси титула. Им успеа да ги добијат и мечевите во кои не играа најдобро, одлика на шампионска екипа, а и ги послужи среќата кога најмногу им требаше.
 
Член од
13 август 2009
Мислења
9.535
Поени од реакции
5.767
Според мене чист, му влезе со две нозе на играчот. Ќе се прави споредба зашто двата старта на Рохо не биле казнети со црвен картон, али мислам дека грешката е во тие судии што не му дадоа на Рохо тогаш црвен, а не на Мос што му даде на Џака денес црвен.
Eden ist sudija mu gi dade dvata crveni kartoni sezonava na Xhaka. Toa e Moss. Taka da toa e kriterium negov. Drug sudija, ustvari bilo koj drug nemase da mu dade crven karton, bidejki ne beshe. No, diskusija za drug pat e toa. :)
 
Член од
16 јули 2010
Мислења
2.950
Поени од реакции
1.923
Чист црвен картон беше тоа за Џака, старт со 2 нозе со огромна доза на притисок, да го погодеше играчот ќе го изнесоа на носилки.
Шочот треба сериозно да се среди со главата, таков копач се рангира со Бартон.

Арсенал прво беше оштетен со пенал така да ајде компензација е тоа што доби пенал после спорна ситуација (офсајдот).
Не е изговор тоа дека судијата имаше лош ден, кога Арсенал одигра очајно впрочем како и поголемиот дел сезонава. На ова место се поради тоа што ги следи среќа инаку ќе беа тука каде што е манчестер и ќе се бореа за Џејмс Бонд местото.
Прво нема никаква течност во играта, се се сведува на Санчез и чекање на негов индивидуален потек, Ремзи, Озил, Џака, Елнени се просечни сезонава.

@vidooq Кои се според тебе тие клучни моменти каде што не служеше среќа?
Без натпреварот со Сити.
 
Член од
23 август 2010
Мислења
38.157
Поени од реакции
107.587
Ryan Mason is fighting for his life after suffering a fractured skull and bleeding on the brain during the clash earlier today. Shocking & terrible news. Thoughts are with him and his family tonight.
 
Член од
14 април 2012
Мислења
31.523
Поени од реакции
62.388
@Иван CFC Eве ти прост пример денес, чист пенал за Хул на 1-0 за Челси. Против WBA се сплетка одбранбениот, поклон голче за победа. Луиз скрца црвен против Фелаини. Ајде, Сити ми рече да не го спомнувам.

Да не дојде до недоразбирање, зашто сигурен сум дека некој недоквакан падобранец ке скокне на постов, не им одзимам ништо од изиграното на Челси, сосема заслужено се на прво место.
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom