Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Драга, оти бе нема тема за Владо Јаневски?

Сакав да пишам ама ај тука. Значи случајно на youtube, гледав нешто друго нели , и случајно ми излезе емисијата еден на еден со Жаре и Владо Јаневски и ја изглеав.
Коментар: прво, абе ич немав ни приметено дека Владо Јаневски не бил у емисија 15 години :oops:, а второ многу интересен човек у суштина. Се некако сум го мислела за некој сериозен, досаден лик и шотизнам , but I was wrong... ups :sramezliv:
 
Ф

Флеш

Гостин
Зара Ларсон ис мај лове.Ти ибам Швеѓаните ко народ.Забегани,ама коа ќе извадат надвор на светско ниво,си е ниво.Глас,тело,гз, плавуша.Цел пакет.Зара Ларсон и Џес Глин,девојки ве сакам.:love::aplauz:
Последнава недела сум опседнат целосно на нејзе.Ја преслушувам Х пати.:):):)

 

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Драга,

За Колумбијците секогаш сум имал слика за мрдната држава без стабилен закон и ред и луѓе што не многу го користат мозокот за корисни работи,али ова е врв на глупоста.

Уживаш уз музика, читаш ствари на форумов, отвараш темава и налетуваш на клипов. You have to love the internet :love:
 
Последно уредено:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.610
U oktomvri idam za Engleska :drk:... London potochno. Kje gleame Chelsea i kje se tepame so fanovi na Tottenham i West Ham... :DDD


Ako mozhe kje im se otide i na koncert na ludacive ako praat pak turi niz Anglija.

:roker:
 

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Д.
Понапорно е да се трудиш да не те фати вирусот отколку да се разболиш и да се излечиш. Маме му...
 

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.504
Драга Кајгана,
Колку треба да си неодговорен и без срам за да договориш некоја работа во толку и толку саатот и на крај да касниш, а кога ќе стигнеш да кажеш дека неможеш денес? Значи станува збор за работа, состанок, како сакаш наречи го, на професионално ниво, стигнувам и гледам дека нема никој, му се јавувам на човеков и ми кажува дека сега ќе закасни. Го испочитував тоа, затоа што на секој може такво нешто да му се случи. И така си чекав пола саат, дојде човекот и ми кажа дека мораме да одложиме за друг пат, затоа што му излегла друга работа, исто така на професионално ниво и тоа во истата дејност, а притоа договорот се склучуваше и мавташе една недела пред договорениот ден. Најмногу мразам непринципиелност. Од сега ваквите луѓе не ги почитувам, или соработуваш или не. На крај краева постојат многу други луѓе кои сакаат и чекаат муштерии, истите знаат да ги испочитуваат, а се многу поголеми професионалци од истиот.
:duel:
 
Ф

Флеш

Гостин
МРАЗАМ ЧИСТЕЊЕ СНЕГ СО ЛОПАТА .... ОФИЦИЈАЛНО ....И тоа на стрмна удолница ....Ти собираш снег,фрлаш,ти се труполи доле ...А вторник пак факинг врнежи ќе има и џабе ќе испадне за еден ден да е чисто само.
 

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.013
Поени од реакции
7.730
Не можам да се помирам како една група багра луѓе преку својата машинерија наметнаа мислење за тој некој си сорос и сите зборуваме само за тоа. А во меѓувреме Македонија не е способна патиштата да си ги исчисти и цути криминалот и невработеноста.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom