Како да се дојде до девојка?

Член од
24 октомври 2012
Мислења
810
Поени од реакции
509
Ја сериозни проблеми имам, ти се зајбаваш
Не се секирaј мнoгу мнoгу, сaмo излегувaј пoвеќе, грижи се зa себе (хигиена, исхрaнa, вежбaње), oблекувaј се пристoјнo и скoрo е невoзмoжнo a дa не фaтиш некoјa. Или кaкo штo прaвaт мoите другaри бaрaј нa фејсбук, пиши им прв, вoди муaбет и пoсле пoкaни јa нa кaфе. Имa и дoстa пoлoши примери oд тебе, еве јaс, гoведo oд скoрo 19 гoдини немaм нaпрaвенo aсaлен муaбет сo девoјче a дa не збoрaм зa нештo пoвеќе oд тoa. Дaвaм сoвети a не прaвaм ништo зa себе, зaтoa do as I say, not as I do :)
 
Последно уредено:
J

joe.b

Гостин
Абе брат, кога се најде за мене девојка, ќе има и за тебе верувај ми. :LOL:
 
Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.689
Ја сериозни проблеми имам, ти се зајбаваш
Да бе многу сериозен проблем,како да не.Сериозен проблем е некоја опасна болест,а ова твоево ич не е проблем.Прво пртпоставлајм дека си пубертетлија и хормоните ти прават проблем,ама има лек и за то,дур си најш некоја девојка тука е :drk:!Иначе повеке разговори со девојки повеке самодоверба и хумор и шо е најбитно да не се замараш многу тоест да си прајш притисок сам на себе дека мора да имаш женцка по секоја цена.За почеток развивај пријателства и се некој има некоја брачеда таму ,ако не си специјалист за директен пристап. Само храбро!(y)
 

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Ахахахаха еден оглас пишува ... Барам некоја да ми орално .... Цена по договор .... а па еден пишал и цена,1000 денари .... кои фаци ееееј .... еј пробал некој ова вака ма оглас,некој резултат?! :D
Ako vo realnosta nadvor ne fatis/najdes devojka bilo za drustvo, vrska ili samo za seks, po oglasi mnogu tesko bidejki se e laga, mnogu od broevite se ili lazni, nepostoecki, isto i email adresite nekoi sto gi stavaat za kontakt ... btw na oglasite za licni kontakti poslednive godini ima takva naezda na homoseksualci i transeksualci sto skoro i da nema nitu eden oglas od vistinska zenska osoba.
Nemam nisto protiv LGBT licata no neka sfatat deka oni i pokraj poinakvata seksualna orientacija sepak se maski osobi i glupo e da se krijat zad zenski profili, da se pretstavuvaat kako "zgodni devojki" i so sila da se pravat zeni koga ne se rodeni kako zeni ... neka si prakaat oglasi vo bransata mazi baraat mazi, a ne vo bransa zeni baraat mazi, pa zarem transeksualcite i homoseksualcite se zenski osobi hah do kade dogura planetava be i potoa zasto ovie lica ne bile prifateni od opstestvoto !
Ete ti odgovor na tvoeto prasanje, po internet oglasive za licni kontakti preku 90% se LGBT lica, taka da heteroseksualna populacija samo nadvor vo realnosta barajte si ljubovni/seks partneri, MK internet oglasite za licni kontakti se tezok sljam !
 
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.560
Поени од реакции
1.019
Ја сериозни проблеми имам, ти се зајбаваш
Ти немаш сериозни проблеми сега , проблемите ќе ти се појават кога ќе си фатиш женска :D ! А тоа што немаш сеуште девојка , значи дека сеуште не ти е време :toe:.
 

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.403

пази само да не налеташ на некоја ваква ПОШТЕНА.
 

Justin Sidher

Bad Boy
Член од
15 јуни 2016
Мислења
83
Поени од реакции
26
Сеа сериозен хендикеп е да немаш инернет или пак да си неписмењак некој. Девојка неможе да си фатиш.
 

LepiDzoni

Profesionalen ulichen cigan
Член од
25 јули 2014
Мислења
1.321
Поени од реакции
3.171
Kazete mi ve molam kako da si najdam devojka?



Stanuvam se po zagrizen...
 

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.403
Лепи Џони-не мачи се човеку, не грижи се повеќе
Еве го рецептот
(инаку многу успешен,скоро во сите случавеи во 18 и 19 век)
Ќе земеш парче козина од мечка,опаш од стара волчица или од невестулка,еден страк босилек или рајско цвеќе, еден страк ситен смил,еден корен ветроган начичкан со срмени трнчиња,рачка од стомна здробена-истолчена во прав,
(најдобри резултати се постигнуват ако е стомната од момата на која си фрлил око) и грутка катран.
Сето тоа ќе ги ставиш на купче и ќе ги запалиш.Ќе ги запалиш пред петли да пропеале,пред изгрејснонце,во мугрите.
Ќе собереш троа од направената пепел, ќе завиткаш во еден лист од лоза врзан со тревки од коњски опаш и исто пред изгрејсонце ќе го фрлиш во дворот на бендисаната.
Остаток од пепелта ќе растуриш по малку од нејзината порта па се така до пред твојата порта.
Девојката сама ќе ти дојде дома.
Со среќа.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom