Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 јули 2011
Мислења
309
Поени од реакции
57
dobro be zarem ne treba posle tolku zaminuvanja od timov nekoj igrac i nie da potpisime.zarem nemale nikoj drug vo plan osven ovaj marsalot ili kako se vika.
 
Член од
24 март 2010
Мислења
15.138
Поени од реакции
25.568
Ако трансферот не се случи, тоа ќе биде затоа што Јунајтед и Реал се договориле така, а не заради некоја глупа техничка грешка.
 
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.492
Поени од реакции
4.043
Ако трансферот не се случи, тоа ќе биде затоа што Јунајтед и Реал се договориле така, а не заради некоја глупа техничка грешка.
Што се договориле? Да не се договорат :D ?
 
Член од
24 март 2010
Мислења
15.138
Поени од реакции
25.568
Што се договориле? Да не се договорат :D ?
Не можеш да знаеш во каква финансиска ситуација е Реал. Ама има чудни нешта таму. Реал годинава потроши само 70 милиони евра, од кои 30 за Данило беа договорени уште од Јануари. И имаше трансфери многу нетипични за Реал.

Ако трансферов пропадне, многу пологично би ми било целиов ден да беше договорено шоу помеѓу два блиски гиганти, со цел да се анимираат навивачите, отколку вина на глупиот Вудворд, кое ете, морал да чека во 12 саат да праќа документ за работа што беше договорена уште од 6.
 

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.923
Поени од реакции
35.265
^ И на мене ми беше чудна трансфер политиката на Реал ова лето. Они од 2000 натука немаат лето а да не направат мега трансфер. Особено ме изненади ова лето кога Барса е сеуште под казна , а они не тргнаа по Погба.

Како и да е добро возење падна. Ако стварно имаат направено ваков кикс ќе биде дупење утре по весниците , мада не ми се верува , сигурно други игри се во прашање. Јунајтед ќе губи пари овде , нема теоретски шанси да ја дадат истата понуда во Јануари ако не се реализира трансферот сега.
 
A

apidrone

Гостин
На 6 месеци до крај на договор веќе Јунајтед не се прашува. Де Геа смее да преговара со кого сака без да му се меша клубот.
 
Член од
1 јули 2008
Мислења
2.027
Поени од реакции
2.026
Да им ебам све по список и на ван Гал, и на де Геа, и на Вудвард, и на Мојс, и на Глејзери и на сите по ред. Гомна смрдени. Успеаја за 2 години да уништат се она што Фергусон го градеше цели 27. За првпат во 12 години како активно го следам тимот сум засрамен од речиси се што се случува во и околу него и немам уста да одговорам на критиките и исмејувањата. Нека се гонат сите у пичку матер па и никад више титула да не видам како освојуваат. Срамно и понижувачки е ова што се случува со Манчестер Јунајтед. Знаев дека никогаш нема да биде како со Фергусон ама ова ги помина сите граници веќе.
 

Staufer

Вардар - Егеј - Пирин: Македонија!
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.174
Поени од реакции
21.287
@Igorcemk Дај кажи ми дали има шанси Јанузај да има добра минутажа или тешко за такво нешто? Ептен ме разочараа што така ленсно го пуштија а таман почна да си враќа форма.
Другите со среќа нека им е, и данкешен за се што сторија.
Sigurno ke ima oti Tuchel barase levicar a Januzaj e. Na pocetok ke bide tesko za nego da vleze vo timot, tuka se Reus, Kagawa, Miki, ama Dortmund godinava ke ima dosta partii i sigurno ke ima i povredeni taka da, ke ima minutaza.

Malce nejasno e dali Dortmund moze da go otkupi. Ima glasovi od klubot koi vikaat, deka Januzaj moze da ostane i podolgo ako saka Borusija. Uslovite sekako ne se jasni, mozebi e povrzano so nekoj drug Transfer, na primer Gundogan. Iskreno ne znam ama bi sakal da ostane, i Dortmund sigurno e spremen da dade 25m EUR. Drugi vikaat deka Januzaj privremeno dojde dur moze da go zemat Jarmolenko, koi vzima ili mozebi drugoto leto treba da dojde. Seuste nejasni se okolnostite.
 
Член од
16 август 2009
Мислења
2.212
Поени од реакции
1.711
Едвај ве дочитав, шпанска серија да ти имало цел ден...со Де Геа што и да се случи го јадеме пошто е касно за соодветна замена, никакви милиони не ја поправаат таа загуба. Како и да изиграат нашиве, ова е одамна признаен пораз. Евентуално останување пак, ќе биде дополнителен циркус после седнувањето на клупа и желбата на Де Геа да замине. Веројатно гризеле нашите за некој покрупен дивеч, а ќе завршат со зајак шо викаше Блажо. И тоа не е случај само со Реал, ми мириса дека сме јаделе корпи на повеќе места. И нормално последниот ден се оди на план Ж, 19 годишно дете од Франција. Ќе го газат говеда како Ешли Вилијамс 2-3 години додека се прилагоди и набаци снага, после Руни ќе оди да игра голф и така...:unsure: Чичарито аут сосема очекувано, не знам како уопште издржа толку во тимот. Одамна се виде дека нема што повеќе да му понуди на Јунајтед. Позајмицата на Јанузај ме изненади, особено по тоа што го играше претходно, изгледаше како да смета на него. Нападот ни е тенок, изјави дека Фелаини ќе го играл 9 и 10 :giggle:, заминаа Фалкао, Ван Перси, Ди Марија (и тука не дрпнаа ништо од ПСЖ), Нани, Чичарито, Велбек, Јанузај. Дојде само Депај and we created a lot of чансез, but you also need luck sometimes. (y)

Да видиме како ќе заврши денот, иако не верувам да донесеме големо име. А со тоа, јасни се амбициите и за оваа сезона, за жал.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom