Драга Кајгана (виртуелен дневник)

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.363
Aбе и вие матури ова она нешто ми се правдате, ко санкир само вие да бевте матуранти. Ко санкир само вие да сте од крв и месо а? Море море глумцииии, ејјј! Глумци море, ева!
Море побудалени сте незнајте кј терате. Абе и ние праевме и будали бевме ама вије сте нова некоја недешифрирана шифра.:D А ај шо се нервирам, никој нерече ел да се почастиме, абе ојте бегајте.
Тие со по одвај осумајс лета зафатени биле, од шо бе од пиење и од јадење? И јас бев парче, ама не ги лажев љуѓево дек сум зафатен, едноставно се знаеше дек сум потфатен. Ај сите сеа вака да ве грабна групно цртл+а да ви честитам за матуриве зш то гледам во тренд е. Знајте то е многу големо достигнување во животов.
Ах бе и јас не се памтам ваков шупељ да бев. Матура море, јакиот стап, мене секоја втора вечер ми е матура. Ах бе шупељки едни, бијте здрави и живи и ич не се замарајте со такви глупости.
Абе убо рекле, со деца ракија не се пијат:D
 

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
26.608
Поени од реакции
81.273
Кајги, кога ќе ги видам снимкине на МТВ3 што ги пуштаат од пред повеќе од 20 и кусур години, абе одма ме пука носталгијата. Душава не ми дава во тој момент да сменам канал, морам да ја изгледам цела касета со песни до крај па потоа си продолжувам со другите активности. Обично слушам постар рок и слични песни од 80-те и 90-те, ама кога ќе ги слушнам народнине песни на Собранискиот канал, е неможам... Во ист момент чуствувам и носталгика и тага, можеби заради фактот што го фатив тој последен воз да живеам во 90-те како дете... живот без проблеми, беше важно само другарството кадешто немаше националност или вера. Доволно беше да имаш една пукната топка и ништо друго не беше важно. Дел од роднините кои ми носеа подароци како дете, ги нема веќе, или се разбегани по другите земји.

Премногу забегав, поентата ми беше дека можеби сум еден од ретките што ги гледам касетите на Собранискиот канал стари 20-ина години, се надевам дека и понатаму ќе продолжат да ги емитуваат :')
 

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.403
Ете и тоа се деси, сефте годинава да отворам тема, а се зареков НЕ годинава ама срце од планина не издржа.
---------------
А да, и на баба веќе не и иде, кој мој радости.
 

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.659
Поени од реакции
8.659
Не можам да ги сфатам овие веќе "познати пеачи" што се пријавуваат секоја година на сите музички натпреварувања, тоа ти се тиња од луѓе кои што живеат за да се влечат по вакви манифестации и да се јачаат со тоа дека им се влажнат девојчиња од 15 години по нивните настапи, патетика, веќе имате стекнато публика од порано, кај ви се песните, затоа никогаш нема да бидат големи пеачи, прашање е дали воопшто ќе бидат, ќе ги глеаме по кафичи, барови и ресторани, како служат, не како пеат.
 
Член од
21 мај 2008
Мислења
10.866
Поени од реакции
11.487
ДК,

Зошто не сум известен дека се делело квалитетен сладолед во Жена Парк? Искрено жалам сега...
 

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
42.895
Поени од реакции
84.267
Сега кога заврши Евровизијава добро време е да се потсетиме на една од најдобрите евровизиски песни на сите времиња и можеби најдобриот перформанс во историја на фестивалот (сериозен сум)


Песнава да беше годинава ќе победеше 100%.

Маж облечен како жена- check
Flashy настап-check
Добра песна-check
Анти-руска и про-украинска политичка порака-check

They don't make 'em like this anymore. Ми фалат Евровизиските песни од 2005та/6та/7ма стварно имаше ептен добри песници што и ден денеска се слушаат
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.489
Се мачам да заспијам, ама џабе не иде сон. Палам фб да видам што има, еден малце подзабеган братучед што има еден профил со жена му :facepalm: пишал ми се роди внук.
Е сеа, не знам дали тој има внук од сестра му, моја братучетка, да знам дали да и пишам оти трудна е, ваљда се породила, или жена му пишала зошто и на брат и нешто жена му трудна муабети па може она е породена.

со што се замарам ништо чудо што не можам да заспијам.
 
Член од
27 мај 2013
Мислења
3.472
Поени од реакции
4.627
Да ти ибам животот бе коа неможе чоек да се концентрира да земе да учи ко по треа. Драга да ти ебам факултетов, жими куров е се. Да ти ебам јунската посрана сесија гнасна матер да ти ебам , се живо, ќе ми падне косава од нервози у пичку матер
 

ultras1988

4600
Член од
6 февруари 2014
Мислења
2.972
Поени од реакции
6.842
За факултетот да се пожалам и јас.Денес од 10 до 14:30 имам за полагање 4 колоквиума.Мислам дека ќе полудам али тоа е.Поточно полагам 3 предмета од кој едниот ми е со 2 колоквиума и презапишан ради ебани 0,5 поени кои ми фалеa да стигнам до завршен испит.Најјако во се е што сите ги пушти царот без да им ги прегледа тестовите а јас не фатив услов ради една ебанa семинарскa која ми ја оценија ниско.Како и да е нека мине овој ебан ден па да стигнат резултати па да се спремам од 1 Јуни за испити. 8 испити како ќе ги полагам во една сесија само господ знае.
 
Последно уредено:

Dr. Wish

Outstanding Сasual Dating Authentic Maidens
Член од
23 септември 2013
Мислења
2.393
Поени од реакции
2.794
Draga zasto uvek nie koi sto sme posteni i dobri eden muabet koh ne e na mesto da napraes niz nos ke ti go izvadat. Seta vina sto eden zbori, da bide prefrlena na nekogo a on da uziva. Pa uste na toa istiot dava lazni informacii i uspeva tolku golema tolpa da ja natera protiv tebe. Zivotot e kurva. Najdobriot prijatel prv te izdava. Vise mi e preku glava. Eh be...
 

Kajgana Shop

На врв Bottom