Вести и случувања

Дискусии, новости и случувања од целиот свет.

 1. Македонија

  Теми:
  735
  Мислења:
  141.699
  Последно: Македонија во 2015 стана ПРОТЕКТОРАТ VOLK2234, 28 февруари 2017 во 00:09
  RSS
 2. Свет

  Теми:
  2.009
  Мислења:
  62.932
  Последно: Вистината за ЕУ која се премолчува Ireal, 27 февруари 2017 во 23:17
  RSS
Подреди:
Наслов
Одговори Прегледи
Последно мислење ↑
 1. Crazy in Love
  Одговори:
  1
  Прегледи:
  3.854
 2. IsidoraD
  Одговори:
  15
  Прегледи:
  1.941
 3. TpH_Bo_OkO
  Одговори:
  26
  Прегледи:
  2.383
 4. Katunec
  Одговори:
  5
  Прегледи:
  883
 5. Бате Недев
  Одговори:
  212
  Прегледи:
  17.648
 6. Misirkov
  Одговори:
  11
  Прегледи:
  1.193
 7. Southpark
  Одговори:
  146
  Прегледи:
  9.786
 8. kikomcjuve
  Одговори:
  67
  Прегледи:
  5.509
 9. Славјански
  Одговори:
  15
  Прегледи:
  1.490
 10. Pere
  Одговори:
  332
  Прегледи:
  23.006
 11. Ајсшутер
  Одговори:
  244
  Прегледи:
  17.324
 12. Misirkov
  Одговори:
  4
  Прегледи:
  655
 13. Мари
  Одговори:
  230
  Прегледи:
  16.526
 14. Misirkov
  Одговори:
  18
  Прегледи:
  1.385
 15. ^X^
  Одговори:
  8
  Прегледи:
  917
 16. Misirkov
  Одговори:
  176
  Прегледи:
  12.265
 17. Bratot
  Одговори:
  1
  Прегледи:
  748
 18. Goran_Makedon
  Одговори:
  89
  Прегледи:
  6.488
 19. МрМонтана
  Одговори:
  26
  Прегледи:
  2.536
 20. iksimkd
  Одговори:
  0
  Прегледи:
  473
 21. Zaptija Stojkov
  Одговори:
  49
  Прегледи:
  3.839
 22. c i t r o
  Одговори:
  5
  Прегледи:
  986
 23. marsovka
  Одговори:
  59
  Прегледи:
  4.318
 24. Toecutter
  Одговори:
  11
  Прегледи:
  1.722
 25. oon
  Одговори:
  34
  Прегледи:
  2.807
 26. Misirkov
  Одговори:
  94
  Прегледи:
  7.780
 27. Human
  Одговори:
  46
  Прегледи:
  3.985
 28. riki123456
  Одговори:
  5
  Прегледи:
  795
 29. Sultan
  Одговори:
  6
  Прегледи:
  811
 30. @Lbaneso
  Одговори:
  47
  Прегледи:
  3.508
 31. Довичински -
  Одговори:
  1
  Прегледи:
  550
 32. Manga
  Одговори:
  83
  Прегледи:
  10.312
 33. Out of Order
  Одговори:
  5
  Прегледи:
  649
 34. Misirkov
  Одговори:
  4
  Прегледи:
  710
 35. Misirkov
  Одговори:
  0
  Прегледи:
  547
 36. @cool@
  Одговори:
  91
  Прегледи:
  7.233

Опции за прикажување на темите

Вчитување...